U ovom videu se prikazuju najbolje karakteristike kamere Pixela 8 serije. Google je nadogradio svaki senzor kamere i dodao nove softverske trikove na Pixel 8 Pro. AI funkcije omogućavaju uređivanje fotografija putem Google Photos, uključujući podešavanje tonova kože, HDR efekte, uklanjanje objekata i drugo. Magic Editor omogućava povlačenje i ispuštanje objekata u scenama fotografija. AI Magic Eraser može redukovati ili ukloniti zvučne efekte iz videa. Pixel 8 Pro ima napredne kamere koje podržavaju astrophotography, makro fotografiju i 30x digitalni zoom. Pro kontrole omogućavaju ručno podešavanje balansa bijele boje, osvjetljenja, sjena, fokusa, brzine zatvarača i ISO vrijednosti. Google Lens je koristan alat za prepoznavanje teksta, objekata i prevođenje jezika u realnom vremenu. Pixel 8 Pro pruža izuzetne rezultate i može zadovoljiti potrebe i profesionalnih fotografa i casual korisnika. Ostavite komentar da podijelite svoje mišljenje o Pixel 8 Pro-u i potencijalnim dodatnim funkcijama.

Google Photos: AI funkcije za uređivanje fotografija

This image is property of i.ytimg.com.

Najbolje karakteristike kamere Pixela 8 serije

Google je nadogradio svaki senzor kamere na Pixel 8 seriji, što je rezultiralo poboljšanom kvalitetom slike i većom detaljnošću. Senzori kamere su optimizovani kako bi pružili bolju sliku i veću oštrinu, pa će korisnici moći da snimaju izuzetno kvalitetne fotografije. Osim toga, Google je dodao nove softverske trikove na Pixel 8 Pro, kako bi pružio još više mogućnosti korisnicima.

AI funkcije za uređivanje fotografija putem Google Photos

Jedna od najinteresantnijih funkcija Pixel 8 serije je AI funkcija za uređivanje fotografija putem Google Photos. Ova funkcija omogućava korisnicima da jednostavno podešavaju tonove kože, primenjuju HDR efekte i uklanjaju nepoželjne objekte sa fotografija. Podešavanje tonova kože omogućava korisnicima da lako prilagode boje kože na portretima, dok HDR efekti pružaju veći raspon tonova i poboljšavaju detalje u tamnim i svetlim područjima fotografije. Uklanjanje objekata je takođe veoma korisna funkcija koja omogućava korisnicima da jednostavno uklone nepoželjne objekte sa fotografija.

Magic Editor i povlačenje objekata u scenama fotografija

Još jedna značajna funkcija kamere Pixel 8 serije je Magic Editor, koja korisnicima omogućava da povlače i ispuštaju objekte u scenama fotografija. Ovo je veoma korisna funkcija koja omogućava korisnicima da dodaju ili uklone objekte sa fotografija na veoma jednostavan način. Dovoljno je samo povući i ispustiti objekat tamo gde želite da ga postavite.

AI Magic Eraser za uklanjanje zvučnih efekata iz videa

Pixel 8 Pro ima funkciju AI Magic Eraser koja omogućava korisnicima da redukuju ili uklone zvučne efekte iz videa. Ova funkcija je veoma korisna za situacije kada želite da uklonite nepoželjni zvuk iz videa ili smanjite buku koja se čuje u pozadini. AI Magic Eraser će identifikovati zvukove u snimku i pokušati da ih ukloni ili smanji.

Google Photos: AI funkcije za uređivanje fotografija

This image is property of images.unsplash.com.

Napredne kamere Pixela 8 Pro

Pixel 8 Pro ima napredne kamere koje podržavaju astrophotography, makro fotografiju i 30x digitalni zoom. Astropfotografija je posebno zanimljiva funkcija koja omogućava korisnicima da snimaju izuzetno kvalitetne fotografije neba i zvezda. Makro fotografija omogućava korisnicima da se približe objektima i uhvate neverovatne detalje. 30x digitalni zoom je veoma korisna funkcija koja omogućava korisnicima da zumiraju objekte i snime detalje sa udaljenosti.

Pro kontrole za ručno podešavanje kamere

Korisnici Pixel 8 Pro mogu koristiti Pro kontrole kako bi ručno podešavali kameru. Ove kontrole omogućavaju korisnicima da podešavaju balans bijele boje, osvjetljenje, sjenu, fokus, brzinu zatvarača i ISO vrijednosti. Ovo je veoma korisna funkcija za napredne fotografe koji žele potpunu kontrolu nad postavkama kamere.

Google Photos: AI funkcije za uređivanje fotografija

This image is property of images.unsplash.com.

Google Lens kao koristan alat

Google Lens je još jedna korisna funkcija Pixel 8 serije. Ova funkcija omogućava korisnicima da prepoznaju tekst, objekte i prevode jezike u stvarnom vremenu. Prepoznavanje teksta je korisno kada želite brzo prevesti neki tekst sa slike, dok je prepoznavanje objekata korisno kada želite saznati više o nekom predmetu ili proizvodu. Google Lens je veoma koristan alat za različite situacije.

Pixel 8 Pro zadovoljava potrebe fotografa i casual korisnika

Pixel 8 Pro je veoma svestrana kamera koja može zadovoljiti potrebe i profesionalnih fotografa i casual korisnika. Izuzetni rezultati koje pruža, kao i mogućnosti za napredno podešavanje kamere čine je idealnom za profesionalne korisnike. Sa druge strane, njena jednostavnost korišćenja i razne AI funkcije čine je prikladnom i za casual korisnike koji žele jednostavno da snimaju kvalitetne fotografije.

Google Photos: AI funkcije za uređivanje fotografija

This image is property of images.unsplash.com.

Poboljšanje AI funkcija

Iako trenutne AI funkcije na Pixel 8 seriji već pružaju zadovoljavajuće rezultate, postoji prostor za daljnje poboljšanje. Mogućnosti AI funkcija se brzo razvijaju, pa se može očekivati da će buduće verzije Pixel kamere imati još veće mogućnosti za uređivanje, prepoznavanje i poboljšanje fotografija.

Podijelite svoje mišljenje o Pixel 8 Pro-u i dodatnim funkcijama

Ako ste koristili Pixel 8 Pro, slobodno ostavite komentar i podijelite svoje mišljenje o kameri i svim dodatnim funkcijama. Vaše iskustvo može biti korisno drugim potencijalnim korisnicima, kao i Googleu koji će možda uzeti u obzir vaše sugestije za buduće verzije Pixel kamere.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.