Potvrđeno je da će se Infinix Note 40 5G serija lansirati u Indiji, a očekuje se da će donijeti niz inovacija i poboljšanja. Serija će uključivati nekoliko modela, uključujući osnovni Infinix Note 40, Note 40 Pro 4G, Note 40 Pro 5G i vrhunski Note 40 Pro+ 5G. Kompanija je također najavila da će ovi modeli biti prvi u Indiji sa “AI Active Halo Lighting” efektom, koji će omogućiti korisnicima da prilagode osvjetljenje svog telefona prema svojim željama i potrebama. Lansiranje serije je zakazano za 18. mart, a detalji o modelima dostupnim na indijskom tržištu će biti otkriveni uskoro.

Infinix Note 40 5G serija India Lanziranje potvrđeno

Infinix, popularni brend mobilnih uređaja, potvrdio je lansiranje svoje nove serije Note 40 5G u Indiji. Serija će uključivati bazne modele, Pro modele i Pro+ modele. Datum lansiranja još nije objavljen.

Infinix Note 40 5G serija India Lanziranje potvrđeno; Pogledajte sve što trebate znati

AI podržani Halo aktivni efekat osvetljenja

Jedna od ključnih funkcionalnosti Note 40 serije je Halo aktivni efekat osvetljenja koji podržava veštačka inteligencija. Ovaj efekat će omogućiti korisnicima da integrišu glasovne komande i druge funkcije sa osvetljenjem uređaja. Ovo će omogućiti personalizaciju uređaja i pružiti jedinstveno iskustvo korišćenja.

Osim toga, Infinix Note 40 5G će biti prvi uređaj u Indiji sa Gold Glitter finišem, koji mu daje poseban izgled i eleganciju.

Active Halo funkcionalnosti

Halo aktivni efekat osvetljenja ima brojne funkcionalnosti koje korisnicima omogućavaju da prilagode svetlosne efekte prema svojim potrebama. Ovaj efekat se može koristiti za različite svrhe, kao što su dolazni pozivi, obavještenja, punjenje, igranje igara i reprodukcija muzike. Takođe omogućava interakciju sa glasovnim asistentom ‘Hi Folax’, koji će korisnicima pružiti dodatnu funkcionalnost i praktičnost.

Halo aktivni efekat osvetljenja nudi tri različita tipa LED efekata – živi, ritmički i AI. Ovi efekti omogućavaju korisnicima da prilagode osvetljenje prema svojim željama i trenutnom raspoloženju.

Infinix Note 40 5G serija India Lanziranje potvrđeno; Pogledajte sve što trebate znati

Specifikacije Infinix Note 40 serije

Infinix Note 40 serija će biti opremljena 3D zakrivljenim AMOLED ekranom, koji pruža visokokvalitetan prikaz i doživljaj gledanja. Takođe, svi Note 40 uređaji će imati MagKit – magnetno rješenje, koje omogućava jednostavno povezivanje i korišćenje dodataka i aksesoara.

Globalno lansiranje serije donosi uzbudljive inovacije, ali za sada nema detalja o Indijskim varijantama. Ipak, zna se da će Note 40 serija podržavati 5G mrežu i imati bateriju snage 5500mAh, koja će omogućiti dugotrajno korišćenje uređaja.

Ostale najave u svetu mobilnih telefona

Pored Infinix Note 40 serije, na tržištu se očekuju i drugi atraktivni mobilni uređaji. OnePlus Ace 3V, novi model popularnog brenda OnePlus, obećava poboljšano trajanje baterije u poređenju sa prethodnim OnePlus 12 modelom.

Motorola Edge 50 Fusion, još jedan očekivani uređaj, se navodno približava lansiranju. Otkrivene su neke od glavnih karakteristika ovog modela.

Takođe, nedavni izveštaji ukazuju i na zloupotrebu eSIM ranjivosti od strane SIM hakera za finansijske prevare. Izveštaj ističe ranjivosti eSIM kartica i poziva na bolju sigurnost ovog vida komunikacije.

Infinix Note 40 5G serija India Lanziranje potvrđeno; Pogledajte sve što trebate znati

Infinix Note 30 Pro+ i Infinix Note 30 VIP

Infinix je takođe najavio lansiranje Note 30 Pro+ i Note 30 VIP modela. Note 30 Pro+ će imati poseban paket i moćno punjenje, dok će Note 30 VIP imati snažnu bateriju od 5000mAh i MediaTek Dimensity 8050 čip.

Svi ovi nadolazeći modeli i inovacije pokazuju napredak i konkurenciju na tržištu mobilnih telefona. Korisnici će imati sve više izbora i mogućnosti za odabir uređaja koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

U zaključku, lansiranje Infinix Note 40 5G serije u Indiji je potvrđeno, ali detalji još nisu objavljeni. Serija će doneti inovativne funkcionalnosti i visoke performanse, kao i mogućnost prilagođavanja osvetljenja prema željama korisnika. Ostali modeli mobilnih telefona, poput OnePlus Ace 3V i Motorola Edge 50 Fusion, takođe obećavaju impresivne karakteristike. Potrebno je pratiti vesti iz ove oblasti kako biste bili u toku sa najnovijim razvojem tehnologije mobilnih uređaja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.