Peloton je prije ovog tjedna najavio da će prekinuti podršku za Appleovu značajku GymKit koja sinkronizira podatke s Health aplikacijom. Kupci nisu bili zadovoljni tom odlukom i žalili su se tvrtki, što je dovelo do objave promjene planova od strane Pelotona. Peloton je, nakon što je saslušao povratne informacije članova o GymKitu, izjavio da će integracija nastaviti biti ponuđena. Iako je Peloton želio zaustaviti ponudu GymKit integracije u korist Peloton One-Tap praćenja, GymKit je bio ključna značajka na Bike+ modelu od njegovog izlaska 2020. godine, kao i na drugim Peloton spravama od 2022. godine. One-Tap praćenje aplikacija nadzire podatke o udaljenosti, tempu i brzini otkucaja srca, ali samo osnovne informacije sinkroniziraju se sa Apple Health aplikacijom. S GymKitom su podaci poput kadence, prosječne brzine i prosječne snage također dostupni u Health aplikaciji za korisnike Peloton sprava.

Peloton mijenja odluku i nastavlja podržavati Apple GymKit

Peloton mijenja odluku i nastavlja podržavati Apple GymKit

Peloton je nedavno objavio da će prekinuti podršku za Appleovu značajku GymKit koja sinkronizira podatke s Health aplikacijom. Korisnici nisu bili zadovoljni tom odlukom i prigovarali su kompaniji, što je natjeralo Peloton da najavi promjenu planova.

Povratkom GymKita zadovoljni korisnici

Korisnici su izrazili svoje nezadovoljstvo kada je Peloton objavio da će prekinuti podršku za Apple GymKit. GymKit je postao ključna značajka na Pelotonovim uređajima od svog predstavljanja 2020. godine, a korisnici su bili navikli na tu integraciju. Nakon pritužbi korisnika, Peloton je odlučio promijeniti svoju odluku i nastaviti podržavati GymKit.

Peloton mijenja odluku i nastavlja podržavati Apple GymKit

Razlozi za odluku o promjeni

Glavni razlog za odluku da se promijeni odluka o prekidu podrške za Apple GymKit je bio nezadovoljstvo korisnika. Peloton je uvijek imao fokus na korisnike i cijeni njihova mišljenja i povratne informacije. Nakon što su korisnici izrazili svoje nezadovoljstvo, Peloton je odlučio da je najbolje nastaviti podržavati GymKit kako bi zadovoljili potrebe svojih članova.

Prednosti integracije GymKit-a

Integracija GymKit-a pruža korisnicima Pelotona brojne prednosti. GymKit omogućuje sinkronizaciju više detaljnih informacija s Health aplikacijom na Apple uređajima. Korisnici mogu pratiti podatke kao što su kadencija, prosječna brzina i prosječna snaga, što im omogućuje da dobiju cjelovitiju sliku o svom treningu i postignutim rezultatima.

Peloton mijenja odluku i nastavlja podržavati Apple GymKit

Usporedba između One-Tap praćenja i GymKit-a

Usporedba između One-Tap praćenja i GymKit-a pokazuje da GymKit pruža više detaljnih informacija i bolje praćenje treninga. Iako je One-Tap praćenje jednostavno za korištenje i pruža osnovne podatke poput udaljenosti, tempa i broja otkucaja srca, GymKit ide korak dalje. S GymKit-om, korisnici mogu pratiti dodatne metrike poput kadencije, prosječne brzine i prosječne snage, što im pruža dublji uvid u njihov trening.

GymKit funkcionalnosti na Peloton uređajima

GymKit funkcionalnosti su dostupne na Peloton uređajima koji podržavaju tu značajku. Korisnici mogu jednostavno povezati svoj Apple uređaj s Pelotonovim uređajem putem Bluetooth veze i sinkronizirati podatke između aplikacija. GymKit omogućuje da se detaljni trening podaci automatski prenesu u Health aplikaciju na Apple uređajima, dajući korisnicima sveobuhvatniji uvid u njihovu fitness aktivnost.

Odgovor Pelotona

Nakon što su korisnici izrazili svoje nezadovoljstvo, Peloton je brzo reagirao i objavio da će nastaviti podržavati Apple GymKit inegraciju. Peloton je uvijek smatrao svoje članove prioritetom i cijeni njihove povratne informacije. Ova odluka pokazuje da je Peloton spreman prilagoditi se potrebama svojih korisnika i pružiti im najbolje iskustvo treninga.

One-Tap praćenje na Peloton uređajima

Peloton je također najavio One-Tap praćenje kao alternativu GymKit-u. One-Tap praćenje je jednostavno za upotrebu i omogućuje korisnicima da prate osnovne podatke poput udaljenosti, tempa i broja otkucaja srca. Iako je ova značajka korisna za praćenje osnovnih treninga, GymKit nudi naprednije funkcionalnosti i detaljnije informacije.

Informacije za korisnike

Svim korisnicima Peloton uređaja koji podržavaju Apple GymKit integraciju preporučuje se da ažuriraju svoje uređaje kako bi iskoristili ovu funkcionalnost. Također je važno da korisnici povežu svoje Apple uređaje s Pelotonovim uređajima putem Bluetooth veze kako bi podaci bili sinkronizirani između aplikacija. Upute za povezivanje uređaja dostupne su na Pelotonovoj web stranici i u uputstvima za korisnike.

Zaključak

Pelotonova odluka da promijeni svoju prvobitnu odluku i nastavi podržavati Apple GymKit potvrđuje njihovu predanost korisnicima i njihovu spremnost da se prilagode njihovim potrebama. Integracija GymKit-a pruža korisnicima brojne prednosti i omogućuje im da dobiju detaljnije informacije o svojim treninzima. Kombinacija GymKit-a i Pelotona nudi cjelovito iskustvo fitnessa koje će korisnicima omogućiti postizanje svojih fitness ciljeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.