Iako je streaming postao popularan način gledanja filmova i serija, ponekad se uvijek ne može osloniti na stabilnu internet vezu. U takvim situacijama, SkyShowtime je idealno rješenje. Ova streaming usluga omogućava vam ne samo gledanje sadržaja online, već i preuzimanje filmova i serija na svoj Android telefon ili tablet. Sa SkyShowtime možete preuzeti do 30 naslova, koje možete gledati u offline modu tokom 48 sati. Sve ovo je dostupno po mjesečnoj pretplati od 6,99 eura, ali imajte na umu da će se ta cijena uskoro povećati na 8,99 eura mjesečno. Ne propustite priliku da uz pomoć SkyShowtime-a uvijek ostanete zabavljeni, bez obzira na dostupnost internetske veze.

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje filmova i serija za offline gledanje na Android uređaju

SkyShowtime je streaming usluga koja omogućava preuzimanje filmova i serija za offline gledanje na vašem Android telefonu ili tabletu. Ova funkcionalnost vam omogućava da uživate u svojim omiljenim naslovima bez potrebe za stalnom internetskom konekcijom.

Postupak preuzimanja sadržaja na Android telefonu ili tabletu

Preuzimanje sadržaja na vaš Android telefon ili tablet je jednostavno i intuitivno. Prvo što trebate uraditi je preuzeti SkyShowtime aplikaciju sa Google Play Store-a. Nakon što instalirate aplikaciju, otvorite je i prijavite se na svoj nalog. Zatim, pronađite film ili seriju koju želite preuzeti i jednostavno kliknite na ikonu za preuzimanje. Nakon preuzimanja, sadržaj će biti dostupan za gledanje offline.

Broj preuzetih naslova

Maksimalan broj naslova koje možete preuzeti

SkyShowtime vam omogućava da preuzmete do 30 različitih naslova na svoj Android uređaj. Ovo vam pruža veliku fleksibilnost i mogućnost da imate širok izbor sadržaja na raspolaganju za gledanje.

Ograničenje broja preuzetih filmova i serija

Iako postoji ograničenje od 30 preuzetih naslova, nema ograničenja koliko puta možete preuzeti isti naslov. To znači da možete izbrisati prethodno preuzeti sadržaj i ponovo ga preuzeti, ukoliko želite gledati istu film ili seriju ponovo.

Preuzmite filmove i serije na svoj Android telefon ili tablet

Trajanje preuzetog sadržaja

Vrijeme koje imate da gledate preuzeti sadržaj

Kada preuzmete sadržaj na svoj Android uređaj, imate 48 sati da ga gledate. Nakon tog perioda, preuzeti sadržaj će se automatski izbrisati sa uređaja. Ovo vam omogućava da planirate gledanje filmova i serija prema vašem rasporedu i da ne morate brinuti o ručnom brisanju preuzetog sadržaja.

Rok trajanja preuzetih filmova i serija

Rok trajanja preuzetih filmova i serija je takođe 48 sati. Nakon tog perioda, preuzeti sadržaj će postati nedostupan za gledanje, čak i ako je već bio preuzet na vaš Android uređaj. Ovo je u skladu sa pravilima SkyShowtime streaming usluge i osigurava da uvijek imate najnoviji i ažurirani sadržaj na raspolaganju.

Cijena SkyShowtime pretplate

Pretplata za SkyShowtime uslugu

Trenutna cijena SkyShowtime pretplate je 6,99 eura mjesečno. Ova pretplata vam omogućava neograničen pristup velikom broju filmova i serija, kao i mogućnost preuzimanja sadržaja za offline gledanje. Pretplata se naplaćuje automatski na mjesečnom nivou, kako biste uvijek imali pristup najnovijim naslovima.

Promjena cijene pretplate

U skladu sa politikom poslovanja, SkyShowtime će uskoro povećati cijenu pretplate sa trenutnih 6,99 eura mjesečno na 8,99 eura mjesečno. Ova promjena cijene će se primijeniti na sve nove pretplatnike, dok će postojeći pretplatnici zadržati trenutnu cijenu još neko vrijeme. Promjena cijene ima za cilj osigurati visokokvalitetnu uslugu i daljnje poboljšanje sadržaja koji je dostupan za gledanje.

Preuzmite filmove i serije na svoj Android telefon ili tablet

Pregled preuzetih sadržaja

Kako pregledati preuzete filmove i serije na Android uređaju

Da biste pregledali preuzete filmove i serije na svom Android uređaju, otvorite SkyShowtime aplikaciju i prijavite se na svoj nalog. Zatim, kliknite na opciju „Preuzeti sadržaj“ ili sličnu opciju koja je dostupna u glavnom meniju. Tu ćete pronaći sve naslove koji su preuzeti na vaš uređaj i moći ćete ih pregledati i pokrenuti za gledanje.

Opcije za upravljanje preuzetim sadržajem

SkyShowtime vam omogućava da upravljate preuzetim sadržajem na svojem Android uređaju. Možete izbrisati prethodno preuzeti sadržaj kako biste oslobodili prostor na uređaju, ili jednostavno ga prekinuti i ponovo preuzeti. Također možete organizovati preuzeti sadržaj po žanrovima ili drugim kriterijima kako biste lakše pronašli željeni naslov.

Kvaliteta preuzetog sadržaja

Kvaliteta videa pri preuzimanju

Kvaliteta videa pri preuzimanju na SkyShowtime aplikaciji na Android uređaju zavisi od dostupne brzine internetske veze i postavki kvalitete videa koje ste odabrali. SkyShowtime koristi tehnologiju adaptivnog streaminga koja prilagođava kvalitetu videa prema brzini internetske veze kako biste uvijek imali najbolje moguće iskustvo gledanja.

Mogućnost biranja kvalitete preuzetog sadržaja

SkyShowtime vam pruža mogućnost da odaberete željenu kvalitetu videa prilikom preuzimanja sadržaja na vaš Android uređaj. Možete odabrati nižu kvalitetu kako biste uštedjeli na prostoru uređaja ili višu kvalitetu za najbolje moguće gledanje. Opcija za odabir kvalitete je dostupna prilikom preuzimanja naslova i možete je promijeniti u bilo kojem trenutku.

Preuzmite filmove i serije na svoj Android telefon ili tablet

Preporuke za preuzimanje

Najbolje vrijeme za preuzimanje sadržaja

Najbolje vrijeme za preuzimanje sadržaja na SkyShowtime aplikaciji je kada imate pouzdanu i brzu internetsku vezu. Preporučuje se preuzimanje tijekom perioda kada ne koristite aktivno internet kako biste osigurali brzo i stabilno preuzimanje sadržaja. Također, preporučuje se planiranje preuzimanja prema vlastitom rasporedu gledanja kako biste imali uvijek dostupan sadržaj.

Preporuke za uštedu internetske potrošnje pri preuzimanju

Da biste uštedjeli na internetskoj potrošnji prilikom preuzimanja sadržaja na vaš Android uređaj, možete odabrati nižu kvalitetu videa koja ima manje datotečne veličine. Također, preporučuje se korištenje Wi-Fi konekcije umjesto mobilnih podataka prilikom preuzimanja većeg sadržaja kako biste smanjili troškove i brže preuzeli naslove.

Ostale pogodnosti SkyShowtime usluge

Dodatne pogodnosti za pretplatnike SkyShowtime usluge

Pretplatnici SkyShowtime usluge uživaju u brojnim dodatnim pogodnostima. Uz mogućnost preuzimanja sadržaja za offline gledanje, pretplatnici imaju neograničen pristup velikom broju filmova i serija sa najnovijim naslovima. Također, pretplatnici imaju pristup ekskluzivnom sadržaju i specijalnim događanjima kao što su premijere filmova i serija.

Dostupnost ostalih funkcija na Android telefonu ili tabletu

SkyShowtime aplikacija je dizajnirana da pruži najbolje moguće korisničko iskustvo na Android telefonima i tabletima. Sve funkcije usluge su dostupne na Android uređajima, uključujući mogućnost pretraživanja i filtriranja naslova, mogućnost pravljenja playlista, kao i mogućnost ocjenjivanja i komentiranja sadržaja.

Preuzmite filmove i serije na svoj Android telefon ili tablet

Podržani uređaji

Popis podržanih Android uređaja

SkyShowtime usluga je podržana na širokom spektru Android uređaja. Uglavnom, svi moderni Android telefoni i tableti su kompatibilni sa SkyShowtime aplikacijom. Međutim, ukoliko imate neki stariji Android uređaj, postoji mogućnost da neke funkcionalnosti neće biti dostupne ili da će iskustvo korisnika biti ograničeno.

Kompatibilnost SkyShowtime usluge sa starijim uređajima

SkyShowtime je usluga koja se redovno ažurira kako bi bila kompatibilna sa najnovijim verzijama Android operativnog sistema. Međutim, stariji Android uređaji koji možda ne podržavaju najnovije verzije operativnog sistema ili imaju ograničene tehničke mogućnosti, mogu imati ograničenu ili smanjenu kompatibilnost sa SkyShowtime uslugom. U tom slučaju, preporučuje se ažuriranje Android verzije ili korištenje novijeg uređaja radi optimalnog iskustva.

Kako preuzeti SkyShowtime aplikaciju

Postupak preuzimanja aplikacije sa Google Play Store-a

Da biste preuzeli SkyShowtime aplikaciju, otvorite Google Play Store na svom Android telefonu ili tabletu. Unesite „SkyShowtime“ u pretraživač i pronađite zvaničnu aplikaciju. Kliknite na opciju „Preuzmi“ i pričekajte da se aplikacija instalira na vašem uređaju.

Instalacija SkyShowtime aplikacije na Android uređaj

Nakon što preuzmete SkyShowtime aplikaciju sa Google Play Store-a, otvorite je i prijavite se na svoj nalog ili kreirajte novi nalog. Nakon uspješne prijave, aplikacija će biti spremna za korištenje. Sada možete pregledati dostupne naslove, preuzimati sadržaj za offline gledanje i uživati u filmovima i serijama na vašem Android uređaju.

Preuzmite filmove i serije na svoj Android telefon ili tablet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.