Najjeftiniji uređaj iz iPhone serije ove sedmice je iPhone 14 sa 128 GB skladišta. Telefon je dostupan po cijeni od 727 eura kod prodavnice PhoneMarket, što je 292 eura manje od preporučene cijene. Alternativno, za 729 eura možete kupiti iPhone 14 kod prodavnice Joeps, uz mogućnost izbora između svih dostupnih boja i besplatnog hoesja i zaštite ekrana. iPhone 14 se ističe Super Retina XDR ekranom, dual-kamera sistemom i dužim vijekom trajanja baterije. Ovaj uređaj je dostupan od 16. septembra 2022. godine i ima razne nove funkcionalnosti kao što je MagSafe.

Najjeftiniji iPhone ove sedmice je iPhone 14 sa 128 GB skladišta

Dobrodošli u našu najnoviju recenziju najjeftinijeg iPhone modela ove sedmice. U ovom članku, predstavit ćemo vam iPhone 14 sa 128 GB skladišta, koji je trenutno dostupan po izuzetno povoljnoj cijeni. Razmotrit ćemo sve njegove specifikacije, nove funkcije, kao i razlike u cijenama između različitih prodavaca.

Najjeftiniji iPhone ove sedmice je iPhone 14 sa 128 GB skladišta

Cijena i dostupnost iPhone 14

iPhone 14 se može pronaći po vrlo privlačnoj cijeni od 727 eura kod prodavca PhoneMarket. Ova cijena je čak 292 eura niža od preporučene maloprodajne cijene. Ovo predstavlja izuzetnu priliku za sve ljubitelje Apple proizvoda da nabave novi iPhone po povoljnoj cijeni. Također, vrijedi napomenuti da je iPhone 14 dostupan od 16. septembra 2022. godine, što znači da ga možete odmah nabaviti.

Također, prodavac Joeps nudi iPhone 14 po cijeni od 729 eura. Jedna od prednosti kupovine kod ovog prodavca je mogućnost izbora boje i dodataka. Naime, kod Joepsa možete odabrati željenu boju iPhone 14 modela, a također dobivate i besplatno kućište i zaštitno staklo za ekran. Ovo su dodatni bonusi koji se mogu uzeti u obzir prilikom kupovine ovog uređaja.

Specifikacije iPhone 14

iPhone 14 dolazi sa impresivnim setom specifikacija koje opravdavaju njegovu popularnost. Prvo što se ističe je Super Retina XDR-display koji pruža izuzetno jasne i oštre slike, uz žive boje i visoku rezoluciju. Ovo omogućava korisnicima da uživaju u vrhunskom vizualnom iskustvu, bilo da gledaju filmove, igraju igrice ili pregledavaju fotografije.

Kada je riječ o kamerama, iPhone 14 dolazi sa dual-kamerasistemom koji nudi izuzetno visoku kvalitetu fotografija i snimaka. Ove kamere omogućavaju korisnicima da uhvate svaki detalj i uhvate nevjerojatne trenutke sa svojim iPhoneom. Osim toga, prisutne su i nove funkcije kao što su Night mode, Deep Fusion te mogućnost snimanja 4K video zapisa.

Baterija iPhonea 14 ima duži vijek trajanja u odnosu na prethodne modele, što je definitivno dodatak koji će mnoge korisnike obradovati. Sada možete duže koristiti svoj iPhone bez brige o iscrpljenoj bateriji. Ovo je posebno korisno za osobe koje puno putuju ili koriste svoj telefon za dugotrajne aktivnosti.

Najjeftiniji iPhone ove sedmice je iPhone 14 sa 128 GB skladišta

MagSafe i druge nove funkcije

Jedna od najznačajnijih novih funkcija koje dolaze sa iPhoneom 14 je MagSafe tehnologija. Ova tehnologija omogućava brzo punjenje i bežično povezivanje različitih dodataka na vaš iPhone. Zahvaljujući MagSafe tehnologiji, korisnici mogu brzo i jednostavno pričvrstiti različite dodatke poput bežičnog punjača ili futrole sa magnetom na poleđini iPhonea.

Osim toga, iPhone 14 dolazi sa najnovijim A15 Bionic čipsetom, što znači da će imati izuzetno brz i snalažljiv rad. Ovaj čipset omogućava brže pokretanje aplikacija, glatko prebacivanje između različitih zadataka i poboljšanu grafiku u igrama. Kako bi se osiguralo sigurno otključavanje i autentifikacija, iPhone 14 također ima poboljšani Face ID.

Razlike u cijenama između prodavaca

Kao što smo već spomenuli, postoje razlike u cijenama iPhonea 14 između različitih prodavaca. Na primjer, kod prodavca PhoneMarket je dostupan po cijeni od 727 eura, što je znatno niže od preporučene maloprodajne cijene. S druge strane, prodavac Joeps nudi iPhone 14 po cijeni od 729 eura, ali uz mogućnost izbora boje i dodataka.

Kada se odlučite za kupovinu iPhonea 14, preporučujemo vam da prvo istražite različite prodavce i njihove ponude. Također je važno uzeti u obzir druge faktore poput garancije, korisničke podrške i postprodajnih usluga. Ujedno, provjerite dostupnost uređaja jer se iPhone 14 može brzo rasprodati zbog svoje popularnosti.

Najjeftiniji iPhone ove sedmice je iPhone 14 sa 128 GB skladišta

Joeps – Opcija izbora boje i besplatni dodaci

Prodavac Joeps nudi kupcima nekoliko dodatnih prednosti prilikom kupovine iPhonea 14. Između ostalog, kod Joepsa možete odabrati željenu boju iPhonea 14, što je izuzetno korisno za one koji žele personalizirani izgled svog iPhonea. Također, uz samu kupnju, dobivate besplatno kućište i zaštitno staklo za ekran, što je sjajan dodatak za zaštitu svog novog iPhonea.

PhoneMarket – Jeftinija cijena od advokatske

PhoneMarket se ističe među prodavcima jer nudi iPhone 14 po vrlo povoljnoj cijeni od 727 eura, što je znatno jeftinije od preporučene maloprodajne cijene. Ovo je izuzetno privlačna ponuda za sve ljubitelje Apple proizvoda koji žele nabaviti najnoviji iPhone po pristupačnoj cijeni. Također, vrijedi napomenuti da PhoneMarket nudi pouzdanu garanciju i kvalitetnu korisničku podršku.

Najjeftiniji iPhone ove sedmice je iPhone 14 sa 128 GB skladišta

Zaključak

U ovom članku smo istražili najjeftiniji iPhone ove sedmice – iPhone 14 sa 128 GB skladišta. Predstavili smo vam njegove specifikacije, nove funkcije, kao i razlike u cijenama između različitih prodavaca. iPhone 14 je izuzetno popularan model koji nudi izvrsne performanse, visokokvalitetne kamere i dugotrajnu bateriju. Bez obzira na to jeste li ljubitelj Apple proizvoda, avanturista ili samo želite najnoviji iPhone, iPhone 14 je svakako vrijedno razmotriti prilikom sljedeće kupovine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.