Pojedini korisnici iPhone 15 se žale na trajne probleme sa Bluetoothom. U skladu sa žalbama na Apple Support Community i MacRumors forumima, neki korisnici iPhonea 15 suočavaju se sa stalnim problemima sa Bluetooth vezom koji traju od lansiranja ovih novih uređaja. Pogođeni korisnici imaju poteškoća da održe vezu između svojih iPhonea i starijih Bluetooth uređaja kao što su sistemi za automobil ili slušalice koje se oslanjaju na ovu tehnologiju. Također, neki korisnici primjećuju probleme i sa modernijim proizvodima kao što su AirPods slušalice. Iako su neki korisnici dobili zamjenske uređaje, ponovno pokretanje i resetiranje uređaja nije bilo efikasno rješenje za sve koji se suočavaju sa ovim problemom. Izvještaji o Bluetooth problemima datiraju još od oktobra 2023, a nije jasno šta je uzrok ovih problema. Iako su neki korisnici informisani da će problemi biti riješeni nadogradnjama iOS-a 17, na osnovu kontinuiranih žalbi, čini se da Apple još uvijek nije u potpunosti riješio ovaj problem. Ako ste imali problema sa Bluetooth konekcijom na iPhoneu 15, slobodno nam javite u komentarima ispod članka.

Pojedini korisnici iPhone 15 se žale na trajne probleme sa Bluetoothom

Pojedini korisnici iPhone 15 se žale na trajne probleme sa Bluetoothom

Korisnici se žale na probleme sa Bluetoothom od izlaska iPhone 15

Korisnici iPhone 15 uređaja već neko vreme izražavaju nezadovoljstvo zbog problema sa Bluetoothom koji se javljaju od samog lansiranja uređaja. Mnogi korisnici su primetili da imaju problema sa održavanjem veze između svojih iPhone 15 uređaja i Bluetooth uređaja poput slušalica ili sistema za automobil.

Problemi se nastavljaju kroz više ažuriranja

Problemi sa Bluetoothom nisu nestali nakon prvobitnog izdanja iPhone 15 uređaja. Iako je Apple objavljivao više ažuriranja softvera kako bi rešio ove probleme, korisnici i dalje prijavljuju iste ili slične probleme sa Bluetoothom. Mnogi su već instalirali najnoviju verziju iOS 17.3.1 i uprkos tome i dalje se suočavaju sa problemima.

Pojedini korisnici iPhone 15 se žale na trajne probleme sa Bluetoothom

Problem se odnosi na povezivanje sa različitim Bluetooth uređajima

Korisnici prijavljuju probleme sa Bluetoothom kada pokušavaju da se povežu sa različitim Bluetooth uređajima. To uključuje povezivanje sa slušalicama, sistemima za automobil i drugim uređajima koji koriste Bluetooth tehnologiju za bežično povezivanje. Neki korisnici su primetili da su posebno pogođeni problemima sa Bluetoothom u svojim automobilima, dok su drugi izvestili o problemima prilikom povezivanja sa slušalicama.

Pojedini korisnici imaju problema sa Bluetoothom u automobilima

Mnogi korisnici su izvestili o problemima sa Bluetoothom u svojim automobilima. Kada koriste funkciju hands-free poziva, veza putem Bluetootha se često prekida nakon nekoliko sekundi, što zahteva ručno prebacivanje na zvučnik na samom iPhoneu. Korisnici su primetili da se ovaj problem javlja i na drugim modelima iPhonea, ali sada se čini da je prisutan i na iPhone 15 uređajima.

Pojedini korisnici iPhone 15 se žale na trajne probleme sa Bluetoothom

Korisnici imaju problema sa Bluetoothom na slušalicama

Pored problema sa Bluetoothom u automobilima, korisnici takođe izveštavaju o problemima sa Bluetoothom na svojim slušalicama. Nakon povezivanja sa iPhone 15 uređajem, neki korisnici primećuju da se njihova muzika prekida i ponovo povezuje, dok se pozivi prekidaju nakon 5 do 10 minuta razgovora. Mnogi su već pokušali sa resetovanjem i restartovanjem uređaja, ali ove uobičajene metode rešavanja problema nisu dale rezultate.

Problemi sa Bluetoothom postoje i na iPhone 15 Pro modelima

Nije samo iPhone 15 model koji ima problema sa Bluetoothom, već i iPhone 15 Pro modeli također imaju iste probleme. Korisnici ovih uređaja takođe su izvestili o sličnim ili identičnim problemima vezanim za Bluetooth konekciju. Ovi problemi sa Bluetoothom se javljaju na obe linije iPhone uređaja, što ukazuje na širi problem koji nije specifičan samo za određeni model.

Pokušaji restartovanja i resetovanja uređaja ne rešavaju problem

Mnogi korisnici su već pokušali sa restartovanjem i resetovanjem svojih iPhone 15 uređaja u nadi da će to rešiti problem sa Bluetoothom. Međutim, ove metode često nisu efikasne i problem i dalje ostaje prisutan. Korisnici su se obratili Apple podršci za pomoć, ali čini se da ova kompanija još uvek nije pronašla rešenje za problem koji korisnici i dalje prijavljuju.

Pojedini korisnici su zamenili svoje uređaje kako bi rešili problem

Kako bi rešili problem sa Bluetoothom, neki korisnici su bili prisiljeni da zamene svoje iPhone 15 uređaje novim. Iako ova zamena može privremeno rešiti problem, mnogi korisnici nisu zadovoljni ovim rešenjem jer su morali da potroše dodatni novac na novi uređaj. Ovo takođe ukazuje na to da problem sa Bluetoothom nije lako rešiti putem softverskih ažuriranja.

Apple još uvek nije rešio problem sa Bluetoothom

Iako se mnogi korisnici nadaju da će Apple rešiti problem sa Bluetoothom putem budućih softverskih ažuriranja, do sada nije postignut potpuni napredak u rešavanju ovog problema. Iako su korisnici instalirali najnoviju verziju iOS-a, problemi sa Bluetoothom i dalje postoje. Ovo je frustrirajuće za korisnike koji se uzdaju u Apple kao pouzdanog proizvođača, ali se i dalje suočavaju sa poteškoćama u korišćenju Bluetooth tehnologije na svojim uređajima.

Korisnici nadaju se da će biti dostupno ažuriranje za rešavanje problema

Korisnici su nade u to da će Apple uskoro obezbediti ažuriranje koje će rešiti probleme sa Bluetoothom na iPhone 15 uređajima. Očekuje se da će ova ažuriranja poboljšati stabilnost i pouzdanost Bluetooth konekcija, omogućavajući korisnicima da normalno koriste svoje uređaje bez prekida i problema sa povezivanjem. Međutim, dok se to ažuriranje ne pojavi, korisnici će morati da se nose sa ograničenjima koja dolaze sa trenutnom nesavršenom Bluetooth funkcionalnošću na iPhone 15 uređajima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.