Sljedeći model OnePlusa bit će OnePlus 12, koji će biti nasljednik modela OnePlus 11. Očekuje se da će OnePlus 12 donijeti neke značajne nadogradnje u odnosu na svoj prethodnik. Prema izvorima, očekuje se da će novi model imati USB 3.2 priključak i podršku za bežično punjenje od 50W. Također se navodi da će OnePlus 12 koristiti Snapdragon 8 Gen 3 SoC, što će pružiti poboljšane performanse i brže vrijeme odziva. Što se tiče zaslona, očekuje se da će OnePlus 12 imati zakrivljeni zaslon od 6,82 inča s osvježavanjem od 120Hz, što će pružiti fluidno iskustvo gledanja sadržaja. Pored toga, novi model će vjerojatno imati infracrveni senzor i periskopsku kameru, što će omogućiti bolje snimanje fotografija i videozapisa. S obzirom na to da je prethodni model, OnePlus 11, bio ograničen na USB 2.0 priključak i nije imao podršku za bežično punjenje, očekuje se da će OnePlus 12 donijeti značajne poboljšanja i napredak u tim područjima.

Sljedeći model OnePlusa bit će OnePlus 12

Specifikacije OnePlus 12

OnePlus 12 očekuje se kao nasljednik modela OnePlus 11. Prema dostupnim informacijama, OnePlus 12 će imati nekoliko ključnih specifikacija koje ga čine snažnijim i naprednijim. Neki od glavnih izmjena uključuju USB 3.2 priključak, podršku za bežično punjenje od 50W, Snapdragon 8 Gen 3 SoC, zakrivljeni zaslon od 6,82 inča s osvježavanjem od 120Hz, infracrveni senzor i periskopsku kameru. Sada ćemo detaljnije razmotriti svaku od ovih specifikacija.

USB 3.2 priključak

Jedna od najvažnijih novih značajki OnePlus 12 je USB 3.2 priključak. Ovaj standard donosi brojne prednosti u pogledu brzine prijenosa podataka i kompatibilnosti s postojećim uređajima. USB 3.2 omogućuje još brže prijenose podataka u usporedbi s prethodnim standardima. To je posebno korisno kada prenosite velike datoteke ili punite uređaje putem USB-a. Osim toga, USB 3.2 je kompatibilan s postojećim uređajima koji podržavaju USB 2.0 i USB 3.0. To znači da možete koristiti iste kabele i adaptere bez ikakvih problema.

Podrška za bežično punjenje od 50W

Još jedna inovativna specifikacija OnePlus 12 je podrška za bežično punjenje od 50W. Bežično punjenje postaje sve popularnije zbog svoje praktičnosti i jednostavnosti. Omogućava vam da napunite svoj telefon bez potrebe za kabelom i utikačem. S OnePlus 12, moći ćete iskoristiti tu prednost uz podršku za brzo punjenje od 50W. To znači da će se vaš telefon moći puniti puno brže u usporedbi s tradicionalnim metodama punjenja. Bez obzira nalazite li se kod kuće ili na putu, bežično punjenje od 50W pružit će vam praktičnost i mobilnost.

Snapdragon 8 Gen 3 SoC

OnePlus 12 će koristiti Snapdragon 8 Gen 3 SoC, što je najnoviji procesor tvrtke Qualcomm. Ovaj SoC donosi poboljšane performanse i energetsku učinkovitost u usporedbi s prethodnim modelima. Snapdragon 8 Gen 3 opremljen je najnovijom tehnologijom i osmišljen kako bi pružio vrhunsko korisničko iskustvo. Sa snažnim procesorom i naprednim grafikama, OnePlus 12 će biti sposoban nositi se s najzahtjevnijim zadacima, uključujući igranje igara i multitasking. Snapdragon 8 Gen 3 SoC također pruža podršku za najnovije tehnologije kao što su 5G, AI i fotografija s više kamera.

Zakrivljeni zaslon od 6,82 inča

Zaslon je jedan od najvažnijih dijelova svakog pametnog telefona, a OnePlus 12 će imati zakrivljeni zaslon od 6,82 inča. Zakrivljeni zaslon pruža immersive iskustvo gledanja, omogućujući vam da se potpuno uronite u sadržaj koji konzumirate. To je posebno korisno pri gledanju filmova, igranju igara ili pregledavanju fotografija. Osim toga, zakrivljeni zaslon poboljšava i ergonomiju telefona, čineći ga udobnijim za držanje i korištenje jednom rukom.

Osvježavanje od 120Hz

Osvježenje zaslona jedan je od ključnih čimbenika koji utječu na ukupno iskustvo korištenja pametnog telefona, a OnePlus 12 će imati osvježavanje od 120Hz. Osvježavanje od 120Hz znači da se zaslon može osvježavati 120 puta u sekundi, što rezultira vrlo fluidnim prikazom sadržaja. To je od velike važnosti pri igranju igara i gledanju video sadržaja, jer smanjuje zamućenje pokreta i poboljšava ukupnu slikovnu kvalitetu. Sa osvježavanjem od 120Hz, OnePlus 12 će pružiti bolje iskustvo korisnicima u svim aspektima korištenja.

Infracrveni senzor

Infracrveni senzor je još jedna zanimljiva funkcija koju će imati OnePlus 12. Infracrveni senzor omogućuje vam upravljanje uređajima putem gesti. To znači da možete kontrolirati svoj telefon jednostavnim pokretima rukom, bez dodirivanja zaslona. Ova inovativna tehnologija pruža veću praktičnost i poboljšava sigurnost, jer smanjuje potrebu za dodirivanjem zaslona. Infracrveni senzor može se koristiti za razne funkcije kao što su prelazak na sljedeću pjesmu, pregledavanje fotografija ili upravljanje aplikacijama. To je značajka koja će zasigurno privući pažnju korisnika koji traže napredne mogućnosti upravljanja.

Periskopska kamera

Još jedna inovacija koju će donijeti OnePlus 12 je periskopska kamera. Periskopska kamera omogućuje vam optičko zumiranje bez gubitka kvalitete slike. To znači da možete približiti objekte i snimati detaljne fotografije čak i izdaleka. Ova napredna postavka kamera omogućuje vam da istražite svoju kreativnost prilikom fotografiranja, bez kompromisa na kvaliteti. Bez obzira snimate li pejzaže ili detalje objekata, periskopska kamera OnePlus 12 će vam pružiti bolje rezultate.

Usavršavanje OnePlus 11 modela

Prije nego što detaljnije razmotrimo specifikacije OnePlus 12, vrijedi se prisjetiti specifikacija OnePlus 11 modela i identificirati nedostatke koji su rezultirali potrebom za unapređenjem u OnePlus 12 modelu.

Prethodne specifikacije OnePlus 11

OnePlus 11 je bio solidan smartphone s impresivnim značajkama. Među ključnim specifikacijama OnePlus 11 su USB 2.0 priključak i nedostatak podrške za bežično punjenje. USB 2.0 je uznapredovali standard u svom trenutku, ali je postao zastario u usporedbi s novijim standardima poput USB 3.0 i USB 3.2. Nedostatak podrške za bežično punjenje također je ograničavao praktičnost i funkcionalnost uređaja.

Nedostaci OnePlus 11

Nedostatak USB 3.0 priključka na OnePlus 11 rezultirao je sporijim prijenosom podataka u usporedbi s uređajima koji podržavaju novije USB standarde. To može biti frustrirajuće, pogotovo kada prijenos velikih datoteka ili sinkronizacija podataka. Nedostatak podrške za bežično punjenje značio je da su korisnici morali oslanjati se isključivo na kabele i utikače kako bi napunili svoj telefon. To može biti posebno nezgodno kada ste u pokretu ili nemate pri ruci prikladan kabel ili utikač.

Snažniji i napredniji model OnePlus 12

Unaprjeđeni model OnePlus 12 uspješno rješava nedostatke prethodnog modela OnePlus 11. USB 3.2 priključak donosi poboljšane brzine prijenosa podataka i veću kompatibilnost, čime se poboljšava korisničko iskustvo. Podrška za bežično punjenje od 50W omogućuje brže punjenje bez kabela, pružajući praktičnost i mobilnost korisnicima.

Sljedeći model OnePlusa bit će OnePlus 12

Zaključak

OnePlus 12 se očekuje kao nasljednik modela OnePlus 11 i donosi brojne poboljšane specifikacije. USB 3.2 priključak, podrška za bežično punjenje od 50W, Snapdragon 8 Gen 3 SoC, zakrivljeni zaslon od 6,82 inča s osvježavanjem od 120Hz, infracrveni senzor i periskopska kamera samo su neke od ključnih značajki OnePlus 12 modela. Ove specifikacije upotpunjene su naprednim funkcijama i tehnologijama koje će sigurno zadovoljiti očekivanja korisnika. Neprestano usavršavanje tehnologije i performansi od strane OnePlusa osigurava da svaki novi model donosi inovaciju i napredak. OnePlus 12 zasigurno će biti impresivan smartphone koji će korisnicima pružiti vrhunsko iskustvo korištenja.

Sljedeći model OnePlusa bit će OnePlus 12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.