Svi filmovi su danas dostupni za gledanje na različitim platformama, čineći streaming usluge jednim od najboljih načina za uživanje u najnovijim filmskim ostvarenjima u udobnosti vlastitog doma. Android Police je sastavio listu najboljih filmova koji su trenutno dostupni za stream, pri čemu se svake nedelje dodaju novi filmovi kako bi se zadovoljili ukusi svih ljubitelja filma. Od filmskih ostvarenja kao što su „Strays“ i „Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem“, do umjetničkih filmova poput „Landscape with Invisible Hand“ i „Joyce Carol Oates: A Body in the Service of Mind“, nije teško pronaći nešto za sebe. Bez obzira na vašu preferenciju, svi ovi filmovi su dostupni na popularnim platformama kao što su Amazon, Microsoft, Google Play, Vudu, YouTube, Apple TV i Netflix, pružajući vam priliku da se prepustite filmskoj umjetnosti u svakom trenutku.

Platforme za gledanje filmova

Streaming usluge su postale jedan od najboljih načina za gledanje najnovijih filmova kod kuće. Postoji veliki broj platformi za gledanje filmova, a ovdje ćemo predstaviti neke od najpopularnijih.

Svi filmovi su dostupni za gledanje na različitim platformama kao što su Amazon, Microsoft, Google Play, Vudu, YouTube, Apple TV, Netflix itd.

Amazon

Amazon je jedna od vodećih platformi za gledanje filmova. Pretplata na Amazon Prime Video omogućava pristup velikom izboru filmova iz različitih žanrova. Amazon također proizvodi originalni sadržaj koji je ekskluzivan za Prime Video korisnike.

Microsoft

Microsoft Store je platforma koja nudi širok izbor filmova dostupnih za iznajmljivanje ili kupovinu. Microsoft se ističe po svojoj dostupnosti na različitim uređajima, što korisnicima omogućava da gledaju filmove na svojim omiljenim gadgetima. Cijene filmova su pristupačne i korisnici mogu birati između različitih opcija.

Google Play

Google Play također nudi mogućnost iznajmljivanja i kupovine filmova. Ova platforma je posebno popularna među korisnicima Android uređaja, jer su filmovi dostupni na njihovim mobilnim telefonima i tabletima. Korisnici također imaju mogućnost preuzimanja filmova kako bi ih gledali offline.

Vudu

Vudu je platforma koja nudi besplatnu registraciju i veliki izbor filmova. Korisnici mogu izabrati između različitih filmova iz različitih žanrova i cijene su pristupačne. Vudu se ističe po svojoj korisničkoj podršci i kvaliteti streaminga.

Svi filmovi su dostupni za gledanje na različitim platformama kao što su Amazon, Microsoft, Google Play, Vudu, YouTube, Apple TV, Netflix itd.

YouTube

YouTube je poznat po besplatnom sadržaju koji sadrži reklame. Ali, također nudi mogućnost iznajmljivanja i kupovine filmova. Na YouTube platformi možete pronaći širok izbor filmova, kao i originalni sadržaj koji je dostupan samo na ovoj platformi.

Apple TV

Apple TV nudi Apple TV+ pretplatu koja omogućava pristup velikom izboru filmova. Integracija sa Apple uređajima čini gledanje filmova na Apple TV platformi jednostavnim i praktičnim. Apple se također ističe po svom ekskluzivnom sadržaju koji je dostupan samo na ovoj platformi.

Ako kupite novi Apple iPhone, dobijate 3 mjeseca Apple TV-a besplatno. Želite li kupiti novi iPhone 15? Zatim odmah pogledajte u kojim bojama će biti dostupan.

Netflix

Netflix je jedna od najpopularnijih platformi za gledanje filmova. Sa najvećom bibliotekom filmova, korisnici imaju širok izbor različitih žanrova. Netflix također proizvodi vlastiti originalni sadržaj koji je postao izuzetno popularan. Personalizovane preporuke korisnicima pomažu da pronađu filmove koji su u skladu sa njihovim interesima.

Najbolji filmovi za stream

Svake nedelje se dodaju novi filmovi na platforme za gledanje filmova. Ovdje su neki od najboljih filmova koji su trenutno dostupni za stream:

 • „Strays“: Psihološki triler koji istražuje tamnu stranu ljudske prirode.
 • „Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem“: Akcijska komedija koja prati avanture tinejdžerskih mutiranih kornjača.
 • „Sitting in Bars with Cake“: Romantična drama koja priča priču o ljubavi, gubitku i samopronalaženju.
 • „The Adults“: Komična drama koja prati grupu prijatelja koji se suočavaju s izazovima odraslog života.
 • „Landscape with Invisible Hand“: Science fiction film koji postavlja pitanja o svijetu s tehnološkim napretkom.
 • „Joyce Carol Oates: A Body in the Service of Mind“: Dokumentarni film koji istražuje život i rad američke spisateljice Joyce Carol Oates.

Ovi filmovi su samo neki od primjera različitih žanrova i tema koje su dostupne za stream. Bez obzira na vaše preference, sigurno ćete pronaći nešto što će vam se svidjeti na platformama za gledanje filmova.

Svake nedelje novi filmovi

Platforme za gledanje filmova redovno ažuriraju svoje kolekcije dodavanjem novih filmova. Ovo je sjajan način da korisnici uvijek imaju pristup najnovijim hit filmovima.

Dodavanje novih filmova

Svake nedelje se dodaju novi filmovi na platforme za gledanje filmova. Timovi koji rade na ovim platformama prate najnovije filmske izlazke i sarađuju sa filmskim studijima kako bi osigurali da korisnici imaju pristup najnovijim filmovima. Dodavanje novih filmova je često praćeno promocijama i dijeljenjem informacija sa korisnicima.

Svi filmovi su dostupni za gledanje na različitim platformama kao što su Amazon, Microsoft, Google Play, Vudu, YouTube, Apple TV, Netflix itd.

Redovnost ažuriranja

Platforme za gledanje filmova se trude da redovno ažuriraju svoje kolekcije kako bi korisnicima uvijek pružile svjež sadržaj. Obično se filmovi dodaju svake nedelje ili na redovnoj osnovi. Ovo osigurava da korisnici uvijek imaju nešto novo za gledanje.

Korisnici mogu pratiti ažuriranja na platformama za gledanje filmova putem obavijesti ili sljedeći društvene mreže i službene stranice platformi. Na taj način se osigurava da ne propuste najnovije filmove koji su dostupni za stream.

Amazon

Amazon je jedna od vodećih platformi za gledanje filmova. Ova platforma nudi pretplatu na Amazon Prime Video, koja omogućava korisnicima da pristupe velikom izboru filmova iz različitih žanrova.

Pretplata na Prime Video

Pretplata na Amazon Prime Video omogućava korisnicima da bez ograničenja gledaju filmove iz različitih žanrova. Sa pretplatom, korisnici imaju pristup ekskluzivnom sadržaju koji je dostupan samo na Prime Video platformi.

Veliki izbor filmova

Amazon Prime Video nudi veliki izbor filmova iz različitih žanrova. Od akcijskih blokbastera do nezavisnih filmova, korisnici mogu pronaći filmove koji odgovaraju njihovim preferencijama i ukusu. Amazon stalno ažurira svoju kolekciju filmova kako bi korisnicima pružio najnovije hitove.

Originalni sadržaj

Jedna od prednosti Amazona je njihov originalni sadržaj koji ekskluzivno možete gledati na Prime Video platformi. Amazon ulaže u produkciju originalnih serija i filmova, čineći svoju ponudu jedinstvenom i raznovrsnom.

Microsoft

Microsoft Store je platforma koja nudi širok izbor filmova dostupnih za iznajmljivanje ili kupovinu. Ova platforma se ističe po svojoj dostupnosti na različitim uređajima, čineći gledanje filmova jednostavnim i praktičnim za korisnike.

Svi filmovi su dostupni za gledanje na različitim platformama kao što su Amazon, Microsoft, Google Play, Vudu, YouTube, Apple TV, Netflix itd.

Microsoft Store

Microsoft Store je digitalna prodavnica koja nudi veliki izbor filmova iz različitih žanrova. Korisnici mogu jednostavno pretraživati kolekciju i odabrati filmove koji ih zanimaju. Filmovi se mogu iznajmiti ili kupiti direktno preko Microsoft Store platforme.

Dostupnost na različitim uređajima

Jedna od prednosti Microsofta je njegova dostupnost na različitim uređajima. Bilo da koristite Windows računar, Xbox konzolu ili mobilni Windows uređaj, možete pristupiti Microsoft Store platformi i gledati filmove bez problema. Ovo je praktično za korisnike koji žele gledati filmove na svojim omiljenim uređajima.

Pristupačne cene

Microsoft se ističe po pristupačnim cenama filmova na svojoj platformi. Korisnici mogu birati između različitih opcija iznajmljivanja ili kupovine, u zavisnosti od njihovih potreba i budžeta. Ova fleksibilnost omogućava korisnicima da gledaju filmove po svojoj želji, bez potrebe da potroše previše novca.

Google Play

Google Play je platforma koja nudi mogućnost iznajmljivanja i kupovine filmova. Ova platforma je posebno popularna među korisnicima Android uređaja, jer su filmovi dostupni na njihovim mobilnim telefonima i tabletima. Ako kupite novi Android telefon dobijate 3 mjeseca Google Play besplatno.

Iznajmljivanje i kupovina filmova

Korisnici Google Play platforme mogu iznajmljivati ili kupovati filmove iz široke ponude. Filmove se može iznajmiti na određeno vreme, što je pogodno za one koji žele samo gledati filmove jednokratno. Također, korisnici imaju opciju kupovine filmova kako bi ih mogli gledati neograničeno.

Svi filmovi su dostupni za gledanje na različitim platformama kao što su Amazon, Microsoft, Google Play, Vudu, YouTube, Apple TV, Netflix itd.

Dostupnost na Android uređajima

Google Play je prvenstveno usmjeren na korisnike Android uređaja. Ovo znači da je gledanje filmova na mobilnim telefonima i tabletima jednostavno i praktično. Google Play aplikacija je dostupna za preuzimanje na Android uređajima i omogućava korisnicima da pristupe svojoj kolekciji filmova bilo gdje i bilo kada.

Mogućnost preuzimanja

Jedna od prednosti Google Play platforme je mogućnost preuzimanja filmova. Korisnici mogu preuzeti filmove sa Google Play platforme na svoje uređaje kako bi ih gledali offline. Ovo je korisno kada niste povezani na internet ili želite uštedjeti podatkovni promet.

Vudu

Vudu je platforma za gledanje filmova koja nudi besplatnu registraciju i veliki izbor filmova. Ova platforma se ističe po svom širokom asortimanu filmova i pristupačnim cenama.

Besplatna registracija

Registracija na Vudu platformi je jednostavna i besplatna. Korisnici mogu brzo otvoriti svoj nalog i pristupiti kolekciji filmova koja je dostupna na platformi. Ova pogodnost omogućava korisnicima da istraže Vudu platformu i otkriju filmove koji ih zanimaju.

Veliki izbor filmova

Vudu nudi veliki izbor filmova iz različitih žanrova. Korisnici mogu birati između različitih filmova, od najnovijih hitova do klasika. Vudu također ažurira svoju kolekciju redovno, što znači da korisnici uvijek imaju pristup najnovijim filmovima.

Pristupačne cene

Jedna od prednosti Vudu platforme su pristupačne cene. Ova platforma nudi različite opcije iznajmljivanja ili kupovine filma, što korisnicima omogućava da biraju prema svojim potrebama i budžetu. Vudu također nudi prilike za kupovinu filmova u sniženju ili akciji, što je sjajan način da uštedite novac prilikom gledanja filmova.

YouTube

YouTube je poznata platforma koja nudi besplatan sadržaj sa reklamama. Međutim, također nudi mogućnost iznajmljivanja i kupovine filmova. Ova platforma ima veliku zajednicu korisnika i pruža mogućnost otkrivanja novih filmova.

Besplatan sadržaj sa reklamama

Jedna od prednosti YouTube platforme je besplatan sadržaj koji može biti dostupan uz reklame. Korisnici mogu gledati filmove bez plaćanja pretplate, ali će biti izloženi reklamama tokom gledanja. Ovo je sjajan način za pristup filmovima bez potrebe za plaćanjem.

Iznajmljivanje i kupovina filmova

YouTube također nudi mogućnost iznajmljivanja i kupovine filmova. Korisnici mogu pristupiti širokom izboru filmova iz različitih žanrova i odabrati opciju koja najbolje odgovara njihovim potrebama. Ova fleksibilnost omogućava korisnicima da gledaju filmove prema svojim preferencijama i budžetu.

Originalni sadržaj

YouTube je također poznat po svom originalnom sadržaju. Na platformi se mogu pronaći razni originalni filmovi i serije koje nećete pronaći nigdje drugdje. Ovi filmovi su izuzetno popularni i privlače korisnike sa različitim interesima i ukusom.

Apple TV

Apple TV nudi Apple TV+ pretplatu koja omogućava pristup velikom izboru filmova. Ova platforma se ističe po svojoj integraciji sa Apple uređajima i velikoj ponudi filmova.

Apple TV+ pretplata

Apple TV+ pretplata omogućava korisnicima pristup velikom izboru filmova na Apple TV platformi. Pretplata se plaća mjesečno i korisnici imaju neograničen pristup filmovima iz različitih žanrova. Apple TV+ također nudi ekskluzivni originalni sadržaj koji je dostupan samo pretplatnicima.

Veliki izbor filmova

Jedna od prednosti Apple TV platforme je njen veliki izbor filmova. Korisnici mogu lako pretraživati kolekciju i pronaći filmove koji odgovaraju njihovim interesima. Od blokbastera do nezavisnih filmova, Apple TV nudi raznoliku ponudu koja će zadovoljiti različite ukuse.

Integracija sa Apple uređajima

Integracija sa Apple uređajima je jedna od prednosti Apple TV platforme. Korisnici koji već koriste Apple uređaje, poput iPhone-a ili iPad-a, mogu jednostavno pristupiti Apple TV platformi i gledati filmove na svojim uređajima. Ova jednostavnost integracije čini gledanje filmova praktičnim i jednostavnim za korisnike.

Netflix

Netflix je jedna od najpopularnijih platformi za gledanje filmova. Ova platforma se ističe po svojoj najvećoj biblioteci filmova, originalnom sadržaju i personalizovanim preporukama.

Najveća biblioteka filmova

Jedna od najvećih prednosti Netflix platforme je njen ogroman izbor filmova. Netflix ima najveću biblioteku filmova iz različitih žanrova, što omogućava korisnicima da pronađu filmove koji odgovaraju njihovim interesima. Bez obzira na vrstu filma koju želite gledati, šanse su da je dostupna na Netflix platformi.

Originalni sadržaj

Netflix je poznat po svom originalnom sadržaju koji je ekskluzivan za Netflix korisnike. Ova platforma ulaže u produkciju originalnih serija i filmova, stvarajući unikatan sadržaj koji se ne može pronaći nigdje drugdje. Originalni sadržaj Netflix-a je postao izuzetno popularan i često nagrađivan.

Personalizovane preporuke

Jedna od prednosti Netflix platforme su personalizovane preporuke. Netflix koristi algoritam kako bi analizirao vaše preferencije i navike gledanja filmova i na osnovu toga pruža personalizovane preporuke. Ovo znači da će vam Netflix preporučiti filmove koji su u skladu sa vašim interesima, čime olakšava pronalaženje novih filmova za gledanje.

U zaključku, platforme za gledanje filmova pružaju korisnicima širok izbor najnovijih filmova iz različitih žanrova. Bez obzira na vaše preference, svaka od ovih platformi nudi mogućnost gledanja filmova na praktičan i jednostavan način. Od Amazona do Netflix-a, izbor je na vama da odaberete platformu koja najbolje odgovara vašim potrebama i interesima.

7 thoughts on “Svi filmovi su dostupni za gledanje na različitim platformama kao što su Amazon, Microsoft, Google Play, Vudu, YouTube, Apple TV, Netflix itd.

 1. Pingback: Apple iCloud: Cheat sheet (besplatan PDF) - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 2. Pingback: Xiaomi Redmi 12 128GB/4GB RAM Dual SIM Sky Blue recenzija - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 3. Pingback: Besplatno preuzimanje sadržaja za Mac računare i Windows računare - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 4. Pingback: Huawei suočen sa američkim sankcijama, ali se sprema povratak na tržište pametnih telefona - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 5. Pingback: Pregled Huawei Nova 10 SE 128GB/8GB RAM Dvostruko SIM Zvjezdano Crni - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 6. Pingback: Kako generirati QR kodove putem iQR kodova aplikacije - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

 7. Pingback: Poker Face - nova serija koja je dostupna na SkyShowtime - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.