U novom izdanju „Wallpaper Weekly #39 2023“ predstavljamo vam deset izuzetnih pozadina za vaš iPhone. Ove nedelje smo odabrali kolekciju pozadina koje su kreirane od strane talentiranog umjetnika @NickNice. Sve njegove stvaralačke vještine došle su do izražaja u ovim dizajnima koji će sigurno oduševiti vaše estetske osjećaje. Da biste preuzeli neku od ovih pozadina, jednostavno dodirnite sliku i spremite je na svoj iPhone. Dodatno, pružamo vam detaljno uputstvo kako postaviti pozadinu na vašem iOS 17. Pozivamo vas da podijelite svoje omiljene pozadine sa nama i pridružite se ovoj sjajnoj zajednici ljubitelja iPhone uređaja.

Wallpaper Weekly #39 2023

Izbor od deset sjajnih pozadina koje možete odmah preuzeti

Wallpaper Weekly #39 2023 je izdanje sa najboljim iPhone pozadinama za ovu nedelju. Ova nedelja donosi izbor od deset sjajnih pozadina koje možete odmah preuzeti i koristiti na svom iPhone-u. Ove pozadine su pažljivo napravljene od strane @NickNice, jednog od naših najboljih dizajnera. Bez obzira na to da li volite prirodu, gradsku arhitekturu, životinje, hranu ili apstraktne dizajne, u ovom izboru ćete pronaći nešto što vam se sigurno sviđa. Sve što trebate da uradite je da dodirnete pozadinu koja vam se sviđa i sačuvate je na svom iPhone-u.

Pozadine su napravljene od strane @NickNice

Sve pozadine u ovom izdanju su pažljivo napravljene od strane @NickNice, našeg talentovanog dizajnera. @NickNice je poznat po svojoj kreativnosti i veštini u stvaranju prelepih pozadina za iPhone uređaje. Njegov rad je veoma cenjen u zajednici iPhone korisnika, a svaki put kad napravi nove pozadine, ljudi jedva čekaju da ih preuzmu. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni sa ovim izborom pozadina.

Pozadine se mogu preuzeti tako što dodirnete pozadinu i sačuvate je na svom iPhone-u

Preuzimanje ovih pozadina na vaš iPhone je veoma jednostavno. Jednostavno dodirnite pozadinu koju želite da preuzmete i držite prst na njoj. Prikazaće vam se opcija „Sačuvaj sliku“, koju treba da kliknete. Pozadina će automatski biti sačuvana u galeriju vašeg iPhone uređaja. Nakon toga, možete je postaviti kao pozadinu na svom iPhone-u i uživati u prelepom dizajnu koji vam ove pozadine pružaju.

Takođe možete pročitati detaljno uputstvo kako postaviti pozadinu na iOS 17

Ako niste sigurni kako da postavite pozadinu na iOS 17, ne brinite – imamo detaljno uputstvo koje će vam korak po korak objasniti kako to uraditi. Uputstvo će vam pokazati kako da pristupite galeriji vaših slika, izaberete pozadinu koju ste preuzeli i postavite je kao pozadinu na vašem iPhone-u. Prateći jednostavne korake iz uputstva, moći ćete da uživate u novim pozadinama na svom iPhone-u u veoma kratkom vremenskom periodu.

Pozovani ste da podelite svoje omiljene pozadine sa nama

Nakon što preuzmete i postavite pozadinu na svom iPhone-u, pozivamo vas da podelite svoje omiljene pozadine sa nama. U našoj zajednici postoji mnogo ljubitelja iPhone uređaja koji vole da dele svoje omiljene pozadine i otkrivaju nove dizajne. Možete nas tagovati na društvenim mrežama ili nam poslati privatnu poruku sa slikom vaše omiljene pozadine. Vaše postove možemo podeliti sa ostatkom zajednice, tako da drugi korisnici mogu videti i preuzeti te pozadine. Radujemo se tome da vidimo vaše omiljene pozadine i da zajedno istražujemo nove dizajne koje je @NickNice napravio.

Preuzmite deset sjajnih pozadina za svoj iPhone

Pozadine za iPhone

U ovom izdanju Wallpaper Weekly-a, imamo izbor od deset sjajnih pozadina za iPhone. Bez obzira na to kakav je vaš stil ili interesovanja, u ovom izboru ćete pronaći nešto što se vama sviđa. Evo pregleda svake pozadine:

1. Pozadina prirode

Pozadina prirode pruža prelep pogled na prirodne pejzaže. Može biti pejzaž sa planinama, šumama, jezerima ili plažom. Ova pozadina će vam pružiti osećaj mira i opuštanja svaki put kad pogledate svoj iPhone.

2. Pozadina gradskog pejzaža

Ako više volite urbani stil, pozadina gradskog pejzaža je pravi izbor za vas. Možete uživati u prelepim pogledima na poznate gradove širom sveta, kao što su Njujork, Pariz, Tokio ili London. Ove pozadine će vam pružiti osećaj dinamičnosti i avanture.

3. Pozadina životinja

Za ljubitelje životinja, nudimo pozadine koje prikazuju različite vrste životinja. Možete izabrati pozadinu sa slatkim mačkama ili psima, egzotičnim životinjama ili divljim životinjama. Ove pozadine će vam pružiti osećaj ljubavi prema životinjama svaki put kad se okrenete na vašem iPhone-u.

4. Pozadina hrane

Pozadine sa hranom će učiniti da vam se otvori apetit. Možete izabrati pozadinu sa ukusnim jelima, voćem ili poslasticama. Svaki put kad pogledate svoj iPhone, ove pozadine će vas inspirisati da eksperimentišete sa različitim receptima i uživate u hrani.

5. Pozadina abstraktnog dizajna

Ako volite umetnost i apstraktne dizajne, pozadine abstraktnog dizajna su pravi izbor za vas. Ove pozadine prikazuju kreativne i jedinstvene oblike i boje koji će dodati dozu stilizovanosti vašem iPhone-u.

6. Pozadina automobila

Za ljubitelje automobila, nudimo pozadine sa slikama prelepih automobila. Možete izabrati pozadinu sa sportskim automobilom, klasičnim automobilom ili luksuznim automobilom. Svaki put kad pogledate svoj iPhone, ove pozadine će vas podsetiti na vašu strast prema automobilima.

7. Pozadina sporta

Pozadine sporta će vas inspirisati da ostanete aktivni i da se bavite omiljenim sportom. Možete izabrati pozadinu sa slikom sportaša u akciji ili logo vašeg omiljenog sportskog tima. Ove pozadine će vas motivisati da se krećete i uživate u sportskim aktivnostima.

8. Pozadina muzike

Za ljubitelje muzike, nudimo pozadine koje prikazuju note, instrumente ili omiljene muzičke izvođače. Možete izabrati pozadinu sa slikom gitare, klavira ili omiljenog benda. Ove pozadine će vas podsetiti na vašu ljubav prema muzici svaki put kad pogledate svoj iPhone.

9. Pozadina tehnologije

Ako ste zaljubljenik u tehnologiju, pozadine sa motivima iz sveta tehnologije će vam se sigurno svideti. Možete izabrati pozadinu sa slikom računara, pametnog telefona ili drugih tehnoloških uređaja. Ove pozadine će vas inspirisati da istražujete nove tehnološke inovacije i ostanete u toku sa najnovijim trendovima.

10. Pozadina ljubavi

Pozadine sa motivima ljubavi će vam dodati dozu romantike i topline. Možete izabrati pozadinu sa slikom srca, zaljubljenih parova ili romantičnih pejzaža. Ove pozadine će vas podsetiti na vašu ljubav prema voljenoj osobi svaki put kad pogledate svoj iPhone.

Preuzmite deset sjajnih pozadina za svoj iPhone

Kako preuzeti pozadinu na iPhone-u

Preuzimanje pozadina na vaš iPhone je veoma jednostavno. Evo koraka koje trebate pratiti:

1. Izaberite željenu pozadinu

Prvo, pregledajte izbor pozadina i izaberite onu koja vam se najviše svidi. Možete proći kroz svaku pozadinu i videti kako izgledaju pre nego što donesete konačnu odluku.

2. Dodirnite i držite prstom na pozadini

Kada pronađete željenu pozadinu, dodirnite je i držite prst na njoj. Ovo će vam omogućiti da vidite opcije koje su vam dostupne za tu sliku.

3. Kliknite na opciju ‘Sačuvaj sliku’

Kada se pojavi opcija, kliknite na „Sačuvaj sliku“. Ovo će sačuvati sliku u galeriji vašeg iPhone uređaja.

4. Pozadina će biti sačuvana u vašu galeriju

Nakon što kliknete na „Sačuvaj sliku“, pozadina će automatski biti sačuvana u galeriji vašeg iPhone uređaja. Da biste je postavili kao pozadinu, idite na postavke vašeg iPhone-a, izaberite „Pozadina“, zatim „Izaberi novu pozadinu“ i pronađite sliku koju ste preuzeli. Jednostavnim klikom na sliku, moći ćete da je postavite kao pozadinu na svom iPhone-u.

Uživajte u novim pozadinama i učinite svoj iPhone unikatnim i stilizovanim.

Preuzmite deset sjajnih pozadina za svoj iPhone

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.