Ako imate Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 i doživite oštećenje ekrana, zamjena neće biti previše skupa ako ste dobili Samsung Care Plus osiguranje. Zamjena ekrana na ovim uređajima košta samo 29 dolara uz ovaj program produžene garancije. Samsung Care Plus osiguranje pruža pokriće za nesretna oštećenja koja su rezultat rukovanja uređajem. Međutim, ako niste osigurani, postoje opcije za popravku ekrana i zamjenu ekranskog modula po različitim cijenama, ovisno o uređaju i vrsti popravka. Za one koji nemaju Samsung Care Plus osiguranje, zamjena ekrana na Z Flip 4 košta 349 dolara, dok za Z Fold 4 ta cijena iznosi 499 dolara.

Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 košta 29 dolara uz Samsung Care Plus osiguranje.

Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 su revolucionarni pametni telefoni koji dolaze sa inovativnim sklopivim ekranom. Međutim, kao i sa svakim mobilnim uređajem, postoji mogućnost oštećenja ekrana. U ovom članku ćemo se baviti zamjenom ekrana na ovim modelima i istražiti različite opcije i cijene.

Cijena zamjene ekrana

Kada je u pitanju zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4, cijena varira ovisno o određenim faktorima. Jedan od faktora je da li imate Samsung Care Plus osiguranje ili ne. Uz Samsung Care Plus osiguranje, zamjena ekrana košta samo 29 dolara. Međutim, ako nemate ovo osiguranje, trošak može biti značajno veći.

Uz Samsung Care Plus osiguranje

Samsung Care Plus je program produžene garancije koji vam omogućava dodatnu zaštitu za vaš Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4. Jedna od prednosti ovog programa je što pokriva nesretna oštećenja koja su izazvana rukovanjem. To uključuje i zamjenu ekrana po niskoj cijeni od samo 29 dolara. Ako se odlučite za Samsung Care Plus, imaćete mirnoću znajući da ste pokriveni u slučaju oštećenja ekrana.

Izvan garancijskog roka

Ako se oštećenje ekrana dogodi izvan garancijskog roka, cijena zamjene ekrana može se značajno povećati. Za Z Flip 4, zamjena ekrana izvan garancijskog roka košta 349 dolara, dok je za Z Fold 4 cijena 499 dolara. Ovo su značajni troškovi, stoga je važno razmotriti opcije osiguranja i popravke tokom garancijskog perioda.

Samsung Care Plus program

Samsung Care Plus program je idealan izbor za svakoga ko želi dodatnu sigurnost za svoj Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4. Evo nekoliko ključnih prednosti ovog programa:

Produžena garancija

Jedna od glavnih prednosti Samsung Care Plus programa je produžena garancija. Ovo znači da ćete biti pokriveni nakon isteka standardne garancije. Produžena garancija vam pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neočekivanih kvarova i oštećenja.

Pokrivena oštećenja

Samsung Care Plus pokriva nesretna oštećenja koja su izazvana rukovanjem. To uključuje i zamjenu ekrana po niskoj cijeni od samo 29 dolara. Uz ovu dodatnu zaštitu, možete biti sigurni da će vaš pametni telefon biti pokriven u slučaju oštećenja ekrana.

Opcije za popravku

Uz Samsung Care Plus, imaćete pristup raznim opcijama za popravku. To uključuje brzu i efikasnu zamjenu ekrana uz minimalne troškove. Ako se odlučite za ovaj program, bićete u mogućnosti da dobijete stručnu podršku i kvalificirano osoblje koje će vam pomoći sa popravkom ekrana vašeg Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4.

Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 košta 29 dolara uz Samsung Care Plus osiguranje.

Cijena zamjene ekrana

Kao što smo već spomenuli, cijena zamjene ekrana varira ovisno o nekoliko faktora. Evo nekoliko ključnih informacija o cijeni zamjene ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4:

Različite cijene

Cijena zamjene ekrana može značajno varirati ovisno o uređaju i vrsti popravke koja je potrebna. Na primjer, zamjena ekrana na Z Flip 4 može biti jeftinija u odnosu na Z Fold 4. Također, troškovi mogu biti drugačiji ako je potrebno zamijeniti samo staklo ili cijeli ekranski modul.

Ovisno o uređaju

Cijena zamjene ekrana može se razlikovati ovisno o modelu vašeg Samsung Galaxy uređaja. Z Fold 4 i Z Flip 4 su inovativni modeli koji su skuplji od standardnih pametnih telefona. Stoga, zamjena ekrana na ovim modelima može biti skuplja u odnosu na druge telefone.

Vrsta popravka

Cijena zamjene ekrana također zavisi o vrsti popravke koja je potrebna. Ako je potrebno zamijeniti samo staklo, to može biti jeftinija opcija u odnosu na zamjenu cijelog ekranskog modula. Stoga je važno da stručnjaci pregledaju vaš uređaj i pruže vam tačnu cijenu u skladu sa vrstom popravke koja je potrebna.

Uz Samsung Care Plus osiguranje

Jedan od načina da smanjite troškove zamjene ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 je da iskoristite Samsung Care Plus osiguranje. Evo nekoliko važnih stvari koje treba znati o zamjeni ekrana uz Samsung Care Plus osiguranje:

Cijena zamjene ekrana

Uz Samsung Care Plus osiguranje, zamjena ekrana košta samo 29 dolara. Ovo je značajno niža cijena u odnosu na zamjenu ekrana izvan osiguranja. Ova povoljna cijena omogućava vam da brzo i jednostavno zamijenite oštećeni ekran i vratite svoj Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 u funkcionalno stanje.

Prednosti osiguranja

Pored povoljne cijene zamjene ekrana, Samsung Care Plus osiguranje donosi vam i druge prednosti. Neki od benefita uključuju produženu garanciju, pokrivanje nesretnih oštećenja i mogućnost brzog popravka uz minimalne troškove. Ovi faktori čine Samsung Care Plus osiguranje idealnim izborom za sve vlasnike Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 uređaja.

Postupak zamjene

Postupak zamjene ekrana uz Samsung Care Plus je jednostavan i brz. Ako se dogodi oštećenje ekrana, trebate se obratiti ovlaštenom Samsung servisu i prijaviti oštećenje. Nakon što je vaš zahtjev odobren, možete donijeti uređaj na popravku. Kvalificirano osoblje će zamijeniti oštećeni ekran i vratiti vam uređaj u funkcionalno stanje.

Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 košta 29 dolara uz Samsung Care Plus osiguranje.

Izvan garancijskog roka

Ako se oštećenje ekrana dogodi izvan garancijskog roka, trošak zamjene se povećava. Za Z Flip 4, trošak zamjene ekrana izvan garancije iznosi 349 dolara. Za Z Fold 4, trošak zamjene ekrana izvan garancije je 499 dolara. Ovi dodatni troškovi su važni faktori koje treba uzeti u obzir prilikom planiranja zamjene ekrana na ovim uređajima.

Produžena garancija

Produžena garancija je jedna od glavnih prednosti Samsung Care Plus programa. Evo šta treba znati o produženoj garanciji i njenim prednostima:

Samsung Care Plus

Samsung Care Plus vam omogućava da produžite garanciju za svoj Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 uređaj. Ovo znači da ćete biti zaštićeni i pokriveni nakon standardne garancije. Produžena garancija vam pruža dodatnu sigurnost i mirnoću znajući da ste zaštićeni u slučaju neočekivanih kvarova i oštećenja.

Pokrivena oštećenja

Jedna od glavnih prednosti produžene garancije je pokrivanje oštećenja. Samsung Care Plus osiguranje pokriva nesretna oštećenja koja su izazvana rukovanjem. To uključuje zamjenu ekrana po povoljnoj cijeni od samo 29 dolara. Ova zaštita vam omogućava da koristite svoj Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 bez brige o oštećenju ekrana.

Rukovanje uređajem

Korištenje pametnih telefona, posebno onih sa sklopivim ekranom, zahtijeva pažljivo rukovanje. Produžena garancija uz Samsung Care Plus vas podstiče da rukujete uređajem sa pažnjom i pazi na oštećenja. Redovno održavanje i pravilno rukovanje mogu smanjiti rizik od oštećenja ekrana i pomoći vam da izbjegnete dodatne troškove zamjene.

Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 košta 29 dolara uz Samsung Care Plus osiguranje.

Pokrivena oštećenja

Samsung Care Plus osiguranje pokriva nesretna oštećenja koja su izazvana rukovanjem. Evo nekoliko najčešćih vrsta oštećenja ekrana koja su pokrivena ovim osiguranjem:

Nesretna oštećenja

Nesretna oštećenja uključuju slučajeve kao što su ispadi telefona, udarci ili pada sa visine. Ovi incidenti mogu dovesti do oštećenja ekrana, uključujući pukotine ili slomljeno staklo. Srećom, uz Samsung Care Plus osiguranje, možete biti sigurni da će takva oštećenja biti pokrivena i da će vam biti pružena mogućnost zamjene ekrana po povoljnoj cijeni.

Rukovanje uređajem

Pravilno rukovanje uređajem je od vitalne važnosti za sprječavanje oštećenja ekrana. Samsung Care Plus program to prepoznaje i omogućava vam da koristite svoj Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 sa sigurnošću da ste pokriveni ako dođe do oštećenja. Pazite na svoj uređaj, izbjegavajte neoprezne geste i održavajte ekran čistim i bez ogrebotina.

Ekran

Ekran je najvažniji dio vašeg Samsung Galaxy uređaja i oštećenja ekrana mogu imati značajan uticaj na njegovu funkcionalnost. Samsung Care Plus osiguranje pokriva zamjenu ekrana po povoljnoj cijeni, omogućavajući vam da zadržite izvrsnu kvalitetu slike i cjelokupno iskustvo korištenja svog uređaja.

Opcije za popravku

Ako nemate Samsung Care Plus osiguranje, postoje i druge opcije za zamjenu ekrana ili popravku vašeg Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 uređaja. Važno je razumjeti ove opcije kako biste doneli informisanu odluku o tome šta je najbolje za vas.

Bez Samsung Care Plus

Ako odlučite da ne želite koristiti Samsung Care Plus osiguranje, možda ćete se morati osloniti na druge izvore za zamjenu ekrana ili popravku. Postoji mnogo trećih strana i servisnih centara koji pružaju usluge zamjene ekrana za Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 uređaje. Međutim, cijene i kvalitet usluga se mogu značajno razlikovati, stoga je važno provjeriti pouzdanost i reputaciju servisa prije nego što se odlučite za zamjenu ekrana.

Cijene zamjene ekrana

Cijene zamjene ekrana mogu se razlikovati ovisno o servisu koji odaberete. Neki servisi mogu naplaćivati više od drugih, a također možete naići na dodatne troškove kao što su porezi ili takse. Važno je provjeriti cijene zamjene ekrana kod različitih servisa kako biste dobili najbolju vrijednost za svoj novac.

Zamjena ekranskog modula

Uzimajući u obzir da se Samsung Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 uređaji sastoje od više slojeva ekrana i mehanizma za sklopivi dizajn, možda će biti potrebno zamijeniti cijeli ekranski modul ako se dogodi oštećenje. Zamjena ekranskog modula može biti skuplja opcija u odnosu na zamjenu samo stakla. Obratite se servisu kako biste dobili informacije o opcijama i cijenama zamjene ekranskog modula.

Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 košta 29 dolara uz Samsung Care Plus osiguranje.

Različite cijene

Cijene zamjene ekrana za Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 uređaje mogu se značajno razlikovati ovisno o nekoliko faktora. Evo što treba znati o cijenama zamjene ekrana:

Zavisno o uređaju

Zamjena ekrana može biti jeftinija ili skuplja ovisno o modelu vašeg Samsung Galaxy uređaja. Na primjer, zamjena ekrana za Z Flip 4 može biti jeftinija u odnosu na Z Fold 4. Stoga je važno provjeriti cijene zamjene ekrana za određeni model prije donošenja odluke.

Zavisno o vrsti popravke

Također je važno uzeti u obzir vrstu popravke koja je potrebna. Zamjena samo stakla može biti jeftinija opcija u odnosu na zamjenu cijelog ekranskog modula. Međutim, stručnjaci će procijeniti vaš uređaj i pružiti vam tačnu cijenu u skladu sa vrstom popravke koja je potrebna.

Cjenovni raspon

Cijene zamjene ekrana za Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 uređaje mogu biti različite u različitim servisima. Cjenovni raspon može se kretati od nekoliko stotina do nekoliko stotina dolara, ovisno o servisu. Preporučuje se provjeriti više servisa kako biste pronašli najbolju kombinaciju kvalitete usluge i razumne cijene.

Za Z Fold 4

Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 može biti posebno skupa. Evo nekoliko važnih informacija o zamjeni ekrana na ovom modelu:

Trošak zamjene ekrana

Zamjena ekrana za Samsung Galaxy Z Fold 4 je skuplja u odnosu na Z Flip 4. Ako nije pokrivena garancijom ili Samsung Care Plus osiguranjem, trošak zamjene ekrana izvan garancijskog roka je 499 dolara. Ovo je značajna investicija, ali je važno uzeti u obzir vrijednost uređaja i želju da se on vrati u funkcionalno stanje.

Alternativne opcije popravke

Ako cijena zamjene ekrana za Z Fold 4 prelazi vaš budžet, možda ćete se odlučiti za alternativne opcije popravke. To može uključivati zamjenu samo oštećenih dijelova ekrana ili popravku ekrana na specijaliziranim servisima. Ove opcije mogu biti jeftinije u odnosu na zamjenu cijelog ekrana, ali treba se posavjetovati sa stručnjakom kako bi se donijela informisana odluka.

Finansijske posljedice

Trošak zamjene ekrana za Samsung Galaxy Z Fold 4 može imati finansijske posljedice. Važno je pažljivo razmotriti troškove i prednosti zamjene ekrana prije donošenja odluke. U nekim slučajevima, zamjena ekrana može biti isplativa investicija koja vam omogućava da nastavite koristiti visokokvalitetan pametni telefon. Međutim, ako je zamjena ekrana izvan vašeg budžeta, možda ćete se morati odlučiti za alternativne opcije popravke ili preispitati kupovinu novog uređaja.

Zaključak

Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 može biti skupa investicija, ali je važna da se oštećeni ekran zamijeni kako biste nastavili koristiti uređaj. Uz Samsung Care Plus osiguranje, možete imati pristup povoljnoj cijeni zamjene ekrana i dodatnoj sigurnosti. Ako nemate osiguranje, važno je dobro istražiti opcije popravke i prikupiti informacije o cijenama kako biste donijeli informisanu odluku. Bez obzira na opciju koju odaberete, važno je voditi računa o svom Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 uređaju i izbjegavati neoprezne geste koje mogu dovesti do oštećenja ekrana.

4 thoughts on “Zamjena ekrana na Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Z Flip 4 košta 29 dolara uz Samsung Care Plus osiguranje.

  1. Pingback: Detalji o Galaxy Ringu, kao i datum izlaska, još uvijek nisu poznati - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  2. Pingback: Recenzija Samsung Galaxy S22 Ultra SM-S908B - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  3. Pingback: Samsung Galaxy A55 je u fazi internog testiranja. - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  4. Pingback: Samsung predstavio budžetne modele Galaxy A05s i Galaxy A05 - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.