Apple radi na razvoju inovativnog preklopnog uređaja nazvanog iPhone Fold, koji će potencijalno zamijeniti drugi proizvod. Prema izvorima, Apple je zatražio testiranje fleksibilnih ekrana od Samsunga i LG-a, što ukazuje na njihovu posvećenost radu na preklopnim uređajima. Još uvijek nije poznato za koji će se konkretan uređaj koristiti ekrani veličine od 7 do 8 inča, ali pretpostavlja se da će se iPhone Fold pretvoriti u iPad kada se otvori, što bi značilo da će iPad mini biti zamijenjen. Međutim, očekuje se da će se iPhone Fold na tržištu pojaviti tek za nekoliko godina, vjerojatno tek 2026. ili 2027. godine. Apple je odlučio pričekati kako bi naučio iz problema drugih proizvođača s preklopnim telefonima i osigurao da njihov uređaj bude tehnički uspješan i kvalitetan.

Apple radi na iPhone Fold, pretpostavlja se da će to zamijeniti drugi proizvod

Apple radi na iPhone Fold

Apple je poznat po inovacijama u mobilnoj industriji, a posljednje glasine sugeriraju da radi na novom preklopljivom uređaju – iPhone Fold. Ovaj uređaj će biti prvi preklopljivi telefon koji će Apple predstaviti na tržištu. Iako još nema službenih potvrda o ovom projektu, postoje neki dokazi koji ukazuju na to da Apple intenzivno radi na razvoju fleksibilnih ekrana potrebnih za iPhone Fold.

Apple je zatražio testiranje fleksibilnih ekrana od Samsunga i LG-a

Da bi postigao najbolje rezultate, Apple je angažirao dva poznata dobavljača ekrana – Samsung i LG. Prema pouzdanim izvorima, Apple je zatražio od ovih kompanija da mu dostave fleksibilne ekrane koji su dostupni u veličini od 7 do 8 inča. Ovo testiranje ekrana ukazuje na činjenicu da Apple intenzivno radi na razvoju preklopnog uređaja, vjerojatno iPhone Fold.

Testiranje fleksibilnih ekrana ukazuje na rad na preklopnim uređajima

Testiranje fleksibilnih ekrana od strane Applea nagovješćuje da tvrtka intenzivno razvija preklopne uređaje. Dok drugi proizvođači već imaju preklopne telefone na tržištu, Apple se čini da pažljivo proučava takve telefone prije nego što se odluči za svoj ulazak na ovu tržišnu kategoriju. Testiranje ekrana ključno je za razvijanje pouzdanog i trajnog preklapanja, što je izuzetno važno za korisničko iskustvo.

Ekrani veličine od 7 do 8 inča

Dok se spekulira o mogućem iPhone Foldu, još je nepoznato za koji će se uređaj koristiti ekrani veličine od 7 do 8 inča. Međutim, mnogi analitičari predviđaju da bi ovi ekrani mogli poslužiti kao osnova za iPhone Fold.

Nije poznato za koji uređaj će se koristiti ovi ekrani

Iako postoji mnoštvo nagađanja i glasina o mogućim dizajnima iPhone Folda, Apple se zasad drži tajnosti. Kompanija nije službeno objavila za koji će se uređaj koristiti ekrani veličine od 7 do 8 inča. Dok ne dobijemo više informacija izravno od Applea, možemo samo spekulirati o budućnosti ovog inovativnog koncepta.

Moguće pretvaranje iPhone Fold u iPad

Jedna od mogućnosti koju mnogi analitičari razmatraju je da će se iPhone Fold pretvoriti u iPad kada se otvori. To bi značilo da bi se uređaj mogao koristiti kao preklopni telefon kada je zatvoren, a kao tablet kada je otvoren. Ovo bi moglo značiti da će se popularni iPad mini u potpunosti zamijeniti ovim inovativnim iPhone Foldom.

Potencijalne prednosti prelaska na veći preklopni uređaj

Ako se spekulacije pokažu točnima i iPhone Fold doista zamijeni iPad mini, to bi moglo donijeti brojne prednosti korisnicima. Veći preklopni uređaj omogućio bi poboljšano korisničko iskustvo prilikom pregledavanja sadržaja, igranja igara i upravljanja poslovnim zadacima. Također bi mogao pružiti veću površinu za multitasking i produktivnost.

Apple radi na iPhone Fold, pretpostavlja se da će to zamijeniti drugi proizvod

Očekivano vrijeme lansiranja

Iako mnogi korisnici nestrpljivo očekuju lansiranje iPhone Folda, Apple planira sačekati prije nego se u potpunosti odluči na izlazak na tržište s ovim preklopnim uređajem. Prema nekim izvorima, iPhone Fold se ne očekuje prije 2026. ili 2027. godine.

iPhone Fold se očekuje tek 2026. ili 2027. godine

Razlog za tako dugo čekanje je taj što Apple želi naučiti iz problema koje su drugi proizvođači iskusili s preklopnim telefonima. S obzirom na to da je ova tehnologija relativno nova, Apple želi biti siguran da će njihov proizvod biti pouzdan i kvalitetan prije nego ga predstave na tržištu.

Apple želi naučiti iz problema drugih proizvođača sa preklopnim telefonima

Mnogi proizvođači preklopnih telefona suočili su se s tehničkim poteškoćama i problemima izdržljivosti svojih uređaja. Apple, poznat po svom strogo kontroliranom pristupu kvaliteti, želi izbjeći takve probleme i osigurati da njihov preklopljivi uređaj bude izdržljiv i pouzdan. Stoga će temeljito testiranje biti središnji dio razvoja iPhone Folda.

U zaključku, iako još nema službenih potvrda o iPhone Foldu, postoje brojni dokazi i glasine koji ukazuju na to da Apple radi na razvoju svog preklopivog uređaja. Testiranje fleksibilnih ekrana od strane Samsunga i LG-a, moguće zamjena za iPad mini i očekivano vrijeme lansiranja samo su neki od elemenata koji sugeriraju da je iPhone Fold zaista u pripremi. Kako bismo saznali više o ovom inovativnom proizvodu, samo nam preostaje čekati i vidjeti što Apple ima u planu za budućnost mobilne tehnologije.

Apple radi na iPhone Fold, pretpostavlja se da će to zamijeniti drugi proizvod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.