OnePlus 12 je nedavno dobio ažuriranje koje mu je omogućilo da dobije AI funkcije, koje su trenutno dostupne samo u Kini. Jedna od glavnih novih funkcionalnosti je AI Summariser, koja omogućava korisnicima da sažmu svoje telefonske razgovore i automatski sačuvaju bitne informacije. Ova funkcija će sigurno biti od koristi za mnoge korisnike koji žele brzo pregledati i osigurati da ne propuste važne podatke. Pored toga, OnePlus 12 također nudi AI Article Summaries, koja omogućava sažimanje dugih članaka koje korisnici čitaju online. Ona će biti od velike pomoći za one koji žele da brzo pređu kroz članke i dobiju bitne informacije. Dodatna AI funkcionalnost koju nudi OnePlus 12 je AIGC remover, koji omogućava korisnicima da uklone neželjene objekte sa fotografija. Ova mogućnost će sigurno biti dobrodošla za sve ljubitelje fotografije koji žele da uklone nepotrebne ili ružne objekte sa svojih slika. Takođe, Breeno Toch saradnik nudi nadogradnju koja korisnicima pruža prijedloge i sugestije na osnovu onoga što vide na svom ekranu. Ove AI funkcije će vjerovatno biti dostupne i na verzijama OnePlus telefona u drugim zemljama u budućnosti.

OnePlus 12: AI Summariser za sažimanje telefonskih razgovora

OnePlus 12: AI Summariser za sažimanje telefonskih razgovora

OnePlus 12 je nedavno dobio nove AI funkcije putem ažuriranja, koje trenutno dostupne samo korisnicima u Kini. Jedna od najznačajnijih funkcija je AI Summariser, koji omogućava sažimanje telefonskih razgovora i automatsko spremanje bitnih informacija. Ova funkcija će korisnicima omogućiti da brže i efikasnije pregledaju i pristupe važnim informacijama iz svojih telefonskih razgovora.

OnePlus 12 dobio AI funkcije putem ažuriranja

S najnovijim ažuriranjem, OnePlus 12 postao je bogatiji za AI funkcije koje pomažu korisnicima u svakodnevnom životu. Ove funkcije predstavljaju spoj napredne tehnologije i praktičnosti, čineći OnePlus 12 jednim od najinovativnijih modela na tržištu. Dok su neki proizvođači fokusirani na dodavanje fizičkih funkcija, OnePlus je odlučio iskoristiti moć AI tehnologije kako bi unaprijedio korisničko iskustvo.

Funkcije trenutno dostupne samo u Kini

Nažalost, trenutno su AI funkcije dostupne samo korisnicima u Kini. Međutim, postoji mogućnost da će se u budućnosti proširiti na druge zemlje, uključujući i druge verzije OnePlus telefona. OnePlus je u prošlosti pokazao predanost pružanju najnovijih tehnoloških dostignuća korisnicima širom svijeta, pa nije isključeno da će AI funkcije biti dostupne i korisnicima izvan Kine.

AI Summariser za sažimanje telefonskih razgovora

Jedna od najznačajnijih AI funkcija koja je stigla na OnePlus 12 je AI Summariser. Ova funkcija omogućava korisnicima sažimanje telefonskih razgovora, čime se štedi vrijeme i olakšava pregledavanje bitnih informacija. Mnogi telefonski razgovori su dugački i sadrže mnogo detalja, što može biti zamorno za korisnike. AI Summariser koristi napredne algoritme kako bi automatski izdvojio najbitnije dijelove razgovora i sažeo ih u jednostavnu i preglednu formu.

Automatsko spremanje bitnih informacija

Ne samo da AI Summariser sažima razgovore, već i automatski sprema bitne informacije. To znači da korisnici ne moraju ručno bilježiti ili pamtiti važne detalje sa svojih telefonskih razgovora. AI Summariser snima glasovne poruke, ključne rečenice i druge bitne informacije te ih sprema na siguran način. Kao rezultat, korisnici mogu lako pristupiti tim informacijama kasnije, bez potrebe da pretražuju cijeli razgovor.

OnePlus 12: AI Summariser za sažimanje telefonskih razgovora

Article summaries za sažimanje dugih članaka

Pored sažimanja telefonskih razgovora, OnePlus 12 AI funkcije donose i mogućnost sažimanja dugih članaka koje korisnici čitaju online. Ova funkcionalnost, nazvana Article Summaries, omogućava korisnicima da uštede vrijeme i brzo pregledaju bitne informacije iz različitih članaka. Opet, AI tehnologija prepoznaje ključne dijelove članaka i sažima ih na jedan pregledan način, čime olakšava korisnicima pregledavanje i razumijevanje sadržaja.

AIGC remover za uklanjanje neželjenih objekata sa fotografija

Još jedna značajna AI funkcija dostupna na OnePlus 12 je AIGC remover. Ova funkcija omogućava korisnicima da jednostavno uklone neželjene objekte sa fotografija. Svi smo se našli u situaciji kada smo slikali nešto samo da bismo shvatili da se na slici nalazi neki neželjeni objekt koji kvare cjelokupnu sliku. AIGC remover koristi AI tehnologiju kako bi automatski detektovao i uklonio te objekte, čime poboljšava kvalitetu slika i olakšava proces uređivanja.

OnePlus 12: AI Summariser za sažimanje telefonskih razgovora

Breeno Toch saradnik za sugestije na osnovu prikaza na ekranu

Breeno Toch saradnik je nova nadogradnja koja je dostupna korisnicima OnePlus 12. Ovaj saradnik koristi AI tehnologiju kako bi pružio sugestije korisnicima na osnovu onoga što vide na ekranu. Na primjer, dok gledate film ili pretražujete internet, Breeno Toch saradnik može predložiti slične filmove ili web stranice koje bi vas mogle zanimati. Ovo je korisna i praktična funkcija koja može olakšati svakodnevni rad i pomoći korisnicima da pronađu informacije i sadržaj koji ih zanima.

Sugestije na osnovu onoga što vidite na ekranu

Ono što čini Breeno Toch saradnika posebnim je da koristi vizuelne informacije sa ekrana kako bi pružio korisne sugestije. Na primjer, ako korisnik gleda slike sa putovanja, Breeno Toch može predložiti slične destinacije koje bi mogao posjetiti. Ova funkcionalnost koristi napredne algoritme i AI tehnologiju kako bi pružila personalizovane sugestije na osnovu interesa korisnika i onoga što trenutno vide na ekranu.

AI funkcije na verzijama OnePlus telefona u drugim zemljama kasnije

Iako su AI funkcije trenutno dostupne samo korisnicima u Kini, postoji velika vjerovatnoća da će se proširiti i na verzije OnePlus telefona u drugim zemljama. OnePlus je poznat po svojoj inovativnosti i predanosti pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustva. Stoga možemo očekivati da će AI funkcije biti dostupne i korisnicima izvan Kine u budućnosti. To će dodatno unaprijediti iskustvo korisnika i omogućiti im korištenje najnovijih tehnoloških dostignuća na svom OnePlus telefonu.

OnePlus 12: AI Summariser za sažimanje telefonskih razgovora

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.