U najnovijim modelima Pixel 8 i Pixel 8 Pro, Google je napravio unapređenja u kameri kako bi pružio korisnicima još bolje iskustvo snimanja. Pixel 8 dolazi sa 50-megapikselnom glavnom kamerom i 12-megapikselnom širokokutnom kamerom, dok Pixel 8 Pro ima istu glavnu kameru, ali sa poboljšanom 48-megapikselnom širokokutnom kamerom i dodatnom telefoto kamerom. Jedna od najvažnijih novosti je veći otvor blende koji omogućava snimanje boljih fotografija u mraku. Također, korisnici će imati mogućnost snimanja makro fotografija i snimanja u punoj rezoluciji. Kroz novu funkcionalnost Magic Editora, fotografije će biti još kvalitetnije nakon uređivanja, a tu je i noćni način rada za snimanje videa sa boljim osvjetljenjem. Ova poboljšanja otvaraju vrata još većoj kreativnosti i mogućnostima pri snimanju uz pomoć Pixela 8 i Pixela 8 Pro.

Novosti uključuju veći otvor blende i nove mogućnosti snimanja

Google unaprijedio kameru na modelima Pixel 8 i Pixel 8 Pro

Google je unaprijedio kamere na najnovijim modelima Pixel 8 i Pixel 8 Pro, pružajući korisnicima još bolje mogućnosti za fotografiranje. Ovi modeli dolaze s impresivnim specifikacijama kamera, omogućavajući vam da uhvatite svaki trenutak s izuzetnom kvalitetom slike.

Pixel 8 ima 50-megapikselnu glavnu kameru i 12-megapikselnu širokokutnu kameru

Pixel 8 dolazi s 50-megapikselnom glavnom kamerom, koja vam omogućava snimanje fotografija visoke rezolucije. Ova kamera je stvorena za hvatanje svih detalja i boja, čineći vaše fotografije realnijima nego ikad prije. Također, Pixel 8 ima 12-megapikselnu širokokutnu kameru, što vam omogućava da zabilježite široki kadar i uhvatite više u jednoj slici.

Pixel 8 Pro ima 50-megapikselnu glavnu kameru, poboljšanu 48-megapikselnu širokokutnu kameru i telefoto kameru

Pixel 8 Pro dolazi s još impresivnijim kamera specifikacijama. Ovaj model ima 50-megapikselnu glavnu kameru, isto kao Pixel 8, ali također ima poboljšanu 48-megapikselnu širokokutnu kameru. Ova poboljšana kamera omogućava vam da zabilježite više scene u jednoj slici bez gubitka detalja. Dodatno, Pixel 8 Pro ima i telefoto kameru koja vam omogućava snimanje udaljenih objekata s jasnoćom i oštrinom.

Novosti uključuju veći otvor blende

Jedan od ključnih unaprijeđenja kamere na modelima Pixel 8 i Pixel 8 Pro jest veći otvor blende. Ovo unaprijeđenje omogućava više svjetla da prodre u senzor kamere, što rezultira boljim fotografijama u uvjetima s manjim osvjetljenjem. Sada možete uhvatiti jasne i svijetle slike čak i kada je svjetlost ograničena.

Mogućnost boljih fotografija u mraku

Zahvaljujući većem otvoru blende, modeli Pixel 8 i Pixel 8 Pro omogućavaju vam snimanje boljih fotografija čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Bez obzira jeste li na koncertu, u restoranu ili samo uživate u noćnom izlasku, ove kamere će vam omogućiti hvatanje svakog detalja čak i u mraku.

Snimanje makro fotografija

Još jedna korisna novost u kamerama Pixel 8 i Pixel 8 Pro je mogućnost snimanja makro fotografija. Ove kamere omogućavaju vam fokusiranje na najmanje detalje i snimanje fotografija iz blizine. Bilo da želite uhvatiti sitne teksture, biljke ili male objekte, Pixel 8 i Pixel 8 Pro će vam omogućiti da otkrijete skriveni svijet i uhvatite nevjerojatne detalje.

Snimanje u punoj rezoluciji

Još jedna značajna funkcija novih modela Pixel 8 i Pixel 8 Pro je mogućnost snimanja u punoj rezoluciji. Sa slikama visoke razlučivosti, možete biti sigurni da će vaše fotografije biti oštre i jasne. Bilo da ih prikazujete na velikom zaslonu ili ih ispisujete na papiru, rezultati će biti impresivni.

Novosti uključuju veći otvor blende i nove mogućnosti snimanja

Dodane nove funkcije

Uz unaprijeđene kamere, Google je također dodao nekoliko novih funkcija koje korisnike čine još sretnijima. Ove nove mogućnosti iskoristit će vašu kreativnost i pomoći vam da dobijete najbolje iz vaših fotografija.

Magic Editor za uređivanje fotografija

Jedna od novih funkcija koja je dodana Pixel 8 i Pixel 8 Pro modelima je Magic Editor za uređivanje fotografija. Ova značajka omogućava vam da jednostavno i brzo uređujete svoje slike, dodajući filtere, prilagođavajući ekspoziciju ili mijenjajući boje. Sada možete biti sigurni da će vaše slike izgledati savršeno svaki put.

Noćni način rada za snimanje videa sa boljim osvjetljenjem

Još jedna značajna novost je noćni način rada za snimanje videa sa boljim osvjetljenjem. Ovaj način rada omogućava vam snimanje jasnih i svijetlih videa čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Bez obzira jeste li na koncertu, na zabavi ili samo snimate svakodnevne trenutke, Pixel 8 i Pixel 8 Pro će vam omogućiti da zabilježite sve s iznimnom kvalitetom.

Ukratko, unaprijeđene kamere na modelima Pixel 8 i Pixel 8 Pro pružaju vam bolje mogućnosti za fotografiranje i snimanje videa. Sa većim otvorom blende, mogućnosti fotografiranja u mraku, snimanja makro fotografija i snimanja u punoj rezoluciji, ovi modeli će vas impresionirati svojom kvalitetom slike. Dodatno, nove funkcije poput Magic Editora i noćnog načina rada za snimanje videa pružaju vam još veću kreativnost i iskustvo. Ne propustite priliku da istražite sve što vam Pixel 8 i Pixel 8 Pro mogu ponuditi.

Novosti uključuju veći otvor blende i nove mogućnosti snimanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.