Uskoro će se održati novi Apple događaj na kojem će biti predstavljene najnovije inovacije ove tehnološke gigantske kompanije. Istovremeno, Apple je objavio da je dostupna nova verzija operativnog sistema iOS 17.1, koja donosi nove funkcije i popravke za iPhone uređaje. Trenutno, iPhone 15 je snižen za one korisnike koji imaju KPN internet kod kuće. Uz to, Apple Watch je dobio novu funkciju Tik dubbel u watchOS 10.1. Dalje, Apple planira izbaciti tri nova modela AirPods-a, dok će iOS 18 biti fokusiran na AI funkcije. Uz sve ovo, Consumentenbond je proglasio iPhone najboljim smartphone-om, ali nažalost nije specificirao koji model je u pitanju.

Uskoro će se održati novi Apple događaj

Uskoro će se održati jedan od najiščekivanijih događaja u svijetu tehnologije – Apple događaj. Ovaj događaj predstavlja priliku za Apple da predstavi svoje najnovije proizvode i tehnološke inovacije. S obzirom na to da je Apple poznat po svojim revolucionarnim uređajima, očekuje se da će novi događaj biti prepun uzbuđenja i iznenađenja.

Dostupan je iOS 17.1

Jedna od glavnih vijesti koja dolazi sa Apple događaja je lansiranje najnovije verzije operativnog sistema za iPhone – iOS 17.1. Ova verzija donosi brojne nove funkcije i poboljšanja koja će korisnicima pružiti još bolje iskustvo korištenja svog iPhone uređaja.

iOS 17.1 donosi nekoliko značajnih promjena, uključujući poboljšanu brzinu i performanse, novi interfejs korisničkog sučelja i više mogućnosti prilagođavanja. Također, ova verzija donosi popravke za prethodne bugove i sigurnosne ispravke koje će osigurati stabilnost i zaštitu korisničkih podataka.

Uskoro će se održati novi Apple događaj

iPhone 15 je trenutno snižen ako imate KPN internet kod kuće

Ako ste vlasnik iPhonea i korisnik KPN interneta kod kuće, imate sjajnu priliku da nabavite najnoviji model iPhonea po sniženoj cijeni. Naime, iPhone 15 je trenutno snižen za korisnike koji imaju KPN internet. Ovo je izvrsna ponuda za sve ljubitelje Apple proizvoda i prilika da nadogradite svoj stari uređaj na najnoviji model.

iOS 17.1 donosi nove funkcije i popravke za iPhone

Kao što smo već spomenuli, iOS 17.1 donosi brojne nove funkcije i poboljšanja za iPhone. Jedna od ključnih novosti je poboljšana brzina i performanse, što će omogućiti korisnicima još fluidnije i ugodnije korištenje svog iPhone uređaja. Također, nova verzija iOS-a donosi novi interfejs korisničkog sučelja, koji će biti moderniji i pregledniji.

Pored toga, iOS 17.1 dolazi s novim mogućnostima prilagođavanja, tako da će korisnici moći personalizirati svoj iPhone prema vlastitim preferencijama. Osim toga, ova verzija operativnog sistema donosi i brojne popravke za prethodne bugove i sigurnosne ispravke, kako bi se osigurala stabilnost i sigurnost korisničkih podataka.

Uskoro će se održati novi Apple događaj

Apple Watch ima novu funkciju Tik dubbel u watchOS 10.1

Uz iPhone, Apple je također predstavio novu funkciju za Apple Watch – Tik dubbel, koja dolazi s najnovijom verzijom operativnog sistema za Apple Watch – watchOS 10.1. Ova nova funkcija omogućava korisnicima da jednostavno dvostrukim pritiskom na ekran kontrolišu određene funkcionalnosti svog Apple Watcha. To će omogućiti brže i lakše korištenje ovog popularnog pametnog sata.

Apple planira izbaciti tri nova modela AirPods-a

Jedna od najuzbudljivijih najava sa Apple događaja je da Apple planira izbaciti tri nova modela AirPods-a. AirPods, bežične slušalice, već su postale vrlo popularne među korisnicima Apple uređaja. Novi modeli će donijeti još bolju kvalitetu zvuka, poboljšanu bateriju i dodatne funkcionalnosti.

Ovi novi modeli AirPods-a obećavaju vrhunski zvuk i korisničko iskustvo, što će dodatno poboljšati način na koji korisnici slušaju glazbu i obavljaju pozive putem svojih Apple uređaja.

Uskoro će se održati novi Apple događaj

iOS 18 će se fokusirati na AI funkcije

Iako je iOS 17.1 tek nedavno objavljen, već se spekulira o nadolazećoj verziji iOS-a – iOS 18. Prema najnovijim informacijama, iOS 18 će se fokusirati na daljnji razvoj AI (umjetne inteligencije) funkcija. Ovo je u skladu s trendom u tehnološkoj industriji gdje sve više kompanija ulaže u razvoj AI tehnologija.

Očekuje se da će iOS 18 donijeti još naprednije AI funkcionalnosti na iPhone uređaje, omogućavajući korisnicima da imaju još pametnije i personaliziranije iskustvo korištenja svojih uređaja. Detalji o ovim funkcijama trenutno su ograničeni, ali svi će sa nestrpljenjem čekati da saznaju više o tome što iOS 18 donosi.

Consumentenbond je proglasio iPhone najboljim smartphone-om, ali nije specificirao koji model

Za sve ljubitelje iPhonea, dobre vijesti dolaze s nedavnim izvještajem Consumentenbond-a. Ovaj renomirani nizozemski potrošački i testni magazin proglasio je iPhone najboljim smartphone-om. Međutim, magazin nije specificirao koji model iPhonea je proglašen najboljim.

Unatoč tome, ovaj rezultat još jednom potvrđuje da Apple sustavno postiže visoke rezultate kada je u pitanju dizajn, kvaliteta i performanse njihovih smartphone uređaja. Ovaj rezultat će sigurno privući pažnju potrošača i poboljšati prodaju iPhonea širom svijeta.

U zaključku, novi Apple događaj će donijeti mnoge uzbudljive inovacije i proizvode koji će promijeniti način na koji koristimo tehnologiju. Novi iOS 17.1 i watchOS 10.1 donose poboljšanja i nove funkcionalnosti za iPhone i Apple Watch, dok će tri nova modela AirPods-a poboljšati način na koji slušamo glazbu i obavljamo pozive. Nadolazeći iOS 18 će se fokusirati na razvoj AI funkcija, dok je Consumentenbond proglasio iPhone najboljim smartphone-om. Ostanite u tijeku s najnovijim vijestima iz Apple svijeta i budite dio tehnološke revolucije koju ovaj inovativni brend donosi.

Uskoro će se održati novi Apple događaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.