AirPods Pro su već poznati kao vrhunski bežični slušalice, ali s nadolazećom nadogradnjom iOS 17, ove slušalice će dobiti još naprednije značajke. Najveća novost je dodatak adaptivnog zvuka koji omogućuje prilagođavanje buke okoline. Ovo znači da će AirPods Pro automatski prilagoditi zvuk kako bi se smanjila ili pojačala buka iz okoline, osiguravajući tako optimalno korisničko iskustvo. Također, dodatna funkcija detekcije razgovora omogućuje smanjenje glasnoće slušalica kad počneš govoriti. Personalizirana glasnoća je također dio nadogradnje, prilagođavajući se okolini i automatski prilagođavajući glasnoću na željeni način. Važno je napomenuti da će ove nove funkcije biti dostupne samo za AirPods Pro 2, čime se podiže ljestvica još više za ovu vrhunsku bluetooth slušalicu.

Nove funkcije za AirPods Pro u iOS 17

U najnovijoj verziji iOS-a, iOS 17, bit će dostupne nove funkcionalnosti i poboljšanja za AirPods Pro. Ove nove funkcije omogućit će korisnicima još veću prilagodljivost i ugodnost tijekom korištenja svojih AirPods Pro slušalica. U ovom članku detaljno ćemo razmotriti svaku od ovih novih funkcija i objasniti njihovu korist.

Adaptivni način rada za AirPods Pro

Jedna od ključnih novih funkcija koja će biti dostupna za AirPods Pro u iOS 17 je adaptivni način rada. Ova funkcija omogućuje AirPods Pro slušalicama da se automatski prilagode zvuku kako bi odgovarale okolini u kojoj se nalazite. To znači da će AirPods Pro u različitim okruženjima automatski podešavati zvuk kako bi pružili što bolje iskustvo slušanja. Na primjer, ako se nalazite na bučnoj ulici, AirPods Pro će automatski povećati glasnoću kako biste mogli čuti svoju glazbu ili podcast bolje. S druge strane, ako se nalazite u tišem okruženju poput knjižnice, AirPods Pro će smanjiti glasnoću kako ne biste ometali ljude oko sebe.

AirPods Pro će dobiti adaptivni zvuk

Prilagođavanje buke okoline

S tim povezano, AirPods Pro u iOS 17 također će dobiti mogućnost prilagođavanja buke okoline. Ova funkcija omogućuje vam da precizno podešavate koliko buke iz okoline želite čuti dok koristite svoje AirPods Pro slušalice. Možete odabrati između tri različite razine prilagodljivog šuma okoline – visoka, srednja i niska. Na primjer, ako ste na putovanju avionom i želite čuti samo najvažnije informacije s mikrofona kabinskog osoblja, možete odabrati visoku razinu prilagodljive buke okoline. Ako pak želite potpuno isključiti buku okoline i potpuno se koncentrirati na zvukove iz vaših AirPods Pro, možete odabrati nisku razinu.

Funkcija detekcije razgovora

Još jedna korisna funkcija koja će biti dodana za AirPods Pro u iOS 17 je funkcija detekcije razgovora. Kada koristite AirPods Pro i započnete razgovor, ova funkcija automatski smanjuje glasnoću vaših slušalica kako biste mogli jasnije čuti i sudjelovati u razgovoru. Ovo je posebno korisno kada se koristite AirPods Pro tijekom telefonskog poziva ili video konferencije. Ne samo da će vam ova funkcija omogućiti da jasnije čujete druge osobe, već će također biti od pomoći drugima u razgovoru kako bi mogli čuti vaš glas bez smetnji od glasnoće slušalica.

AirPods Pro će dobiti adaptivni zvuk

Smanjenje glasnoće AirPodsa pri razgovoru

Kako ne biste preglasno govorili dok koristite AirPods Pro i hodate gradom, iOS 17 donosi funkcionalnost koja će automatski smanjiti glasnoću vaših slušalica kada počnete govoriti. Ova funkcija koristi mikrofone na AirPods Pro slušalicama kako bi prepoznala vaš glas i prema tome prilagodila glasnoću. To će vam pomoći da se pridržavate uspostavljenih normi glasnoće i da ne prekidate druge ljude oko vas svojim razgovorom.

Personalizirana glasnoća za AirPods Pro

Jedna od značajki koja čini AirPods Pro jedinstvenim je personalizirana glasnoća. U iOS 17, korisnici će imati mogućnost personalizirati glasnoću svojih AirPods Pro slušalica kako bi što bolje odgovarala njihovim potrebama. Ova funkcionalnost koristi podatke o vašem slušnom iskustvu kako bi prilagodila glasnoću slušalica. Na primjer, ako imate osjetljivije uši, personalizirana glasnoća će automatski smanjiti glasnoću kako biste izbjegli nelagodu ili oštećenje sluha. S druge strane, ako imate težište sluha, ova funkcija će prilagoditi glasnoću kako biste mogli što bolje čuti zvukove. Personalizirana glasnoća omogućit će vam da u potpunosti iskoristite svoje AirPods Pro slušalice i uživate u vrhunskom audio iskustvu.

AirPods Pro će dobiti adaptivni zvuk

Automatsko prilagođavanje glasnoće ovisno o okolini

Nadalje, AirPods Pro u iOS 17 također će imati mogućnost automatskog prilagođavanja glasnoće ovisno o okolini u kojoj se nalazite. Ova funkcionalnost analizira zvučne uvjete oko vas i automatski prilagođava glasnoću svojih slušalica kako bi osigurala optimalno slušno iskustvo. Ovisno o buci okoline, AirPods Pro mogu automatski smanjiti ili povećati glasnoću kako biste uvijek imali jasan i kvalitetan zvuk. Ova funkcija će biti posebno korisna kada koristite AirPods Pro u različitim okruženjima, poput javnog prijevoza, ureda ili vlastitog doma.

Novosti dostupne samo za AirPods Pro 2

Važno je napomenuti da su ove nove funkcije dostupne samo za AirPods Pro 2. Uz novu verziju AirPods Pro slušalica, korisnici će moći iskoristiti sve ove poboljšane funkcionalnosti. Ako već posjedujete originalne AirPods Pro, možete razmotriti nadogradnju na AirPods Pro 2 kako biste iskoristili ove napredne značajke i poboljšali svoje iskustvo korištenja slušalica.

U zaključku, iOS 17 donosi neke vrlo značajne i uzbudljive nove funkcije za AirPods Pro slušalice. Adaptivni način rada, prilagođavanje buke okoline, funkcija detekcije razgovora, smanjenje glasnoće AirPodsa pri razgovoru, personalizirana glasnoća i automatsko prilagođavanje glasnoće ovisno o okolini čine AirPods Pro jednim od vodećih izbora za bežične slušalice. Ako već posjedujete AirPods Pro, nadogradnja na AirPods Pro 2 može biti vrijedna investicija kako biste iskoristili sve ove poboljšane funkcionalnosti. Uživajte u vrhunskom zvuku i udobnosti s novim funkcijama za AirPods Pro u iOS 17!

AirPods Pro će dobiti adaptivni zvuk

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.