Najnovija verzija macOS-a, verzija 14.4, donosi mnogo problema i bugova koji su korisnicima prijavljeni. Ti problemi uključuju neispravno funkcionisanje USB-hubova na monitorima, neuspjeh printera i isključivanje Jave. Glasine su se također proširile da najnovija verzija može izbrisati datoteke iz iCloud Drive-a, kao i da postoji problem sa aplikacijom Files na iPhoneu i iPadu. Iako ovi problemi nisu kritični, oni su vrlo iritantni za korisnike. S obzirom na to da se Apple trenutno bavi drugim velikim projektima kao što je Apple Vision Pro, možda nemaju dovoljno ljudi da riješe ove probleme. Ipak, očekuje se da će Apple uskoro izdati dodatno ažuriranje kako bi riješio ove probleme. U međuvremenu, preporučuje se da se korisnici prijave za newsletter i pratnju iPhoned-a kako bi se ostali informirani o Apple vijestima.

Najnovija verzija macOS-a, verzija 14.4, ima mnogo problema i bugova.

Problemi s USB-hubovima na monitorima

Korisnici macOS verzije 14.4 prijavljuju brojne probleme s USB-hubovima na monitorima. Mnogi korisnici se suočavaju s poteškoćama pri korištenju USB priključaka na svojim monitorima. Ovi problemi ometaju korisnike u povezivanju i korištenju dodatnih uređaja poput miševa, tipkovnica ili vanjskih diskova. Nepouzdanost USB-hubova na monitorima stvara frustraciju među korisnicima, jer nisu u mogućnosti učinkovito koristiti ove priključke za povezivanje svojih uređaja.

Neuspjeh printera

Korisnici koji koriste macOS verziju 14.4 izvještavaju o problemima s printanjem. Mnogi printeri nisu kompatibilni s ovom verzijom operativnog sustava, što uzrokuje neuspješno ispisivanje dokumenata. Nakon ažuriranja na verziju 14.4, mnogi korisnici su primijetili da su njihovi printeri prestali raditi. Ovaj problem je posebno frustrirajući jer korisnici ovise o printerima za izradu tiskanih materijala i dokumentacije.

Isključivanje Jave

Nakon nadogradnje na macOS verziju 14.4, korisnici su izvijestili o problemima s isključivanjem Jave. Java aplikacije ne reagiraju ispravno ili se uopće ne pokreću nakon ažuriranja. Korisnici koji ovise o Javi za pokretanje određenih aplikacija sada se suočavaju s poteškoćama i ograničenjima. Ovaj problem s isključivanjem Jave smanjuje produktivnost i funkcionalnost korisnika koji se oslanjaju na ovu tehnologiju.

Najnovija verzija macOS-a, verzija 14.4, ima mnogo problema i bugova.

Brisanje verzija datoteka iz iCloud Drive-a

Postoji glasina među korisnicima da macOS verzija 14.4 ima bug koji briše verzije datoteka iz iCloud Drive-a. Mnogi korisnici su izvijestili da su izgubili pristup prethodnim verzijama svojih datoteka koje su bile spremljene u oblaku. Ovo je iznimno zabrinjavajuće za korisnike koji koriste iCloud za sigurnosno kopiranje i sinkronizaciju svojih datoteka. Gubitak verzija datoteka može imati ozbiljne posljedice za korisnike i njihovu sposobnost organiziranja i pristupa njihovim važnim dokumentima.

Problemi s aplikacijom Files na iPhoneu i iPadu

Verzija 14.4 također ima sličan problem s aplikacijom Files na iPhoneu i iPadu. Mnogi korisnici su primijetili greške prilikom otvaranja i manipulacije datotekama putem ove aplikacije. To otežava korisnicima organizaciju i pristup njihovim datotekama, što može biti izuzetno frustrirajuće za one koji ovise o ovim uređajima za svoj svakodnevni rad.

Najnovija verzija macOS-a, verzija 14.4, ima mnogo problema i bugova.

Iritantnost problema

Iako problemi s macOS verzijom 14.4 nisu nužno kritični, oni itekako iritiraju korisnike. Korisnici moraju potrošiti puno vremena i truda pokušavajući riješiti ove probleme kako bi nastavili s nesmetanim radom. Ovi problemi ometaju radni tok i produktivnost korisnika, što može dovesti do gubitka vremena i povećanja stresa.

Očekivano ažuriranje od strane Applea

Kako bi riješio ove probleme, Apple će vjerojatno izdati dodatno ažuriranje za macOS. Korisnici se nadaju da će popravci biti uključeni u skorašnju verziju operativnog sustava. Očekuje se da će Apple prepoznati ozbiljnost ovih problema i osigurati da korisnici mogu uživati u stabilnijem i pouzdanijem radnom okruženju.

Najnovija verzija macOS-a, verzija 14.4, ima mnogo problema i bugova.

Rijetki bugovi u kasnijim ažuriranjima

Rijetki bugovi poput ovih često se ne rješavaju odmah. Moguće je da Apple planira ispraviti ove probleme u kasnijim ažuriranjima macOS-a. Korisnici moraju biti strpljivi i promatrati dolazna ažuriranja kako bi bili sigurni da će problemi biti riješeni. U međuvremenu, mogu iskoristiti alternativna rješenja ili raditi s Appleovom korisničkom podrškom kako bi smanjili negativne utjecaje ovih bugova.

Appleovi prioriteti

Trenutno je Apple fokusiran na druge velike projekte, poput Apple Vision Pro. To može dovesti do nedostatka resursa i osoblja koje bi se moglo posvetiti rješavanju ovih problema u macOS verziji 14.4. Korisnici moraju biti svjesni da Apple ne može istovremeno riješiti sve probleme i da će neki problemi možda zahtijevati malo više vremena kako bi bili ispravljeni.

Najnovija verzija macOS-a, verzija 14.4, ima mnogo problema i bugova.

Praćenje Apple vijesti

Korisnicima macOS-a preporučuje se da se prijave za newsletter i prate iPhoned kako bi ostali informirani o najnovijim vijestima vezanim za Apple. Ovaj pristup omogućuje korisnicima da budu u tijeku s najnovijim ažuriranjima i ispravcima koje Apple izdaje za macOS. Ostanak informiran o novim informacijama može biti od velike pomoći korisnicima u pravovremenom reagiranju na nadolazeće promjene i probleme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.