MacBook Air 2024 je najnoviji model koji je nedavno pušten u prodaju u Nizozemskoj i Belgiji. Nova generacija ovog popularnog prijenosnog računara donosi brojna unapređenja, uključujući i M3 čip koji omogućava brže i efikasnije izvršavanje grafičkih zadataka i AI funkcija. Ono što je posebno privuklo pažnju korisnika je činjenica da MacBook Air 2024 podržava dva vanjska zaslona, pružajući tako veću fleksibilnost i produktivnost. Osim toga, ovaj model dolazi s anodiziranom oplatom koja štiti od otisaka prstiju, čineći ga praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Cijene MacBook Air 2024 se kreću od 1299 eura za osnovni model s 13,6-inčnim zaslonom, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Uz to, ovaj model ima dvije USB-C i Thunderbolt priključke za povezivanje sa drugim uređajima. Ako tražite alternativu koja je nešto jeftinija, ali i dalje pruža visok nivou učinkovitosti, tu je i MacBook Air s M2 čipom.

MacBook Air 2024 pušten u prodaju

Službeno puštanje u prodaju novog MacBook Air-a za 2024. godinu dogodilo se u Nizozemskoj i Belgiji. Ovaj popularni laptop brenda Apple dobio je brojne nadogradnje i poboljšanja kako bi korisnicima pružio još bolje iskustvo i performanse.

Nova generacija MacBook Air-a

Nova generacija MacBook Air-a donosi M3 čip koji omogućava brže i efikasnije izvršavanje grafičkih zadataka i AI funkcija. Ova nadogradnja čipa rezultira poboljšanim performansama, što je sjajna vijest za sve one koji koriste MacBook Air za zahtjevne zadatke kao što su video montaža, grafički dizajn ili igranje igara.

MacBook Air 2024 podržava dva vanjska zaslona

Podrška za dva vanjska zaslona

Jedna od značajki koju mnogi korisnici dugo čekaju jest podrška za dva vanjska zaslona. Nova generacija MacBook Air-a omogućava vam da istovremeno koristite dva vanjska zaslona, što je izuzetno praktično za multitasking, produktivnost i rad s većim količinama informacija.

Anodizirana oplata za zaštitu od otisaka prstiju

Nova generacija MacBook Air-a dolazi s anodiziranom oplatom koja štiti od otisaka prstiju. Ova oplata ne samo da pruža estetski ljepši izgled, već također čuva vaš MacBook Air od dosadnih otisaka prstiju na površini uređaja. To znači da će vaš laptop uvijek izgledati besprijekorno i profesionalno.

MacBook Air 2024 podržava dva vanjska zaslona

Cijene i specifikacije MacBook Air 2024

Cijene MacBook Air-a za 2024. godinu kreću se od 1299 eura. Ovaj poznati laptop dolazi u različitim modelima s različitim veličinama zaslona i kapacitetom prostora za pohranu. Početni model ima 13,6-inčni zaslon, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Postoje i opcije za veće zaslone i veći prostor za pohranu, no cijene se s tim povećavaju.

Priključci i konektivnost

MacBook Air 2024 dolazi s dvije USB-C i Thunderbolt priključka. Ovi priključci omogućavaju brzo i jednostavno povezivanje dodatnih uređaja, kao što su vanjski monitori, periferne jedinice, tvrdi diskovi ili dodatne tipkovnice. Ova fleksibilnost priključivanja čini MacBook Air 2024 vrlo prilagodljivim i pogodnim za različite potrebe korisnika.

MacBook Air 2024 podržava dva vanjska zaslona

Alternativa s M2 čipom

Ako tražite jeftiniju opciju, ali i dalje visoko efikasnu, MacBook Air s M2 čipom može biti idealan izbor. Ovaj model nudi sličnu funkcionalnost kao i MacBook Air 2024, ali po nižoj cijeni. M2 čip omogućava brz i efikasan rad, a cijene su pristupačnije za one koji žele MacBook Air, ali imaju ograničeniji proračun.

U zaključku, MacBook Air 2024 je puno novih i poboljšanih značajki koje ga čine još snažnijim i produktivnijim. Nova generacija MacBook Air-a dolazi s M3 čipom, podrškom za dva vanjska zaslona, anodiziranom oplatom za zaštitu od otisaka prstiju, različitim opcijama cijena i specifikacija, priključcima za povezivanje i alternativnom opcijom s M2 čipom. Bez obzira na vaše potrebe i proračun, MacBook Air 2024 ima nešto što odgovara svakome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.