Ponuda: Appleov 13-inčni M2 MacBook Air po najnižoj cijeni ikada od 899 dolara (200 dolara popusta) – Best Buy je danas snizio cijenu Appleovog 13,6-inčnog MacBook Aira sa 256GB prostora na samo 899 dolara, umanjivši je za 200 dolara. Best Buy nudi besplatnu dostavu sljedećeg dana, kao i preuzimanje u trgovini na većini lokacija, a ovu cijenu nude za sve četiri boje – Space Gray, Silver, Midnight i Starlight. Ovo je najniža cijena ikad za MacBook Air sa 13,6-inčnim zaslonom i 256 GB prostora, a Best Buy je jedan od rijetkih trgovaca koji je ponudio ovu rasprodaju proteklih nekoliko mjeseci. Također, Best Buy ima i model sa 512GB prostora na prodaju, dostupan po cijeni od 1.199 dolara, umanjenoj sa 1.399 dolara. Uspoređujući sa prethodnim rasprodajama, ova cijena je druga najniža i i dalje predstavlja solidni popust na ovaj laptop iz 2022. godine. Posjetite našu potpunu ponudu popusta da biste bili u toku sa svim posljednjim ponudama i popustima koje smo pratili protekle sedmice.

Ponude: Appleov 13-inčni M2 MacBook Air po najnižoj cijeni ikada od 899 dolara (200 dolara popusta)

Ponude: Appleov 13-inčni M2 MacBook Air po najnižoj cijeni ikada od 899 dolara (200 dolara popusta)

Appleov 13-inčni M2 MacBook Air je dostupan po najnižoj cijeni ikada od 899 dolara, uz popust od 200 dolara. Ova ponuda se odnosi na model sa 256GB interne memorije. Ova cijena je povijesno najniža i predstavlja rijetku priliku za kupovinu ovog popularnog MacBooka Air modela.

Detalji ponude

  • Cijena: 899 dolara
  • Popust: 200 dolara
  • Vrijedi za 13-inčni M2 MacBook Air
  • Model sa 256GB interne memorije
  • Prodavac: Best Buy

Ponude: Appleov 13-inčni M2 MacBook Air po najnižoj cijeni ikada od 899 dolara (200 dolara popusta)

Best Buy nudi najnižu cijenu ikada

Best Buy je prodavac koji nudi ovu povijesno najnižu cijenu za Appleov 13-inčni M2 MacBook Air. Uprkos rijetkosti ove ponude, Best Buy je jedan od malobrojnih prodavača koji su je omogućili. Ova povoljna cijena čini ovaj MacBook Air model dostupnim većem broju kupaca.

Besplatna dostava i preuzimanje u prodavnici

Jedna od prednosti kupovine preko Best Buy je besplatna dostava sljedeći dan. Kupci mogu uživati u pogodnosti da im MacBook Air bude dostavljen na kućnu adresu bez dodatnih troškova. Također, postoji i opcija besplatnog preuzimanja u prodavnici za većinu lokacija. Ove opcije dostave omogućuju kupcima da efikasno i brzo dobiju svoj novi MacBook Air.

Ponude: Appleov 13-inčni M2 MacBook Air po najnižoj cijeni ikada od 899 dolara (200 dolara popusta)

Svi dostupni modeli u četiri boje

13-inčni M2 MacBook Air je dostupan u četiri boje – Space Gray, Silver, Midnight i Starlight. Ovo omogućava kupcima da odaberu boju koja najbolje odgovara njihovim preferencama ili stilu. Boja Silver ima klasičan i elegantan izgled, dok boja Space Gray daje MacBook Airu moderan i sofisticiran izgled. Midnight i Starlight boje pružaju nešto drugačiji izgled i mogu biti odličan izbor za one koji vole stvari koje se ističu.

Ponuda na modelu sa 256GB

Ponuda od 899 dolara odnosi se na model 13-inčnog M2 MacBook Aira sa 256GB interne memorije. Ovaj model je originalno koštao 1,099 dolara, što znači da kupci mogu uštedjeti 200 dolara sa ovom ponudom. Ovaj model nudi dovoljno prostora za pohranu datoteka, programa i multimedijalnih sadržaja, što ga čini odličnim izborom za širok spektar korisnika.

Ponude: Appleov 13-inčni M2 MacBook Air po najnižoj cijeni ikada od 899 dolara (200 dolara popusta)

Ponuda na modelu sa 512GB

Također je dostupna ponuda na modelu 13-inčnog M2 MacBook Aira sa 512GB interne memorije. Cijena ovog modela je snižena na 1,199 dolara, sa originalne cijene od 1,399 dolara. Ovaj popust od 200 dolara omogućava kupcima da uštede prilikom kupovine ovog modela sa većim kapacitetom interne memorije. Model sa 512GB interne memorije je pogodan za korisnike koji imaju veći broj datoteka ili zahtjevnije zadatke koji zahtijevaju veći kapacitet memorije.

Solidan popust na 2022. godišnji model

Ova ponuda na 13-inčni M2 MacBook Air pruža solidan popust na 2022. godišnji model. Iako nije najniža cijena ikada, ovaj popust omogućava kupcima da uštede na najnovijoj verziji MacBook Aira sa naprednijim performansama i unaprijeđenim tehničkim specifikacijama. Ovo je odlična prilika za one koji žele biti u toku sa najnovijim tehnološkim dostignućima.

Ponude: Appleov 13-inčni M2 MacBook Air po najnižoj cijeni ikada od 899 dolara (200 dolara popusta)

Posebna ponuda na 13-inčne M2 MacBook Air

Ovaj MacBook Air model sa M2 čipom dolazi sa najnovijim tehnološkim rješenjima i naprednim performansama. M2 čip omogućava brže izvršavanje zadataka i bolje performanse u odnosu na prethodne modele MacBook Aira. Pored toga, ovaj MacBook Air ima lagan i prijenosan dizajn koji ga čini idealnim za putovanja ili korištenje tokom svakodnevnih aktivnosti. Retina zaslon pruža visoko kvalitetnu sliku sa oštrim detaljima i živim bojama, što ga čini odličnim izborom za multimedijalne zadatke.

Pratite najnovije ponude i popuste

Da biste ostali informisani o najnovijim ponudama i popustima, pratite našu rubriku „Deals“ gdje redovno objavljujemo najnovije informacije o sniženjima proizvoda. Također možete pratiti naše stranice na društvenim mrežama kako biste bili sigurni da ne propuštate dobre ponude i popuste.

Istražite ostale Apple ponude

Pored ponuda na 13-inčnom M2 MacBook Airu, Apple također ima snižene cijene na druge proizvode. Ako ste u potrazi za drugim Apple proizvodima, istražite naše ostale ponude kako biste pronašli najbolje cijene i mogućnosti uštede. Bilo da tražite novi iPhone, iPad ili Apple Watch, možete pronaći povoljne ponude koje vam omogućavaju da dobijete Apple proizvode po pristupačnoj cijeni.

Uzmite u obzir ovu ponudu na Appleov 13-inčni M2 MacBook Air kao idealnu priliku da nabavite visokokvalitetno prijenosno računalo po najnižoj cijeni ikada. Smanjenje cijene od 200 dolara pruža značajnu uštedu, a besplatna dostava i preuzimanje omogućavaju udobnu kupovinu. Pratite naše stranice kako biste ostali informisani o najnovijim ponudama i popustima i istražite ostale Apple proizvode koji su na sniženju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.