Da biste uživali u Remote Play funkciji između vaše PlayStation 4 konzole i Sony Xperia telefona, pratite nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, započnite tako što ćete preuzeti i instalirati aplikaciju Remote Play na svoj Xperia telefon. Nakon instalacije, povežite telefon i PS4 konzolu istom Wi-Fi mrežom. Zatim, otvorite aplikaciju Remote Play i prijavite se na svoj PlayStation Network nalog. Nakon uspješnog prijavljivanja, birajte željenu opciju – bilo da se želite igrački zabaviti preko Wi-Fi ili mobilnih podataka. Sada ste spremni da uživate u igranju svojih omiljenih igara na svojem Xperia telefonu, gdje god se nalazili.

Koji su koraci za korištenje Remote Play sa PS4 na Sony Xperia telefonima?

Iako je izvorno namijenjen za igranje na PlayStation konzoli, Remote Play aplikacija nudi mogućnost igranja igara sa PS4 konzole na vašem Sony Xperia telefonu. Slijede upute o tome kako koristiti Remote Play funkciju na Sony Xperia telefonima.

Koji Su Koraci Za Korištenje Remote Play Sa PS4 Na Sony Xperia Telefonima?

Provjera kompatibilnosti

Prije nego što započnete postupak korištenja Remote Play funkcije, važno je provjeriti je li vaš Sony Xperia telefon kompatibilan s ovom aplikacijom. Remote Play je dostupan samo na određenim modelima telefona. Možete posjetiti službenu Sony web stranicu kako biste provjerili je li vaš model telefona kompatibilan s Remote Play aplikacijom.

Preuzimanje aplikacije Remote Play

Sljedeći korak je preuzeti i instalirati aplikaciju Remote Play na vaš Sony Xperia telefon. Aplikaciju možete pronaći na Google Play Storeu. Kada pronađete aplikaciju, jednostavno je preuzmite i instalirajte na telefon.

Koji Su Koraci Za Korištenje Remote Play Sa PS4 Na Sony Xperia Telefonima?

Povezivanje telefona sa PS4 konzolom

Prije nego što započnete koristiti Remote Play, morate povezati svoj telefon s PS4 konzolom. Uključite konzolu i osigurajte da je spojena na istu Wi-Fi mrežu kao i telefon. Zatim otvorite aplikaciju Remote Play na svom telefonu i prijavite se na svoj PlayStation Network (PSN) račun.

Pokretanje aplikacije Remote Play

Nakon što se prijavite na svoj PSN račun, aplikacija Remote Play će prikazati opciju za povezivanje s PS4 konzolom. Dodirom na tu opciju omogućit ćete povezivanje telefona s konzolom. Aplikacija će potom tražiti da unesete informacije o uparivanju kako biste se povezali sa svojom PS4 konzolom.

Koji Su Koraci Za Korištenje Remote Play Sa PS4 Na Sony Xperia Telefonima?

Prijavljivanje na PSN račun

Prije korištenja Remote Play funkcije, trebate se prijaviti na svoj PSN račun. Kliknite na gumb „Poveži“ na aplikaciji Remote Play na vašem telefonu i unesite svoje PSN korisničko ime i lozinku. Nakon prijave, vaš telefon će biti povezan s vašim PS4 računom i moći ćete pristupiti svim svojim igrama i sadržaju.

Podešavanje Remote Play

Nakon što se uspješno prijavite na svoj PSN račun, možete pristupiti postavkama Remote Play aplikacije. Ove postavke vam omogućuju prilagodbu kvalitete slike i zvuka tijekom igranja. Možete odabrati željenu razlučivost ekrana i brzinu prijenosa podataka, ovisno o sposobnostima vašeg telefona i stabilnosti Wi-Fi mreže.

Postavke kvaliteta slike i zvuka

Nakon što prilagodite postavke Remote Play aplikacije, možete se fokusirati na postavke kvalitete slike i zvuka tijekom igranja. Možete odabrati visoku razlučivost slike za bolji vizualni dojam, ili možda želite smanjiti kvalitetu slike radi bolje stabilnosti i manje zastoja tijekom igranja. Također možete prilagoditi postavke zvuka kako bi vaše igra iskusila punim potencijalom.

Korištenje on-screen kontrolera

Jedna od značajki Remote Play aplikacije je sposobnost upotrebe on-screen kontrolera na telefonu. To znači da možete koristiti ekran na telefonu kako biste upravljali igrom umjesto tradicionalnog kontrolera. Međutim, ako vam je draže koristiti fizički kontroler, možete povezati Bluetooth kontroler na svoj Sony Xperia telefon i koristiti ga tijekom igranja.

Rješavanje problema

Ako naiđete na bilo kakve poteškoće ili probleme tijekom korištenja Remote Play funkcije na vašem Sony Xperia telefonu, postoje nekoliko koraka koje možete poduzeti da riješite probleme. Pokušajte provjeriti je li vaš telefon ažuriran sa najnovijim softverom i osigurajte da je PS4 konzola spojena na stabilnu Wi-Fi mrežu. Također biste trebali provjeriti postavke mreže i sigurnosti na konzoli kako biste se uvjerili da nema prepreka za povezivanje.

Korištenje Remote Play aplikacije na Sony Xperia telefonima omogućava vam da uživate u svojim omiljenim PS4 igrama na mobilnom uređaju. Slijedeći ove korake i pridržavajući se smjernica, možete postaviti i koristiti Remote Play funkciju bez ikakvih problema.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.