U današnje vrijeme, pametni telefoni postali su esencijalni dio našeg svakodnevnog života. Ako tražite kvalitetan pametni telefon, ali ograničeni ste budžetom od 200, 300 ili 500 eura, imamo odlične vijesti za vas. U ovom članku ćemo vam predstaviti najbolje pametne telefone s različitim cjenovnim rasponima. Bez obzira na to jeste li u potrazi za osnovnim modelom za svakodnevnu upotrebu ili tražite nešto sa svim najnovijim funkcijama, saznat ćete koje opcije su najbolje vrijednosti za vaš novac. Pored toga, nudimo vam informacije o najboljim tabletima i pametnim satovima dostupnim na tržištu. Budite spremni otkriti najnovije sezone omiljenih serija na platformama kao što su Videoland i Netflix.

Pregled najboljih pametnih telefona ispod 200 eura

Samsung Galaxy A32

Samsung Galaxy A32 je jedan od najboljih pametnih telefona koji se mogu naći ispod cijene od 200 eura. Ovaj telefon nudi izuzetnu vrijednost za novac, sa svojim kvalitetnim karakteristikama i performansama. Galaxy A32 ima veliki 6,4-inčni Super AMOLED ekran sa visokom rezolucijom, pružajući jasnu i živopisnu sliku. Također dolazi sa snažnim procesorom i velikom baterijom koja omogućava dugo trajanje baterije.

Xiaomi Redmi Note 10

Xiaomi Redmi Note 10 je još jedan odličan izbor pametnog telefona ispod 200 eura. Ovaj telefon ima snažne performanse i impresivne specifikacije. Napaja ga Qualcomm Snapdragon procesor i dolazi sa velikim kapacitetom baterije. Sa svojim 6,43-inčnim AMOLED ekranom i visokom rezolucijom, pruža vrhunski doživljaj gledanja sadržaja. Redmi Note 10 također ima odličan sistem kamera koji omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija.

Realme 8

Realme 8 je još jedan vrhunski pametni telefon koji se može pronaći po cijeni ispod 200 eura. Sa svojim elegantnim dizajnom i atraktivnim bojama, ovaj telefon se ističe na tržištu. Realme 8 dolazi sa moćnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što rezultira glatkim i brzim performansama. Također ima snažne kamere koje omogućavaju snimanje oštrih i detaljnih fotografija. Veliki 6,4-inčni Super AMOLED ekran pruža živopisno iskustvo gledanja.

Motorola Moto G Power

Motorola Moto G Power je sjajan izbor za one koji traže pametni telefon ispod 200 eura sa snažnom baterijom. Ovaj telefon ima izuzetno dugotrajnu bateriju koja omogućava do 3 dana korištenja bez potrebe za punjenjem. Moto G Power također dolazi sa visokokvalitetnim kamerama koje su sposobne snimati sjajne fotografije i videosnimke. Sa svojim velikim 6,6-inčnim ekranom, ovaj telefon pruža prostranu površinu za gledanje medijskog sadržaja.

Nokia 5.4

Nokia 5.4 je jedan od najboljih izbora pametnih telefona ispod 200 eura za one koji preferiraju čistu i optimiziranu verziju Android operativnog sistema. Ovaj telefon dolazi sa najnovijom verzijom Androida i osigurava brza i glatka iskustva korištenja. Nokia 5.4 ima kvalitetan ekran i pruža solidne performanse sa svojim Qualcomm Snapdragon procesorom. Također ima snažnu bateriju koja omogućava dugotrajno korištenje telefona.

Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021 je pametni telefon ispod 200 eura koji nudi visoke performanse i impresivne karakteristike. Ovaj telefon dolazi sa snažnim Kirin procesorom i velikom količinom RAM memorije, što omogućava brze i glatke performanse. P Smart 2021 također ima vrhunski izgled sa svojim modernim dizajnom i tankim okvirom. Dolazi sa kvalitetnim ekranom i dugotrajnom baterijom koja pruža dugotrajno korištenje.

OPPO A53s

OPPO A53s je još jedan odličan izbor pametnih telefona ispod 200 eura koji nudi odličnu vrijednost za novac. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze performanse. A53s također ima impresivan displej sa visokom rezolucijom i ugrađenim zvučnicima koji pružaju vrhunski doživljaj gledanja i slušanja medija. Sa svojim velikim kapacitetom baterije, ovaj telefon omogućava dugotrajno korištenje.

Honor 10 Lite

Honor 10 Lite je pametni telefon ispod 200 eura koji nudi elegantan dizajn i visoke performanse. Ovaj telefon dolazi sa snažnim Kirin procesorom i velikom količinom RAM memorije, što ga čini sposobnim za obradu zahtjevnih zadataka. Honor 10 Lite također ima veliki 6,21-inčni ekran sa visokom rezolucijom, pružajući živopisno iskustvo gledanja sadržaja. Sa svojim kvalitetnim kamerama, ovaj telefon omogućava snimanje oštih i detaljnih fotografija.

Sony Xperia L4

Sony Xperia L4 je pametni telefon ispod 200 eura koji nudi kvalitetnu izradu i performanse. Ovaj telefon ima elegantan dizajn i dolazi sa velikim 6,2-inčnim ekranom koji pruža jasnu sliku i duboke boje. Xperia L4 također dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze i glatke performanse. Sa svojim solidnim kamerama, ovaj telefon omogućava snimanje vrhunskih fotografija i videosnimaka.

Alcatel 3X

Alcatel 3X je jedan od najpristupačnijih pametnih telefona ispod 200 eura koji nudi solidne performanse i karakteristike. Ovaj telefon ima veliki 6,52-inčni ekran sa visokom rezolucijom, pružajući zadovoljavajuće iskustvo gledanja sadržaja. Alcatel 3X također dolazi sa kvalitetnim kamerama koje omogućavaju snimanje dobrih fotografija. Sa svojim snažnim procesorom i velikom baterijom, ovaj telefon osigurava glatko korištenje i dugotrajno trajanje baterije.

Najbolji pametni telefoni ispod 200, 300 i 500 eura

Pregled najboljih pametnih telefona ispod 300 eura

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi Redmi Note 10 Pro je jedan od najboljih pametnih telefona koji se mogu naći ispod cijene od 300 eura. Ovaj telefon ima snažne performanse i impresivne specifikacije. Dolazi sa premium dizajnom i velikim 6,67-inčnim AMOLED ekranom koji pruža oštru i jasnu sliku. Redmi Note 10 Pro također ima snažnu bateriju koja omogućava dugotrajno korištenje telefona.

Realme 7 Pro

Realme 7 Pro je vrhunski pametni telefon ispod 300 eura koji nudi snažne performanse i visokokvalitetne karakteristike. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što rezultira brzim i glatkim performansama. Sa svojim velikim 6,4-inčnim Super AMOLED ekranom, Realme 7 Pro pruža impresivno iskustvo gledanja. Također ima snažne kamere koje omogućavaju snimanje visokokvalitetnih fotografija.

Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 je jedan od najpopularnijih pametnih telefona u srednjem cjenovnom segmentu ispod 300 eura. Ovaj telefon dolazi sa visokokvalitetnim Super AMOLED ekranom i snažnom baterijom koja omogućava dugotrajno korištenje. Galaxy A52 također ima snažne performanse i kvalitetne kamere, što omogućava snimanje vrhunskih fotografija i videosnimaka.

Motorola Moto G60

Motorola Moto G60 je pametni telefon koji se može naći ispod cijene od 300 eura, a koja nudi impresivne performanse i karakteristike. Ovaj telefon ima veliki 6,8-inčni ekran koji pruža prostrano iskustvo gledanja. Moto G60 dolazi sa snažnim procesorom i velikom baterijom, što osigurava glatko korištenje i dugotrajno trajanje baterije. Također ima snažnu kameru koja omogućava snimanje oštrih i detaljnih fotografija.

Nokia 6.3

Nokia 6.3 je vrhunski pametni telefon ispod 300 eura koji nudi elegantan dizajn i kvalitetne performanse. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što omogućava brze performanse. Sa svojim velikim 6,39-inčnim ekranom, Nokia 6.3 pruža zadovoljavajuće iskustvo gledanja. Također ima snažne kamere koje omogućavaju snimanje visokokvalitetnih fotografija i videosnimaka.

Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite je još jedan izbor pametnog telefona ispod 300 eura koji nudi visoke performanse i kvalitetne karakteristike. Ovaj telefon dolazi sa snažnim Kirin procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze i glatke performanse. P40 Lite također ima kvalitetan ekran i snažne kamere koje omogućavaju snimanje oštrih i detaljnih fotografija. Sa svojom dugotrajnom baterijom, ovaj telefon omogućava dugotrajno korištenje.

OPPO A74

OPPO A74 je još jedan sjajan izbor pametnog telefona ispod 300 eura. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze i glatke performanse. A74 ima veliki 6,43-inčni ekran sa visokom rezolucijom, pružajući oštru i jasnu sliku. Također dolazi sa snažnim kamerama koje omogućavaju snimanje visokokvalitetnih fotografija i videosnimaka.

Honor 20 Lite

Honor 20 Lite je pametni telefon ispod 300 eura koji nudi impresivne performanse i karakteristike. Ovaj telefon dolazi sa snažnim Kirin procesorom i velikom količinom RAM memorije, osiguravajući brze i glatke performanse. Honor 20 Lite također ima kvalitetan ekran i snažne kamere, što omogućava snimanje oštrih i detaljnih fotografija.

Sony Xperia 10 II

Sony Xperia 10 II je kvalitetan pametni telefon ispod 300 eura koji nudi visoke performanse i atraktivan dizajn. Ovaj telefon dolazi sa snažnim Snapdragon procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze performanse. Xperia 10 II ima veliki 6-inčni ekran sa visokom rezolucijom, pružajući oštru i živopisnu sliku. Također dolazi sa kvalitetnim kamerama koje omogućavaju snimanje visokokvalitetnih fotografija i videosnimaka.

Alcatel 5X

Alcatel 5X je pametni telefon ispod 300 eura koji nudi pristojne performanse i karakteristike. Ovaj telefon dolazi sa solidnim procesorom i količinom RAM memorije koja osigurava glatko korištenje. Alcatel 5X također ima zadovoljavajući ekran i kvalitetnu kameru, koja omogućava snimanje solidnih fotografija. Sa svojom baterijom koja omogućava dugotrajno korištenje, ovaj telefon je dobar izbor u svom cenovnom rangu.

Najbolji pametni telefoni ispod 200, 300 i 500 eura

Pregled najboljih pametnih telefona ispod 500 eura

Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE je jedan od najboljih pametnih telefona ispod cijene od 500 eura koji nudi vrhunske performanse i karakteristike. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze i glatke performanse. S20 FE također ima premium Super AMOLED ekran sa visokom rezolucijom, pružajući oštru i živopisnu sliku. Sa svojim vrhunskim kamerama, ovaj telefon omogućava snimanje profesionalnih fotografija i videosnimaka.

OnePlus Nord 2

OnePlus Nord 2 je sjajan izbor pametnog telefona ispod 500 eura koji nudi snažne performanse i atraktivan dizajn. Ovaj telefon dolazi sa vrhunskim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što rezultira brzim i glatkim performansama. Nord 2 također ima visokokvalitetni AMOLED ekran i snažne kamere koje omogućavaju snimanje vrhunskih fotografija i videosnimaka. Sa svojom dugotrajnom baterijom, ovaj telefon omogućava dugotrajno korištenje.

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite je još jedan vrhunski pametni telefon ispod 500 eura. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze performanse. Mi 11 Lite ima kvalitetan AMOLED ekran sa visokom rezolucijom, pružajući jasnu i živopisnu sliku. Također dolazi sa vrhunskim kamerama koje omogućavaju snimanje profesionalnih fotografija i videosnimaka.

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a je pametni telefon ispod 500 eura koji nudi visoke performanse i vrhunsku kameru. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, osiguravajući brze i glatke performanse. Pixel 4a ima kvalitetan ekran i snažnu kameru koja omogućava snimanje izuzetnih fotografija i videosnimaka. Sa svojim čistim Android iskustvom, ovaj telefon pruža glatko korištenje i brže ažuriranje softvera.

Sony Xperia 5 II

Sony Xperia 5 II je vrhunski pametni telefon ispod 500 eura koji nudi visoke performanse i premium karakteristike. Ovaj telefon dolazi sa snažnim Snapdragon procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze i glatke performanse. Xperia 5 II ima vrhunski OLED ekran sa visokom rezolucijom i 120Hz osvježavanjem, pružajući impresivan vizualni doživljaj. Također ima vrhunske kamere koje omogućavaju snimanje profesionalnih fotografija i videosnimaka.

OPPO Reno 4 Z

OPPO Reno 4 Z je pametni telefon ispod 500 eura koji nudi visoke performanse i modernu estetiku. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i količinom RAM memorije koja osigurava brze i glatke performanse. Reno 4 Z ima visokokvalitetni ekran i impresivne kamere, što omogućava snimanje kvalitetnih fotografija i videosnimaka. Sa svojom snažnom baterijom, ovaj telefon omogućava dugotrajno korištenje.

Realme GT Master Edition

Realme GT Master Edition je još jedan izbor pametnog telefona ispod 500 eura koji nudi visoke performanse i atraktivan dizajn. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što osigurava brze i glatke performanse. Sa svojim kvalitetnim AMOLED ekranom i vrhunskim kamerama, Realme GT Master Edition omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija i videosnimaka.

Motorola Edge 20

Motorola Edge 20 je pametni telefon ispod 500 eura koji nudi visoke performanse i premium izgled. Ovaj telefon dolazi sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, što omogućava brze i glatke performanse. Edge 20 također ima vrhunski OLED ekran sa visokom brzinom osvježavanja, pružajući vrhunski vizualni doživljaj. Sa svojim snažnim kamerama, ovaj telefon omogućava snimanje vrhunskih fotografija i videosnimaka.

Nokia X20

Nokia X20 je pametni telefon ispod 500 eura koji nudi zadovoljavajuće performanse i karakteristike. Ovaj telefon dolazi sa solidnim procesorom i količinom RAM memorije koja osigurava glatko korištenje. X20 ima kvalitetan ekran i snažne kamere koje omogućavaju snimanje dobrih fotografija. Sa svojom baterijom koja omogućava dugotrajno korištenje, ovo je dobar izbor u srednjem cjenovnom rangu.

Ukratko, ovo je pregled najboljih pametnih telefona koji se mogu naći ispod različitih cijena – 200 eura, 300 eura i 500 eura. Svi ovi telefoni imaju svoje jedinstvene karakteristike i prednosti, ali su istovremeno i pristupačni u svojim cenovnim rangovima. Bez obzira na vaše potrebe i budžet, postoje pametni telefoni koji pružaju visokokvalitetno iskustvo korištenja i zadovoljavaju različite zahtjeve.

Najbolji pametni telefoni ispod 200, 300 i 500 eura

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.