Apple radi na novom dizajnu iMaca za 2024. godinu. Ovaj novi iMac će se istaknuti po svom zakrivljenom ekranu, ali na drugačiji način nego što bi većina ljudi očekivala. Patent za ovaj revolucionarni dizajn već je podnesen, a ekrani će biti savijeni prema donjem dijelu. Osim toga, moguće je da će zakrivljeni ekran imati i digitalnu tipkovnicu ili čak ugrađenu staklenu tipkovnicu. Zanimljivo je i to što će ekran biti preklopiv i podesiv, omogućavajući korisnicima da prilagode visinu iMaca te ga lakše prenose. Dodatno, novi dizajn iMaca uključuje rupu između ekrana i zakrivljene donje strane, koja ne samo da pruža dodatnu čvrstoću, već i služi kao priključak za HDMI i USB-C. Iako je patent već odobren, očekuje se da će iMac prema ovom dizajnu biti dostupan tek 2024. godine.

Apple radi na novom dizajnu iMaca za 2024. godinu

Apple je poznat po inovativnom dizajnu svojih proizvoda, a sada se radi na novom iMacu koji će imati revolucionaran zakrivljeni ekran. Ovaj dizajn će predstavljati korak dalje u industriji osobnih računara i pružiti nevjerojatno korisničko iskustvo. Podnošenjem patenta za zakrivljeni ekran iMacu, Apple pokazuje svoju predanost stvaranju originalnih i revolucionarnih proizvoda koji će ispunjavati očekivanja korisnika. Očekuje se da će ovaj novi iMac biti dostupan 2024. godine.

iMac će imati zakrivljeni ekran, ali na drugačiji način nego što mislite

Zakrivljeni ekran iMac-a će biti jedinstven i drugačiji od drugih modela na tržištu. Umjesto da se samo zakrivi prema van, ovaj ekran će se savijati prema donjem dijelu iMac-a. Ova promjena dizajna će omogućiti bolje korisničko iskustvo i poboljšati ergonomiju. Savijanjem ekrana prema donjem dijelu, korisnici će imati bolji kut gledanja i smanjenu napetost na vratu i leđima prilikom rada na iMacu. Ovo je inovacija koja će u potpunosti promijeniti način na koji interagiramo s osobnim računalima.

Apple radi na novom dizajnu iMaca za 2024. godinu

Patent je podnesen za zakrivljeni ekran iMaca, koji se savija prema donjem dijelu

Da bi omogućio ovu inovativnu funkcionalnost, Apple je podnio patent za zakrivljeni ekran iMaca. Patent je odobren već 2022. godine, što ukazuje na to da je Apple već dugo vrijeme radio na razvoju ovog dizajna. Zakrivljeni ekran se savija prema donjem dijelu i omogućava prilagodbu visine i lakše prenošenje iMaca. Ovaj patent iskazuje predanost Applea da stvara proizvode koji premašuju očekivanja korisnika i postavljaju nove standarde u industriji tehnologije.

Moguće je da će zakrivljeni ekran imati digitalnu tipkovnicu ili ugrađenu staklenu tipkovnicu

Osim impresivnog zakrivljenog ekrana, novi iMac će možda imati i dodatne značajke koje će poboljšati korisničko iskustvo. Jedna od mogućnosti je digitalna tipkovnica koja se pojavljuje na zakrivljenom ekranu. Ovo bi omogućilo korisnicima da imaju fleksibilnost i prilagodljivost u odabiru postavki tipkanja. Također je moguće da će iMac imati ugrađenu staklenu tipkovnicu, što bi dodalo sofisticirani dodir ovom dizajnu. Bilo koja od ovih opcija predstavljala bi korak naprijed u dizajnu iMaca i omogućila korisnicima da rade na način koji im najbolje odgovara.

Apple radi na novom dizajnu iMaca za 2024. godinu

Zakrivljeni ekran će biti moguće preklopiti i podesiti, što omogućava prilagodbu visine i lakše prenošenje iMaca

Jedna od najzanimljivijih značajki zakrivljenog ekrana iMaca je mogućnost preklapanja i podesivosti. Ovaj dizajn će omogućiti korisnicima da prilagode visinu ekrana prema svojim potrebama, što je posebno korisno za osobe koje provode dugo vremena radeći za stolom. Pored prilagodbe visine, preklopni dizajn će također olakšati prenošenje iMaca. Korisnici će moći preklopiti ekran kako bi ga zaštitili tijekom prijevoza ili jednostavno za uštedu prostora na radnom stolu. Ova značajka će omogućiti mobilnost iMaca, čineći ga pristupačnijim korisnicima koji trebaju računar koji se može lako prenositi.

Novi dizajn iMaca ima rupu između ekrana i zakrivljene donje strane, koja može pružiti dodatnu čvrstoću i služiti kao priključak za HDMI i USB-C

Kao dodatak inovativnom zakrivljenom ekranu, novi dizajn iMaca ima rupu između ekrana i zakrivljene donje strane. Ova rupa je namijenjena pružanju dodatne čvrstoće cijelom uređaju i može služiti kao priključak za HDMI i USB-C. To znači da će korisnici moći jednostavno povezivati iMac s drugim uređajima putem ovog priključka, bez potrebe za dodatnim adapterima ili kabelima. Ova funkcionalnost će omogućiti korisnicima da iskoriste svoj iMac na više načina i da se jednostavno povežu s drugim uređajima.

Apple radi na novom dizajnu iMaca za 2024. godinu

Patent za ovaj dizajn je već odobren 2022. godine, ali se očekuje da će iMac biti dostupan tek u 2024. godini

Unatoč tome što je patent za dizajn zakrivljenog ekrana iMaca već odobren 2022. godine, očekuje se da će sam iMac biti dostupan tek 2024. godine. To ukazuje na to da Apple temeljito radi na razvoju i usavršavanju ovog proizvoda kako bi osigurao da zadovoljava sve potrebne standarde i očekivanja korisnika. Ova vijest će zasigurno izazvati veliko zanimanje iščekivanje među korisnicima Apple proizvoda koji su uvijek znatiželjni za novim inovacijama u industriji tehnologije.

Napredni zakrivljeni ekran

Novi dizajn zakrivljenog ekrana

Zakrivljeni ekran iMaca bit će nevjerojatno privlačan i inovativan. Umjesto ravne površine, ovaj ekran će se elegantno savijati prema donjem dijelu iMac-a, omogućavajući korisnicima da imaju bolji kut gledanja i smanjenju napetost na vratu i leđima. Ovaj dizajn će također olakšati rukovanje iMacom, jer će korisnici imati bolji pristup cijelom zaslonu.

Funkcionalnost zakrivljenog ekrana

Zakrivljeni ekran iMaca će omogućiti bolje korisničko iskustvo i povećanu produktivnost. S obzirom na to da će korisnici imati bolji kut gledanja, rad na iMacu bit će ugodniji i manje naporan za oči. Ovo je posebno korisno za ljude koji provode dugo vremena za računalom. Zakrivljeni ekran će također poboljšati doživljaj gledanja filmova i fotografija, jer će pružiti širi i imerzivniji pogled.

Prednosti zakrivljenog ekrana

Korištenje zakrivljenog ekrana iMaca ima brojne prednosti. Prije svega, omogućuje korisnicima da imaju bolji kut gledanja i smanje napetost na vratu i leđima. Ovo je posebno korisno za ljude koji provode dugo vremena radeći za računalom. Također, zakrivljeni ekran pruža imerzivnije iskustvo gledanja filmova i fotografija. Ova inovacija će korisnicima pružiti moderan i elegantan dizajn koji će istaknuti iMac kao vrhunski proizvod.

Apple radi na novom dizajnu iMaca za 2024. godinu

4 thoughts on “Apple radi na novom dizajnu iMaca za 2024. godinu

  1. Pingback: Apple Vision Pro 2 dostupan tek za nekoliko godina - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  2. Pingback: Ima ultrawide kameru i Face ID sustav za otključavanje - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  3. Pingback: Apple tvrdi da titanijumska konstrukcija iPhone 15 Pro uređaja ne doprinosi problemu pregrijavanja - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  4. Pingback: Upozorenje: Korištenje Android USB Type-C kabla može oštetiti iPhone 15 seriju - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.