Imate nevjerovatnu priliku da osvojite bežične slušalice JBL Tune 770NC putem Planet Android-adventskog kalendara. Ove slušalice vam omogućavaju da se potpuno izolujete od vanjskih zvukova ili da koristite prozirni način rada za razgovor. Sa funkcijom aktivnog uklanjanja buke, možete uživati u do 50 sati neometanog slušanja. JBL Tune 770NC je dostupan kod Mobiel.nl po cijeni od 129,95 eura. Sve što trebate uraditi da biste se prijavili za ovu nagradu je da popunite Google obrazac na web stranici Android Planeta. Ne propustite ovu sjajnu šansu da osvojite vrhunske bežične slušalice.

Osvojite bežične slušalice JBL Tune 770NC

Adventska nagradna igra

Planet Android-adventskaledar nudi šansu osvojiti bežične slušalice JBL Tune 770NC. Ova nagradna igra je izvrsna prilika za sve ljubitelje glazbe i tehnologije da dobiju visokokvalitetne slušalice bez žica.

Kako se koriste slušalice

Slušalice JBL Tune 770NC su vrhunski proizvod koji pruža mnogo funkcionalnosti korisnicima. Možete ih koristiti kako biste se izolirali od vanjskih zvukova i uživali u potpunom audio iskustvu ili ih koristiti za razgovor u prozirnom načinu rada.

Osvojite bežične slušalice JBL Tune 770NC uz Adventski kalendar Planet Android-a

Funkcionalnosti slušalica JBL Tune 770NC

Slušalice JBL Tune 770NC dolaze s nizom značajki koje omogućavaju korisnicima da uživaju u visokokvalitetnom zvuku. Značajka aktivnog uklanjanja buke omogućava vam da se izolirate od vanjskih zvukova i koncentrirate na glazbu koju slušate. Ova značajka radi tako što koristi mikrofone kako bi registrirala vanjske zvukove i generirala obrnuti val koji ih neutralizira.

Osim toga, ove slušalice imaju i prozirni način rada koji vam omogućava da čujete okolne zvukove dok i dalje uživate u glazbi. To je korisno kada želite biti svjesni svoje okoline, kao što je na primjer kada hodate ili vozite bicikl u prometu.

Trajanje baterije

Jedna od prednosti ovih slušalica je njihovo izuzetno dugo trajanje baterije. S ovim slušalicama možete uživati u do 50 sati slušanja glazbe kada je aktivno uklanjanje buke uključeno. To znači da ćete moći koristiti slušalice dugo vremena prije nego što ih morate ponovno napuniti.

Osvojite bežične slušalice JBL Tune 770NC uz Adventski kalendar Planet Android-a

Kako napuniti slušalice

Kada dođe vrijeme za punjenje slušalica JBL Tune 770NC, jednostavno priključite priloženi USB kabel u slušalice i drugi kraj u izvor napajanja. Nakon što se slušalice napune, bit ćete spremni za još mnogo sati vrhunskog zvuka.

Cijena i dostupnost

Slušalice JBL Tune 770NC su dostupne kod Mobiel.nl po povoljnoj cijeni od 129,95 eura. Ovo je izvrstan posao za sve ljude koji traže visokokvalitetne bežične slušalice po pristupačnoj cijeni. S obzirom na izvanredne značajke koje ove slušalice pružaju, ova cijena je izuzetno atraktivna.

Osvojite bežične slušalice JBL Tune 770NC uz Adventski kalendar Planet Android-a

Kako sudjelovati u natjecanju

Da biste sudjelovali u natjecanju i imali priliku osvojiti slakalica JBL Tune 770NC, trebate posjetiti web stranicu Android Planeta i pronaći Google obrazac za popunjavanje. Ovaj obrazac će sadržavati sve potrebne informacije koje organizatori natjecanja trebaju. Nakon što popunite obrazac i pošaljete ga, imate šansu da osvojite ove izvanredne slušalice.

Obrasce možete naći na web stranici Android Planeta

Da biste došli do Google obrasca za sudjelovanje u natjecanju, posjetite web stranicu Android Planeta. Ondje ćete pronaći sve relevantne informacije o nagradnoj igri i kako pravilno sudjelovati. Budite sigurni da pažljivo pročitate sve uvjete natjecanja prije nego što podnesete svoj obrazac kako biste osigurali da ste ispunili sve zahtjeve.

Osvojite bežične slušalice JBL Tune 770NC uz Adventski kalendar Planet Android-a

Uvjeti sudjelovanja u natjecanju

Kako biste sudjelovali u natjecanju, morate ispuniti određene uvjete koji su postavljeni od strane organizatora. Ovi uvjeti uključuju, ali nisu ograničeni na, dob, prebivalište i činjenicu da imate valjanu e-mail adresu. Važno je slijediti sve uvjete kako biste bili sigurni da je vaše sudjelovanje valjano i da imate priliku osvojiti JBL Tune 770NC slušalice.

Uz sve ove informacije, sada znate kako sudjelovati u Adventskoj nagradnoj igri, koja su značajke JBL Tune 770NC slušalica, koliko dugo traje njihova baterija, gdje i po kojoj cijeni ih možete nabaviti. Ne propustite ovu priliku za osvajanje sjajnih bežičnih slušalica i uživanje u vrhunskom zvuku koji pružaju. Sretan Advent i sretno natjecanje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.