Danas obilježava dvostruku sedmicu otkako je Apple Vision Pro lansiran, a za one koji su ga kupili na dan izlaska, danas je posljednji dan za povratak. S obzirom na mnoge priče koje se šire među onima koji su odlučili da ne zadrže uređaj vrijedan 3.500 dolara, Dan Barbera, snimatelj iz MacRumorsa, odlučio je podijeliti neke od razloga zašto će zadržati svoje naočare. Imajući nekoliko Vision Pro uređaja na raspolaganju, jedan od glavnih razloga za zadržavanje je potreba za pisanjem o njima na stranicama MacRumorsa. Apple već radi na visionOS 2, a interesuje nas koje promjene i ažuriranja su planirani. Također, stalno dobijamo nove aplikacije koje Vision Pro čine privlačnijim uređajem. Vision Pro je najbolji način za uroniti u film, posebno 3D filmove, što je još jedan ključni razlog zašto Dan neće vratiti svoje u Apple Store. Cinema Environment koji isključuje svijet teško je nadmašiti jer je to praktično vaš lični bioskop. Na radu s Vision Pro potrebno je nekoliko poboljšanja, možda podrška za više Mac ekrana, ali je koristan prilikom putovanja s prijenosnim računarom. Također bi bilo lijepo koristiti miša, ali Magic Keyboard i Trackpad su dovoljno funkcionalni. Međutim, postoje i neke loše strane Vision Pro uređaja. Teško ga je nositi duže od sat vremena, trajanje baterije je očajno, ne zadržava nimalo napunjenost kada nije u upotrebi. Pisanje dodirom sa „air“ tastaturom je loše iskustvo, Personas trebaju još mnogo posla kako bi bili manje zastrašujući, i još uvijek nema mnogo revolucionarnih iskustava s aplikacijama, a Gostinjski režim je užasan, što je potpuno razumljivo zbog čega čujemo mnogo priča o vraćanju uređaja. Pogledajte Danov cijeli video da biste dobili njegove misli o Vision Pro uređaju nakon dvije sedmice i javite nam da li ste zadržali ili vratili svoje Vision Pro u komentarima ispod.

Pregled: Dvije sedmice sa Apple Vision Pro

Primarni razlozi za zadržavanje Apple Vision Pro uređaja

Apple Vision Pro uređaj je vrhunski proizvod koji svojim korisnicima pruža brojne prednosti i funkcionalnosti. Postoji nekoliko ključnih razloga zašto bi trebali zadržati ovaj uređaj.

Potreba za uređajima za pisanje recenzija

Kao novinarima i recenzentima tehnologije, važno je imati pristup najnovijim uređajima kako bi mogli pružiti objektivnu procjenu njihovih performansi i funkcionalnosti. Apple Vision Pro uređaj omogućava nam da pružimo kvalitetne i detaljne recenzije, što je od iznimne važnosti za naše čitatelje. Zadržavanje ovog uređaja omogućava nam da ostanemo relevantni i konkurentni na tržištu.

Interes za nadolazeće promjene i nadogradnje

Apple je već najavio nadolazeće promjene i nadogradnje na Vision Pro uređaju. VisionOS 2 je već u pripremi, a s nestrpljenjem iščekujemo što će nam donijeti ove nadogradnje. Imajući ovaj uređaj u našem posjedu omogućava nam pravovremeno izvještavanje o novim promjenama i pružanje relevantnih informacija našim čitateljima.

Poboljšanje s novim aplikacijama

Jedna od ključnih prednosti Apple Vision Pro uređaja su nove aplikacije koje se redovito objavljuju. Ove aplikacije dodatno poboljšavaju korisničko iskustvo i pružaju nove mogućnosti. Zadržavanje uređaja omogućava nam da istražujemo nove aplikacije i pružimo detaljne recenzije o njihovoj funkcionalnosti i kvaliteti.

Iskustvo gledanja filmova i prednosti

Apple Vision Pro uređaj nudi jedinstveno iskustvo gledanja filmova koje je teško nadmašiti. Ovo su neki od ključnih razloga zašto biste trebali zadržati svoj uređaj.

Najbolji način za uranjanje u film, posebno 3D filmove

Uz Apple Vision Pro uređaj, uranjate u svijet filma na način koji nudi iznimnu dubinu i realizam. Posebno je impresivno iskustvo gledanja 3D filmova, gdje se čini da se događaji odvijaju pred vama. Ova mogućnost pruža nevjerojatno uživanje u filmovima i dodatno obogaćuje iskustvo gledatelja.

Pristup osobnom kinu u zatvorenom prostoru

Apple Vision Pro uređaj vam omogućava da stvorite svoje osobno kino u udobnosti svog doma. Bez ometanja vanjskog svijeta, možete u potpunosti uroniti u film bez ikakvih smetnji. Ovo je izvanredan benefit za ljubitelje filmova koji cijene visoku kvalitetu prikaza i autentično iskustvo gledanja.

Rad na Apple Vision Pro uređaju i nedostaci

Iako Apple Vision Pro uređaj pruža izvanredno iskustvo gledanja filmova, postoje neki nedostaci u njegovom radu.

Potreba za poboljšanjem rada na uređaju

Kako bismo bili u mogućnosti koristiti Vision Pro uređaj u svim aspektima našeg rada, potrebne su određene nadogradnje i poboljšanja. Stabilnost sustava i brzina odziva trebaju biti optimizirani kako bi se osiguralo glatko iskustvo korištenja uređaja.

Mogućnost povezivanja s više Mac zaslona

Trenutno je Vision Pro uređaj ograničen na povezivanje s jednim Mac zaslonom. Ova funkcionalnost treba biti poboljšana kako bi korisnici mogli istovremeno raditi na više zaslona i koristiti uređaj na najefikasniji način.

Problemi s tipkanjem na zraku i iskustvo korištenja Magic Keyboarda i Trackpada

Korištenje zrak tipkanja može biti negativno iskustvo za neke korisnike, a uključuje i izazov upotrebe Magic Keyboarda i Trackpada. Potrebno je dodatno istraživanje i razvoj kako bi se ovo poboljšalo i olakšalo korisnicima.

Nedostaci Apple Vision Pro uređaja

Unatoč brojnim prednostima, Apple Vision Pro uređaj također ima neke nedostatke koji su vrijedni spomena.

Neudobnost nošenja nakon sat vremena

Jedan od glavnih nedostataka ovog uređaja je njegova neudobnost nakon dužeg razdoblja nošenja. Nakon otprilike sat vremena, korisnici mogu osjetiti nelagodu zbog pritiska na glavu i licu. Ovo može ograničiti vrijeme upotrebe uređaja i utjecati na ukupno korisničko iskustvo.

Loša trajnost baterije i nemogućnost održavanja napunjenosti u mirovanju

Trajnost baterije je još jedan aspekt koji treba poboljšati kod Apple Vision Pro uređaja. Uređaj ima lošu trajnost baterije i često se isprazni čak i dok je u stanju mirovanja. Ovo je veliki nedostatak, posebno za korisnike koji žele koristiti uređaj u pokretu ili izvan svog doma.

Loše iskustvo tipkanja na zraku i potreba za poboljšanjem Personas opcije

Tipkanje na zraku može biti neugodno i neprecizno iskustvo za mnoge korisnike. Potrebno je poboljšati tehnologiju i osigurati preciznost i lagano korištenje. Također, Personas opcija koja prikazuje korisnicima podatke o drugim osobama može biti neugodna i treba više pozornosti u smislu privatnosti.

Nedovoljan broj revolucionarnih aplikacija i nekvalitetan Guest Mode

Unatoč raznolikosti aplikacija dostupnih za Vision Pro uređaj, još uvijek postoji nedostatak revolucionarnih aplikacija koje bi pružile potpuno novo iskustvo. Također, Guest Mode nije kvalitetno razrađen i pruža nedovoljnu funkcionalnost. Ova dva faktora ograničavaju mogućnosti uređaja i zahtijevaju više razvoja.

Pregled: Dvije sedmice sa Apple Vision Pro

Pregled Dan Barberinog dojma nakon dvije sedmice

Dan Barbers, videograf s MacRumorsa, podijelio je svoje iskustvo korištenja Apple Vision Pro uređaja nakon dvije sedmice njegovog korištenja. Ovaj pregled donosi važne informacije o uređaju i korisničkoj perspektivi.

Osvrt na iskustvo korištenja Apple Vision Pro uređaja nakon dva tjedna

Dan Barbers ističe mnoge prednosti Apple Vision Pro uređaja, kao što su izvanredno iskustvo gledanja filmova i mogućnost stvaranja osobnog kina. Međutim, također je prepoznao nedostatke uređaja, kao što su loša trajnost baterije i neudobnost nakon nekog vremena nošenja. Njegov pregled pruža objektivan uvid u prednosti i nedostatke uređaja, te pruža korisne informacije korisnicima koji razmišljaju o kupnji.

Važnost povratnih informacija od korisnika

Povratne informacije od korisnika, poput Dan Barberinog pregleda, izuzetno su važne za daljnji razvoj Apple Vision Pro uređaja. Apple ima priliku poboljšati nedostatke koji su prepoznati te implementirati nove funkcionalnosti prema potrebama korisnika. Stalna komunikacija između tvrtke i korisnika je presudna za stvaranje kvalitetnog proizvoda koji će zadovoljiti potrebe širokog spektra korisnika.

U zaključku, iako Apple Vision Pro uređaj ima svoje prednosti i nedostatke, postoje mnogi razlozi za zadržavanje ovog uređaja. Njegove funkcionalnosti pružaju jedinstveno iskustvo gledanja filmova i omogućavaju korisnicima da ostanu relevantni i konkurentni na tržištu. Međutim, potrebno je nastaviti s razvojem i poboljšanjem kako bi se zadovoljile potrebe korisnika i osiguralo zadovoljstvo s dugoročnom upotrebom uređaja. Povratne informacije korisnika, kao što je Dan Barberinov pregled, ključne su za daljnje usavršavanje uređaja i pružanje kvalitetnog proizvoda sa svim potrebnim funkcionalnostima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.