Snapchat je objavio novu ‘AR Pichkari’ leću povodom praznika Holi 2024. Ova nova leća omogućava korisnicima da svoje prijatelje virtualno polivaju bojama putem Snapchat aplikacije. Leća je razvijena od treće strane i korisnici je mogu koristiti pomoću zadnje kamere na svom pametnom telefonu kako bi simulirali korištenje pichkari (vodenog pištolja) koji se koristi za slavlje festivala Holi. Ovo je samo jedna od mnogobrojnih leća koje Snapchat nudi koristeći tehnologiju proširene stvarnosti (AR) kako bi korisnicima omogućio interakciju sa svojim okruženjem. Novu AR Pichkari leću je razvio Ronin Labs i dostupna je svim korisnicima na platformi. Nakon odabira ove leće, možete prebaciti na zadnju kameru i uperiti je prema vašim prijateljima. Snapchat će koristiti AR tehnologiju kako bi prepoznao poziciju vašeg prijatelja i počeo ih polijevati virtualnim bojama. Leći možete pristupiti putem tražilice u Snapchat aplikaciji ili kliknete na ovaj link koji će vas direktno odvesti na AR Pichkari leću. Također, ova leća već je dostupna za korištenje na Snapchat platformi i trebala bi biti dostupna svim korisnicima u narednim danima.

Snapchat objavljuje AR Pichkari leću za slavlje Holi 2024: Kako radi

Snapchat objavljuje ‘AR Pichkari’ leću za proslavu Holi 2024

Snapchat je nedavno objavio novu ‘AR Pichkari’ leću uoči proslave Holi 2024. Ova mobilna platforma za dijeljenje slika i videa otkriva da je leću razvila treća strana, a korisnicima omogućuje prskanje prijatelja virtualnim bojama koristeći zadnju kameru na njihovim pametnim telefonima. Na taj način se simulira korištenje pichkari (vodeni pištolj) koji se koristi za slavlje festivala Holi. Ova leća je jedna od nekoliko AR leća koje nudi Snapchat, a koristi tehnologiju proširene stvarnosti (AR) kako bi korisnici mogli interakcionalti sa svojim okruženjem.

Nova AR leća za slavlje Holi 2024

‘AR Pichkari’ leća je nova leća koja je dostupna na Snapchatu za proslavu festivala Holi 2024. Ova leća omogućuje korisnicima da virtualno prskaju svoje prijatelje bojama koristeći Snapchat aplikaciju na svojim pametnim telefonima. Ova inovativna tehnologija koristi zadnju kameru telefona kako bi prepoznala gdje se prijatelj nalazi u prikazu i započela prskanje virtualnim bojama. Kretanje telefona također utječe na tok boja, slično kao kod korištenja pravog pichkari vodenog pištolja.

Korištenje virtualnih boja na Snapchatu

Snapchat je poznat po svojim kreativnim filterima i lećama koji korisnicima omogućavaju manipulaciju fotografija i videa. Sa ‘AR Pichkari’ lećom, korisnici mogu koristiti virtualne boje kako bi kreativno obojili svoje prijatelje na Snapchatu. Ova nova funkcionalnost dodaje element zabave i interaktivnosti korisničkom iskustvu na ovoj društvenoj platformi.

Razvoj leće od strane treće strane

Prema informacijama koje je podijelila kompanija, nova ‘AR Pichkari’ leća razvijena je od strane treće strane, odnosno kompanije pod nazivom Ronin Labs. Ova suradnja Snapchat platforme s trećom stranom omogućila je razvoj inovativne leće koja pruža korisnicima jedinstveno iskustvo slavlja festivala Holi.

Simulacija korištenja pichkari vodenog pištolja

‘AR Pichkari’ leća omogućuje korisnicima da simuliraju korištenje pichkari vodenog pištolja na Snapchatu. Korištenjem zadnje kamere na svom pametnom telefonu, korisnici mogu prepoznati položaj svojih prijatelja u prikazu i prskati ih virtualnim bojama. Kretanje telefona mijenja smjer prskanja boje, što dodatno povećava realističnost iskustva.

Snapchat objavljuje AR Pichkari leću za slavlje Holi 2024: Kako radi

Nova leća razvijena od strane treće strane

Snapchat je najavio novo partnerstvo s trećom stranom, kompanijom Ronin Labs, za razvoj nove ‘AR Pichkari’ leće. Ovo partnerstvo omogućilo je implementiranje inovativne tehnologije proširene stvarnosti na Snapchat platformi, što korisnicima pruža mogućnost interakcije sa svojim okruženjem kroz virtualne boje.

Podaci o razvojnom timu

Ronin Labs je kompanija specijalizirana za razvoj AR tehnologija. Oni su angažirani od strane Snapchata za razvoj ‘AR Pichkari’ leće. Sa svojim stručnim timom programera i dizajnera, Ronin Labs je omogućio implementaciju ove inovativne leće na Snapchat platformi.

Suradnja Snapchat platforme sa Ronin Labs

Suradnja Snapchat platforme sa Ronin Labs omogućila je razvoj ‘AR Pichkari’ leće. Ova suradnja je donijela inovativnost i kreativnost na Snapchat platformu, pružajući korisnicima jedinstveno iskustvo slavlja festivala Holi.

Korisnost treće strane u razvoju leća

Suradnja sa trećom stranom, poput Ronin Labs, omogućava Snapchatu da iskoristi stručnost eksterne kompanije u razvoju AR tehnologija. To omogućuje brži razvoj i implementaciju novih funkcija i leća na Snapchatu, pružajući korisnicima bogatije i kreativnije korisničko iskustvo.

Snapchat objavljuje AR Pichkari leću za slavlje Holi 2024: Kako radi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.