Projekt zajednice Phone 2a je nedavno objavljen od strane tvrtke Nothing, nudeći korisnicima širom svijeta jedinstvenu priliku da sudjeluju u kreiranju posebnog izdanja ovog telefona. Ovaj projekt će trajati šest mjeseci i sastojat će se od četiri faze: dizajniranje hardvera, pozadine, ambalaže i ideja za marketinšku kampanju. Svi zainteresirani pojedinci mogu podnijeti svoje kreativne ideje putem internetske stranice projekta, a najbolje ideje će biti odabrane i implementirane u novoj verziji telefona. Osim toga, nedavno ažuriranje Nothing OS 2.5.4 donosi poboljšanja kamere na telefonu Phone 2a, koji je dostupan u dvije boje i pokreće ga MediaTek Dimensity 7200 Pro SoC. Sve ove informacije i više o cijenama za različite verzije ovog telefona u Indiji možete pronaći u nastavku članka.

Projekt zajednice Phone 2a: Dizajnirajte posebno izdanje telefona

Cilj projekta zajednice

Nothing nedavno najavljuje „Projekt zajednice“ za Phone 2a. Ovaj projekt ima za cilj omogućiti korisnicima da dizajniraju svoje posebno izdanje ovog telefona. Poziv je otvoren za sve zainteresirane osobe širom svijeta da podnesu svoje ideje za novu verziju telefona. Projekt će trajati šest mjeseci i sastojat će se od četiri faze: dizajn hardvera, dizajn pozadine, dizajn ambalaže i ideje za marketinšku kampanju.

Faze projekta

Dizajn hardvera

Prva faza projekta usmjerena je na dizajn hardvera. U ovoj fazi, korisnici će moći predložiti promjene i unapređenja u hardverskom dizajnu Phone 2a. To može uključivati ​​redizajn tijela telefona, promjene u rasporedu tipki ili dodavanje novih hardverskih komponenti. Nothing će pažljivo analizirati sve ideje podnesene u ovoj fazi i odabrati najbolje za daljnji razvoj.

Dizajn pozadine

Druga faza projekta posvećena je dizajnu pozadine telefona. Nothing želi omogućiti korisnicima da personaliziraju izgled telefona tako što će moći odabrati ili predložiti vlastite dizajne pozadine. Korisnici će imati priliku pokazati svoju kreativnost i izraziti svoj stil putem različitih slika, uzoraka ili boja koje će biti dostupne kao opcije pozadine.

Dizajn ambalaže

Treća faza projekta fokusirana je na dizajn ambalaže za Phone 2a. Ambalaža je važan aspekt proizvoda, jer pruža prvi dojam kupcima. U ovoj fazi, korisnici će moći predložiti ideje za ambalažu koja će biti atraktivna, funkcionalna i ekološki prihvatljiva. Nothing će procijeniti sve prijedloge i odabrati najbolje za daljnju razradu.

Ideje za marketinšku kampanju

Posljednja faza projekta uključuje prikupljanje ideja za marketinšku kampanju Phone 2a. Ovdje korisnici mogu predložiti različite marketinške strategije, sloganu reklamu, ili ideje za promociju proizvoda. Nothing će pažljivo pregledati sve prijedloge i odabrati najprikladnije za promociju novog telefona.

Projekt zajednice Phone 2a: Dizajnirajte posebno izdanje telefona

Podnošenje ideja

Kako bi podnijeli svoje ideje za Projekt zajednice, korisnici mogu posjetiti internetsku stranicu projekta. Na stranici će biti dostupan obrazac za prijavu putem kojeg će korisnici moći opisati svoje ideje i priložiti dodatne materijale ako je potrebno, poput skica, slika ili videozapisa. Sve ideje će biti pregledane od strane Nothing tima i odabrane ideje će se dalje razvijati.

Ažuriranje Nothing OS 2.5.4

Phone 2a nedavno je dobio ažuriranje na verziju Nothing OS 2.5.4. Ovo ažuriranje donosi poboljšanja u performansama kamere. Korisnici mogu očekivati bolju kvalitetu slika, poboljšanu stabilizaciju i naprednije mogućnosti snimanja. Ažuriranje također može sadržavati i druge značajke i nadogradnje kako bi poboljšalo ukupno iskustvo korištenja telefona.

Projekt zajednice Phone 2a: Dizajnirajte posebno izdanje telefona

Cijene Phone 2a

Phone 2a dolazi u različitim verzijama s različitim konfiguracijama. Cijene za ovaj telefon u Indiji kreću se od 23.999 INR za verziju s 8GB RAM-a i 128GB interne memorije, do 27.999 INR za verziju s 12GB RAM-a i 256GB interne memorije. Cijene se mogu razlikovati ovisno o prodajnim kanalima i ponudama.

Dostupne boje

Phone 2a dostupan je u dvije osnovne boje: crnoj i bijeloj. Korisnici mogu odabrati boju koja najbolje odgovara njihovom stilu i preferencijama. Ove dvije klasične boje pružaju elegantan i suvremen izgled, te se lako uklapaju u različite stilove i okruženja.

Projekt zajednice Phone 2a: Dizajnirajte posebno izdanje telefona

Pogonski sklop

Phone 2a pokreće MediaTek Dimensity 7200 Pro SoC (System on Chip). Ovaj pogonski sklop pruža snažne performanse i energetsku učinkovitost, što omogućava glatko i brzo iskustvo korištenja. MediaTek Dimensity 7200 Pro SoC također donosi podršku za različite bežične tehnologije, poput brzog mobilnog interneta i Bluetootha, kako bi korisnicima omogućio široki spektar mogućnosti povezivanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.