Apple AirPods Pro 2 su najnovije inovacije u ponudi bežičnih slušalica koje nudi Apple. Ove slušalice dolaze sa brojnim poboljšanjima u odnosu na prethodnu verziju, uključujući otplaćivu kutiju sa USB-C priključkom i mogućnost još boljeg filtriranja pozadinske buke. Također, AirPods Pro 2 se mogu upravljati preko touch kontrole, pružajući jednostavniji način prilagođavanja zvuka. Ako razmišljate o kupovini novih bežičnih slušalica, sada je idealno vrijeme jer su AirPods Pro 2 dostupne po najboljim cijenama.

Nove funkcije

USB-C priključni kabel

Najnovija verzija AirPods Pro dolazi sa USB-C priključnim kablom, što znači da će vam trebati samo jedan kabl da napunite sve svoje Apple uređaje. Ovo olakšava punjenje i upotrebu AirPods Pro uređaja.

Apple AirPods Pro 2: najbolja ponuda

Dvostruko efikasnije uklanjanje šumova iz okruženja

Ova najnovija verzija AirPods Pro uređaja ima poboljšanu tehnologiju za uklanjanje šumova iz okruženja. Sa dvostrukom efikasnošću u uklanjanju šumova, moći ćete da se koncentrišete na zvuk koji želite da čujete, a da ne budete ometani spoljnim bukom.

Apple AirPods Pro 2: najbolja ponuda

Dodirna kontrola za podešavanje glasnoće

Dodirna kontrola za podešavanje glasnoće je još jedna nova funkcija koju donosi AirPods Pro 2. Sada možete jednostavno prelaziti prstom preko uređaja da biste povećali ili smanjili glasnoću. Ova intuitivna kontrola olakšava podešavanje zvuka prema vašim željama.

Ponude za AirPods Pro 2

Ako planirate da nabavite nove AirPods Pro 2, sada je pravo vreme jer su dostupne neke odlične ponude. Evo nekoliko prodavnica koje nude ovaj proizvod po posebnim cenama:

  • iBood: 235,90 eura (sa popustom)
  • Belsimpel: 238,95 eura (sa popustom)
  • Mobiel.nl: 238,95 eura (sa popustom)
  • MediaMarkt: 264 eura (sa popustom)

Ove cene su važeće za AirPods Pro 2 sa USB-C priključnim kablom. Ovo su trenutno najpovoljnije ponude koje možete pronaći na tržištu.

Alternativne ponude

Ako tražite alternativne opcije za AirPods Pro 2, preporučujemo vam da pogledate prijedloge u donjem linku. Tu ćete pronaći druge slušalice koje takođe nude visok kvalitet zvuka i mogu biti dobra zamjena za AirPods Pro 2.

Disclaimer o reklamiranju

Važno je napomenuti da je redakcija iPhoned-a nezavisno odabrala proizvode koji se reklamiraju u ovom članku. Naši izbori se baziraju isključivo na kvalitetu proizvoda, bez uticaja komercijalnih faktora. Takođe, želimo da napomenemo da neki od linkova ka proizvodima mogu biti affiliate-linkovi, što znači da ćemo dobiti određenu proviziju ukoliko odlučite da kupite neki od navedenih proizvoda putem tih linkova.

Popularne ponude

  • Najnovija ponuda za AirPods Pro 2
  • Najjeftiniji način nabavke AirPods
  • Apple Days na Amazon-u
  • Jeftine alternativne slušalice iz Lidla

Ovo su neke od trenutno popularnih ponuda koje možete pronaći na tržištu. Svi ovi proizvodi pružaju odličan kvalitet zvuka i mogu biti dobar izbor za ljubitelje muzike i audio sadržaja.

Komentari čitalaca

Ako želite podijeliti svoje znanje ili postaviti pitanje, pozivamo vas da ostavite komentar ispod ovog članka. Komentari mogu biti anonimni ili se mogu ostaviti putem Disqus naloga. Vaše povratne informacije su nam važne i pomažu nam da poboljšamo kvalitet našeg sadržaja.

Prijavite se za iPhoned newsletter

Ako želite da dobijate najnovije vijesti, savjete i više o Apple svijetu, predlažemo da se prijavite za iPhoned newsletter. Možete birati između dnevnog ili sedmičnog newslettera, ili se prijaviti samo za posebne ponude kao što su Black Friday dealovi. Prijavom za naš newsletter, dobićete informacije direktno u svoj inbox i uvijek ćete biti u toku sa najnovijim dešavanjima u Apple svetu.

Apple AirPods Pro 2: najbolja ponuda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.