U najnovijoj verziji iOS-a 17, Apple je omogućio korisnicima da koriste kameru Game Boy konzole kao web kameru na svojim iPhone i iPad uređajima. Ova inovativna funkcija dolazi uz dodatak novih mogućnosti prepoznavanja vanjskih uređaja povezanih putem USB kabla na iOS i iPadOS 17. Na taj način, korisnici mogu da prepoznaju vanjske kamere i web kamere na svojim uređajima. Ova nova funkcija također omogućuje korištenje kamere Game Boy kao web kamere na iPadu putem iPadOS 17. Neki izvori također sugeriraju da će ova funkcionalnost biti dostupna i na budućim iPhone modelima koji će imati USB-C priključak. Očekuje se da će iOS 17 i iPadOS 17 biti lansirani nakon događaja jednostavno nazvanog Wonderlust.

U iOS 17 i iPadOS 17 postoje nove funkcije koje omogućuju prepoznavanje vanjskih uređaja putem USB kabla

Prepoznavanje vanjskih uređaja putem USB kabla na iOS 17 i iPadOS 17

Funkcije koje omogućuju prepoznavanje vanjskih uređaja na iOS 17 i iPadOS 17

U najnovijim verzijama operativnih sustava iOS 17 i iPadOS 17, korisnicima je omogućeno prepoznavanje vanjskih uređaja koji su povezani putem USB kabla. Ova nova funkcionalnost donosi brojne mogućnosti za proširenje funkcionalnosti iPhonea i iPada, pružajući korisnicima jednostavniji način za povezivanje i upravljanje vanjskim uređajima.

Ova nova funkcija omogućuje prepoznavanje različitih vanjskih uređaja koji su povezani putem USB kabla, uključujući vanjske kamere i web kamere. Korisnici će moći koristiti svoje iPhonee i iPade kao platformu za snimanje videozapisa ili fotografija koristeći visokokvalitetne vanjske kamere. Također će moći koristiti web kamere za video konferencije i druge aplikacije koje zahtijevaju korištenje kamere.

U iOS 17 se može koristiti kamera Game Boy kao web kamera

Prepoznavanje vanjskih kamera i web kamera na iPhoneu i iPadu

Mogućnost prepoznavanja vanjskih kamera na iOS 17 i iPadOS 17

Upotreba web kamere na iPhoneu i iPadu

Jedna od najznačajnijih novih funkcionalnosti koje donosi iOS 17 i iPadOS 17 je mogućnost prepoznavanja vanjskih kamera na iPhoneu i iPadu. Korisnici će moći povezati vanjske kamere putem USB kabla i koristiti ih za snimanje videozapisa ili fotografija visoke kvalitete. Ova funkcija pruža dodatne mogućnosti i vrijednost korisnicima koji se bave profesionalnom fotografijom ili videografijom.

Također, iOS 17 i iPadOS 17 omogućuju korisnicima korištenje web kamera na svojim iPhoneima i iPadima. Ova funkcionalnost će omogućiti korisnicima da koriste svoje uređaje za video konferencije, online sastanke i druge aplikacije koje zahtijevaju kameru. Prepoznavanje web kamera omogućava korisnicima fleksibilnost u upotrebi različitih uređaja i olakšava pristup ovim aplikacijama.

U iOS 17 se može koristiti kamera Game Boy kao web kamera

Korištenje kamere Game Boy kao web kamere na iPadu putem iPadOS 17

Kako koristiti kameru Game Boy kao web kameru na iPadu

Podešavanje Game Boy kamere kao web kamere na iPadu

Jedinstvena mogućnost koju donosi iOS 17 i iPadOS 17 je mogućnost korištenja kamere Game Boy kao web kamere na iPadu. Ova funkcionalnost omogućuje korisnicima da iskoriste svoju staru Game Boy kameru kao web kameru na svom iPadu, pružajući retro izgled svojim video pozivima i video konferencijama.

Da biste koristili kameru Game Boy kao web kameru na iPadu putem iPadOS 17, potrebno je prvo povezati Game Boy s iPadom putem USB kabla. Zatim, korisnici će morati izvršiti odgovarajuće postavke na svom iPadu kako bi se kamera Game Boy prepoznala i koristila kao web kamera. To će omogućiti korisnicima da uživaju u jedinstvenom iskustvu korištenja Game Boy kamere i doprinese zabavnijim video pozivima.

U iOS 17 se može koristiti kamera Game Boy kao web kamera

Očekivana dostupnost funkcije i USB-C priključak

Dostupnost funkcije korištenja Game Boy kamere kao web kamere na budućim iPhoneima

USB-C priključak na budućim iPhoneima

Očekuje se da će funkcija korištenja Game Boy kamere kao web kamere biti dostupna i na budućim iPhoneima koji će imati USB-C priključak. Ova nova funkcionalnost će omogućiti korisnicima da koriste svoje Game Boy kamere kao web kamere i na svojim iPhoneima, šireći mogućnosti njihovih uređaja i donoseći dodatne opcije za video komunikaciju.

USB-C priključak je sve više prisutan u novim generacijama iPhonea i očekuje se da će postati standardni priključak za povezivanje vanjskih uređaja. Ova vrsta priključka pruža brži prijenos podataka i veću snagu punjenja od tradicionalnog Lightning priključka, pružajući korisnicima poboljšano iskustvo povezivanja s vanjskim uređajima.

U iOS 17 se može koristiti kamera Game Boy kao web kamera

Lansiranje iOS 17 i iPadOS 17 nakon Wonderlust događaja

Datum lansiranja iOS 17 i iPadOS 17

Wonderlust događaj kao uvod u lansiranje

Lansiranje iOS 17 i iPadOS 17 očekuje se da će se dogoditi nakon održavanja Wonderlust događaja. Datum lansiranja nije službeno potvrđen, ali se očekuje da će biti dostupan korisnicima u bliskoj budućnosti.

Wonderlust događaj je poseban događaj koji Apple redovito organizira kako bi najavio najnovije proizvode i nadogradnje svog operativnog sustava. Ovaj događaj služi kao uvod u lansiranje novih verzija iOS-a i iPadOS-a, gdje se predstavljaju nove značajke i poboljšanja koja korisnici mogu očekivati u narednim verzijama.

Ukratko, iOS 17 i iPadOS 17 donose nove funkcionalnosti koje omogućuju prepoznavanje vanjskih uređaja putem USB kabla. Korisnici će moći koristiti vanjske kamere i web kamere na svojim iPhoneima i iPadima, a čak će moći koristiti i kamere Game Boy kao web kamere na iPadu putem iPadOS 17. Očekuje se da će ova funkcionalnost biti dostupna i na budućim iPhoneima s USB-C priključkom. Lansiranje iOS 17 i iPadOS 17 očekuje se nakon održavanja Wonderlust događaja.

U iOS 17 se može koristiti kamera Game Boy kao web kamera

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.