Infinix je nedavno predstavio dva nova modela pametnih telefona – Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro. Ovi telefoni su opremljeni MediaTek SoC-ovima, što im omogućava visoke performanse i fluidno iskustvo korisnika. Oba modela također dolaze sa impresivnim mogućnostima brzog punjenja do 100W, što znači da ćete svoj telefon moći napuniti u rekordnom vremenu. Infinix Note 40 Pro+ 5G ima bateriju kapaciteta 4,600mAh, dok je Note 40 Pro opremljen baterijom kapaciteta 5,000mAh. Ovi telefoni imaju 6.78-inčni full-HD+ ekran koji će vam omogućiti jasnu i oštru sliku. Također, dolaze i sa moćnom trostrukom kamerom sa glavnim senzorom od 108-megapiksela, što će vam omogućiti da zabilježite izvanredne fotografije. Cijena Infinix Note 40 Pro+ 5G počinje od 309 dolara, dok Infinix Note 40 Pro košta 289 dolara. Možete biti sigurni da ćete dobiti visoko kvalitetan pametni telefon sa sjajnim performansama, dugotrajnom baterijom i brzim punjenjem po povoljnoj cijeni.

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro su predstavljeni sa MediaTek SoC-ovima i mogućnosti brzog punjenja do 100W

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro – Predstavljeni sa MediaTek SoC-ovima i mogućnosti brzog punjenja do 100W

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro su najnoviji uređaji koje je predstavio Infinix, popularni proizvođač pametnih telefona. Ovi telefoni dolaze sa MediaTek System on a Chip (SoC) tehnologijom i impresivnom sposobnošću brzog punjenja do 100W.

Kada je riječ o performansama, Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro vode tržište. Oba uređaja su opremljena najnovijim MediaTek SoC-ovima, što znači da će korisnici imati sjajno iskustvo u korištenju ovih telefona. MediaTek SoC-ovi su poznati po svojoj pouzdanosti i brzini, tako da nema sumnje da će ovi telefoni biti sposobni izvršavati najzahtjevnije zadatke bez ikakvih problema.

Nadogradnje Android OS-a

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro osiguravaju korisnicima i dve godine nadogradnje Android operativnog sistema. Ova važna mogućnost znači da će korisnici uživati u najnovijim funkcijama i sigurnosnim ažuriranjima koje pruža Android platforma. Nadogradnje OS-a omogućavaju poboljšano korisničko iskustvo, što je posebno važno u današnjem vremenu kada tehnologija stalno napreduje.

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro su predstavljeni sa MediaTek SoC-ovima i mogućnosti brzog punjenja do 100W

Baterijski kapacitet

Jedna od ključnih karakteristika Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro je impresivan baterijski kapacitet. Infinix Note 40 Pro+ 5G dolazi sa baterijom kapaciteta 4.600mAh, dok Infinix Note 40 Pro ima malo veću bateriju sa kapacitetom 5.000mAh. Ovaj veliki kapacitet baterije omogućava korisnicima da koriste telefon tokom cijelog dana bez potrebe za čestim punjenjem. Također, ova dva uređaja podržavaju brzo punjenje, što znači da će se baterija brzo napuniti i spremna za korištenje.

Ekran

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro dolaze sa velikim 6,78-inčnim full-HD+ ekranom. Ovaj ekran nudi oštru sliku i bogate boje, što je savršeno za gledanje video sadržaja, igranje igara ili pregledavanje fotografija. Veliki ekran omogućava korisnicima da uživaju u svojim omiljenim sadržajima bez napora, dok visoka rezolucija pruža jasan prikaz detalja.

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro su predstavljeni sa MediaTek SoC-ovima i mogućnosti brzog punjenja do 100W

Kamera

Jedan od najvećih aduta Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro je njihova impresivna kamera. Ovi telefoni dolaze sa trostrukom kamerom sa glavnim senzorom od 108-megapiksela. Visoka rezolucija kamere omogućava korisnicima da snimaju izuzetno oštre i detaljne fotografije, bez obzira na uvjete osvjetljenja. Osim toga, kamere ovih telefona nude i različite funkcije i režime snimanja koji će zadovoljiti potrebe svih korisnika.

Procesori

Performanse Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro značajno se duguju njihovim procesorima. Infinix Note 40 Pro+ 5G radi na MediaTek Dimensity 7020 SoC, koji je vrlo moćan i sposoban da se nosi sa najzahtjevnijim zadacima. Sa ovim procesorom, korisnici mogu očekivati brz i fluidan rad telefona bez ikakvih zastoja. S druge strane, Infinix Note 40 Pro koristi MediaTek Helio G99 SoC, koji također pruža visoke performanse i efikasnost.

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro su predstavljeni sa MediaTek SoC-ovima i mogućnosti brzog punjenja do 100W

Cijene

Kada je riječ o cijeni, Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro su veoma pristupačni. Cijena Infinix Note 40 Pro+ 5G počinje od samo $309, što je izuzetno povoljno, s obzirom na vrhunske karakteristike i performanse ovog telefona. Sa druge strane, Infinix Note 40 Pro košta samo $289, što je također veoma pristupačno za sve korisnike koji žele da dobiju kvalitetan telefon po povoljnoj cijeni.

Tehnologija brzog punjenja

Infinix Note 40 Pro+ 5G ima impresivno brzu tehnologiju punjenja, zahvaljujući in-house Cheetah X1 čipu. Ovaj čip omogućava žičano punjenje telefona do 100W, što je izuzetno brzo u odnosu na standardno punjenje. Također, Infinix Note 40 Pro+ 5G podržava i bežično MagCharge punjenje do 20W. Ovo omogućava korisnicima da brzo i bežično napune svoj telefon, bez potrebe za kablovima.

Ukratko, Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro su telefon sa izvanrednim karakteristikama i performansama. Oba uređaja dolaze sa MediaTek SoC-ovima i impresivnom tehnologijom brzog punjenja. Također, nude veliki baterijski kapacitet, veliki ekran, visokokvalitetne kamere i snažne procesore. Sve to po pristupačnoj cijeni, što čini ove telefone idealnim izborom za sve korisnike koji žele vrhunski pametni telefon po povoljnoj cijeni.

Infinix Note 40 Pro+ 5G i Infinix Note 40 Pro su predstavljeni sa MediaTek SoC-ovima i mogućnosti brzog punjenja do 100W

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.