U drugoj epizodi Pixelated podcasta od strane 9to5Google, fokus je stavljen na Wear OS – prošlost, sadašnjost i budućnost. Damian trenutno koristi Galaxy Watch 6 Classic i testira Apple Watch Series 8. Sviđaju mu se fitness funkcije na Apple satu i koristi ga čak i bez telefona. Ranije je više volio Pixel Watch, ali imao je problema sa ogrebotinama i trajanjem baterije. Sada nosi Pixel Watch 2 i Apple Watch Series 8. Koristi mobilnu mrežu na satu povremeno, ali ne vidi njenu vrijednost u svrhu podataka zbog širokog rasprostranjenosti Wi-Fi mreža.

Druga epizoda Pixelated podcasta od strane 9to5Google

This image is property of i.ytimg.com.

Epizoda Pixelated podcasta

Dobrodošli u drugu epizodu Pixelated podcasta od strane 9to5Google. Ovaj tjedan razgovaramo sve o Wear OS-u – njegovoj nedavnoj prošlosti, sadašnjosti i obećavajućoj budućnosti.

Fokus na Wear OS-u

Prije nego što se dublje upustimo u temu, vrijedi razmotriti prošlost, sadašnjost i budućnost Wear OS-a. Wear OS je operacijski sustav stvoren posebno za pametne satove i druge nosive uređaje. Prvobitno je bio poznat kao Android Wear prije nego što je preimenovan u Wear OS. Kroz godine, Wear OS je doživio nekoliko iteracija i poboljšanja kako bi pružio korisnicima bolje iskustvo.

Prošlost Wear OS-a obilježena je izazovima s baterijskim vijekom i ograničenim funkcionalnostima. Mnogi korisnici su se žalili na kratko trajanje baterije i spor rad operativnog sustava. Međutim, u posljednje vrijeme primjećuje se povećana pažnja na Wear OS od strane Googlea i drugih proizvođača nosivih uređaja. Nadamo se da će ovi napori rezultirati poboljšanjima u trajanju baterije, rasporedu aplikacija i integraciji s drugim uređajima.

Sadašnjost Wear OS-a donosi određene promjene koje čine operativni sustav konkurentnijim na tržištu nosivih uređaja. Google je uložio velike napore u unapređenje korisničkog sučelja, brzinu rada i dodavanje novih značajki. Također, proizvođači poput Samsunga i drugih su razvili svoje vlastite verzije Wear OS-a kako bi dodali dodatne značajke i personalizaciju.

Budućnost Wear OS-a obećava još veća poboljšanja i inovacije. Sudeći prema najavama i glasinama, Google planira dalje unaprijediti trajanje baterije, dodati novu raspodjelu aplikacija te integrirati Wear OS s drugim uređajima poput pametnih telefona i pametnih kuća. Također, očekuje se da drugi proizvođači poput Samsunga i OnePlusa nastave razvijati nove modele nosivih uređaja s Wear OS-om. S obzirom na trenutne napore i potencijalne buduće inovacije, Wear OS izgleda kao obećavajuća platforma na tržištu nosivih uređaja.

Pretplatite se na YouTube podcaste

Ako ste zainteresirani za dodatne informacije i raspravu o temi Wear OS-a, preporučujemo da se pretplatite na YouTube podcaste Pixelated. Ovi podcasti pružaju detaljne analize, mišljenja i novosti o najnovijim razvojima u industriji nosivih uređaja. Budući da su video formati, pružaju i vizualnu komponentu koja može biti korisna u razumijevanju i praćenju rasprava.

Druga epizoda Pixelated podcasta od strane 9to5Google

This image is property of images.unsplash.com.

Voditelji i kontakti

Pixelated podcast vode stručnjaci iz 9to5Google tima. Na čelu podcasta su Damian i Dru. Oboje su stručnjaci u industriji nosivih uređaja i prate najnovije trendove i vijesti. Ako imate pitanje, komentar ili prijedlog za podcast, možete ih kontaktirati putem e-pošte na adresu [email protected] ili ostaviti komentar na postu. Također možete kontaktirati producenta podcasta putem adrese [email protected].

Druga epizoda Pixelated podcasta od strane 9to5Google

This image is property of images.unsplash.com.

Damianova iskustva sa pametnim satovima

U ovoj epizodi, Damian dijeli svoja iskustva s različitim pametnim satovima koje je koristio. Trenutno posjeduje Galaxy Watch 6 Classic i testira Apple Watch Series 8. Damian izražava svoje zadovoljstvo fitness funkcijama Apple Watch-a i navodi kako ih koristi čak i bez povezivanja sa telefonom. Međutim, ističe da je nekoć preferirao Pixel Watch, ali je imao problema s ogrebotinama i trajanjem baterije.

Sada s ponosom nosi Pixel Watch 2 i Apple Watch Series 8. Damian također raspravlja o mogućnostima prenosa podataka putem mobilne mreže na satovima, preferiranju jednostavnosti analognog sata i korisničkog sučelja Pixel Watch-a te pohvalama Samsungovog korisničkog sučelja na njihovim pametnim satovima.

Damian iznosi svoje nade za poboljšanje trajanja baterije, rasporeda aplikacija i integracije između uređaja. Također se razgovara o mogućnosti dodavanja kamera i senzora otiska prsta na pametne satove, ali i izazovima optimizacije aplikacija i upotrebljivosti. Damian također spominje potencijal integracije s Gemini softverom za praćenje kondicije i analizu podataka.

Kao zaključak, Damian vjeruje da Google i Samsung predvode tržište pametnih satova, a izražava i želju za snažnijom funkcionalnošću i poboljšanjima na tržištu nosivih uređaja.

Druga epizoda Pixelated podcasta od strane 9to5Google

This image is property of images.unsplash.com.

Zaključak

U ovoj epizodi Pixelated podcasta, razgovarali smo o Wear OS-u – njegovoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Istaknuli smo nekoliko tema i razmatrali Damianova iskustva s pametnim satovima. Damian je podijelio svoje mišljenje o različitim modelima i izrazio želju za poboljšanjima u trajanju baterije, rasporedu aplikacija i integraciji s drugim uređajima. S obzirom na trenutne napore i potencijalne inovacije, nosivi uređaji izgledaju obećavajuće na tržištu. Nadamo se da će ovaj podcast pružiti korisne informacije i potaknuti daljnju raspravu o razvoju Wear OS-a i industriji nosivih uređaja u cjelini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.