Pregled brzih punjača i power bankova GaN marke CUKTECH! U ovom videu vam dajemo kratki pregled serije power bankova i brzih punjača GaN od našeg sponzora, Cuktech. Punjači su kompatibilni sa uređajima kao što su Pixel 8 i iPhone 15, a pružaju brzo punjenje. Također, imaju minimalistički dizajn sa preklopnim zidnim nastavcima kako bi bili praktični za putovanja. Ovi punjači su kompaktni i sposobni da u kratkom vremenu napune flagship uređaje, a manji su u veličini od Apple-ovog punjača od 30 WT. Također, tu je i model od 65 vati, koji ima dva USB-C porta i jedan USB-A port, što je korisno za punjenje više uređaja istovremeno. Ovi punjači su odličan izbor za korisnike koji imaju više uređaja za puniti. Osim punjača, Cuktech je također poslao zanimljive power banke. Postoje dva modela, jedan sa kapacitetom od 25,000 mAh i drugi sa kapacitetom od 40,000 mAh. Obe power banke imaju multiple USB-C i USB-A portove, kao i dodatne funkcije poput bežičnog punjenja i ugrađenog USB hub-a. To su praktični i pouzdani proizvodi koji bi mogli biti odličan izbor za nadolazeću sezonu praznika.

Pregled brzih punjača i power bankova GaN marke CUKTECH! [Sponzorisano]

Pregled brzih punjača i power bankova GaN marke CUKTECH! [Sponzorisano]

This image is property of i.ytimg.com.

Pregled CUKTECH-a kao sponzora

Kada je u pitanju oprema za punjenje, ne kupujem je često. Međutim, kada to radim, mora se raditi o brzom punjaču GaN vrste. Kao osoba koja je uvijek zauzeta i koja ima milion uređaja koje treba napuniti, uživam u pogodnosti brzog punjenja. Na tržištu postoji puno marki i izbora, ali danas ćemo se fokusirati na CUKTECH, koji je sponzor ovog videa. Ako do sada niste čuli za njih, CUKTECH je počeo kao OEM kompanija 2016. godine, razvijajući punjače i power banke za LG i Xiaomi. Kasnije su se ujedinili sa ZMI, glavnim dobavljačem power bankova i pribora za punjenje za Xiaomi.

Osnovne informacije o CUKTECH-u

CUKTECH je poznata marka koja se specijalizirala za proizvodnju inovativnih i kvalitetnih punjača i power bankova. Njihovi proizvodi su vrhunske tehnologije, a istovremeno su kompaktni i jednostavni za upotrebu. CUKTECH koristi naprednu GaN (Galij Nitrid) tehnologiju, koja omogućava brže punjenje i manji prostor zauzet od strane punjača. Njihovi proizvodi su pogodni za širok spektar uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, laptopove i mnoge druge.

CUKTECH priključci za brzo punjenje snage treće generacije

CUKTECH nudi seriju brzih punjača snage treće generacije s GaN tehnologijom. Ovi punjači su kompaktni, ali izuzetno moćni, pružajući brzo i učinkovito punjenje. Uz minimalistički dizajn i preklopne utičnice, ovi punjači su idealni za putovanja i svakodnevnu upotrebu.

Prednosti punjača snage treće generacije

Brzi punjači snage treće generacije imaju mnoge prednosti. Prvo, omogućavaju brzo punjenje vaših uređaja, što je izuzetno korisno kada vam je potrebno hitno napajanje. Također, ovi punjači su kompatibilni s raznim uređajima, uključujući najnovije modele pametnih telefona i laptopova. GaN tehnologija omogućava manju veličinu punjača, što je pogodno za putovanja i mobilnost. Također, punjači imaju zaštitu od prenapona i pregrijavanja, što osigurava siguran i pouzdan rad.

Pregled brzih punjača i power bankova GaN marke CUKTECH! [Sponzorisano]

This image is property of images.unsplash.com.

CUKTECH 65W punjač

CUKTECH 65W punjač je snažan punjač koji vam omogućava brzo punjenje raznih uređaja. Sličan dizajnu 30W punjača, ali nešto veći, ovaj punjač može napuniti iPhone, Pixel i Galaxy uređaje do 50% u samo 30 minuta. Također je kompatibilan s većim uređajima poput MacBook Pro, Steam deck ili Nintendo Switch, koji zahtijevaju veću snagu punjenja.

Prednosti 65W punjača

65W punjač ima iste karakteristike kao i 30W punjač, kao što su minimalistički dizajn i preklopne utičnice. Također dolazi s USB-C kablom dužine 6t, što olakšava povezivanje s uređajem. Prednost ovog punjača je njegova veća snaga, koja vam omogućuje punjenje većih uređaja s većom brzinom.

Pregled brzih punjača i power bankova GaN marke CUKTECH! [Sponzorisano]

This image is property of images.unsplash.com.

CUKTECH višenamjenski punjač snage

CUKTECH također nudi višenamjenski punjač snage s GaN tehnologijom. Ovaj punjač ima dva USB-C porta i jedan USB-A port, što ga čini idealnim za punjenje više uređaja istovremeno. Možete puniti svoj telefon, sat i bežične slušalice istovremeno ili iskoristiti veću snagu punjenja za laptop, dron ili Nintendo Switch.

Upotreba višenamjenskog punjača snage

Višenamjenski punjač snage je vrlo praktičan za korisnike koji imaju više uređaja koje trebaju napuniti istovremeno. Možete napuniti sve svoje uređaje odjednom i ne morate čekati redoslijed punjenja. Također je prikladan za punjenje većih uređaja koji zahtijevaju veću snagu, kao što su laptopovi ili konzole.

Pregled brzih punjača i power bankova GaN marke CUKTECH! [Sponzorisano]

This image is property of images.unsplash.com.

Pregled CUKTECH power bankova

CUKTECH ima i nekoliko zanimljivih power bankova u svojoj ponudi. Ovi power bankovi su inovativni i moćni, pružajući vam mogućnost punjenja vaših uređaja bilo gdje i bilo kada.

CUKTECH 25,000 mAh power bank

CUKTECH 25,000 mAh power bank ima impresivan kapacitet baterije i nudi razne mogućnosti punjenja. Opremljen 1.5-inčnim color displayem na prednjoj strani, ovaj power bank vam omogućuje praćenje preostalog kapaciteta baterije, brzinu punjenja i druge korisne informacije. Sa dva USB-C porta i jednim USB-A portom, ovaj power bank može istovremeno napuniti više uređaja. Sa svojom baterijom kapaciteta 25,000 mAh, ovaj power bank vam omogućuje brzo punjenje vaših uređaja više puta, što je vrlo korisno ako ste u pokretu.

Kapacitet i mogućnosti power banka

25,000 mAh kapacitet baterije ovog power banka omogućuje vam punjenje vaših uređaja više puta. Na primjer, možete napuniti Pixel 8 Pro gotovo pet puta zaredom ili iPhone 15 oko sedam puta. To je vrlo korisno kada ste daleko od utičnice i trebate brzo napuniti svoj uređaj.

CUKTECH 40,000 mAh power bank

CUKTECH 40,000 mAh power bank je pravi gigant među power bankovima. Sa svojom baterijom kapaciteta 40,000 mAh, ovaj power bank vam omogućuje punjenje vaših uređaja više puta. Sa četiri porta za punjenje (dva USB-C i dva USB-A), ovaj power bank vam omogućuje istovremeno punjenje više uređaja. Također ima mogućnost brzog punjenja MacBook Pro i drugih uređaja koji podržavaju najnovije USB protokole za punjenje. Osim toga, ovaj power bank ima ugrađeni bežični punjač za bežično punjenje do 20 W, što vam omogućuje punjenje pet uređaja istovremeno. Sa ventilatorima za hlađenje i ugrađenim USB hubom, ovaj power bank je sve što vam treba za brzo, praktično i pouzdano punjenje.

Pregled značajki power banka

CUKTECH power bankovi imaju nevjerojatne značajke koje ih čine jedinstvenim. Opremljeni su naprednom tehnologijom, uključujući GaN tehnologiju, koja omogućava brzo punjenje. Imaju različite kapacitete baterije, pružajući vam mogućnost punjenja više uređaja bez potrebe za dodatnim punjenjem. Također imaju različite portove za punjenje, uključujući USB-C i USB-A, što omogućava punjenje različitih uređaja istovremeno. Osim toga, neki power bankovi imaju dodatne značajke poput bežičnog punjenja i ugrađenog USB huba.

Ukratko, CUKTECH nudi široku paletu brzih punjača i power bankova visokog kvaliteta koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za punjenjem uređaja. Sa njihovim inovativnim dizajnom i naprednim značajkama, ovi proizvodi će vam pružiti praktično i pouzdano punjenje bilo gdje i bilo kada. Bez obzira na to trebate li brzo napuniti svoj telefon, laptop ili druge uređaje, CUKTECH ima rješenje za vas. Pogledajte njihovu internetsku stranicu kako biste saznali više o njihovim proizvodima i pron pronašli savršenu opremu za punjenje koja odgovara vašim potrebama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.