Ključne značajke Act! CRM-a uključuju mogućnosti upravljanja marketinškim kampanjama, centralizirane baze podataka klijenata, predloške za personalizirane kampanje te integraciju e-trgovine i društvenih medija. Act! CRM je software koji pruža rješenje za upravljanje odnosima s klijentima i marketing. Sa početnom cijenom od 30 dolara po korisniku mjesečno, godišnje fakturirano, Act! CRM predstavlja konkurentnu opciju na tržištu. Alternativni CRM softveri kao što su HubSpot CRM, Salesforce CRM i Pipedrive također vrijedi razmotriti. Act! CRM nudi besplatno probno razdoblje od 14 dana i podržava različite valute. Glavne prednosti ovog softvera su snažno upravljanje dokumentima i praćenje, kao i podrška za različite valute. Međutim, jedan od nedostataka Act! CRM-a su ograničene integracije e-pošte i izvješća korisnika o zastarjelom korisničkom sučelju.

Ključne značajke Act! CRM - upravljanje marketinškim kampanjama, centralizirana baza podataka klijenata, predlošci za personalizirane kampanje, integracija e-trgovine i društvenih medija

Ključne značajke Act! CRM

Act! CRM je softver za upravljanje odnosima s klijentima i marketing rješenje. Nudi razne ključne značajke koje pomažu korisnicima u učinkovitom upravljanju marketinškim kampanjama i centraliziranoj bazi podataka klijenata.

Upravljanje marketinškim kampanjama

Jedna od ključnih značajki Act! CRM-a je mogućnost učinkovitog upravljanja marketinškim kampanjama. Ovaj CRM softver omogućuje korisnicima da jednostavno stvaraju, izvode i prate marketinške kampanje. Korisnici mogu ciljati specifične skupine klijenata, personalizirati kampanje i pratiti njihovu učinkovitost. Ova značajka omogućuje korisnicima da postignu veći uspjeh u marketinškim aktivnostima i povećaju povrat ulaganja.

Centralizirana baza podataka klijenata

Act! CRM omogućuje korisnicima da kreiraju i upravljaju centraliziranom bazom podataka klijenata. Ova značajka omogućuje korisnicima jednostavan pristup informacijama o klijentima, uključujući povijest kontakta, komunikaciju, kupovine i preferencije. Centralizirana baza podataka olakšava upravljanje odnosima s klijentima i pruža korisnicima sveobuhvatne informacije o svojim klijentima kako bi mogli pružiti personaliziranu uslugu.

Predlošci za personalizirane kampanje

Act! CRM nudi predloške za personalizirane kampanje koji olakšavaju kreiranje ciljane, personalizirane marketinške poruke. Ti predlošci omogućuju korisnicima da lako prilagode marketinške poruke svojim specifičnim ciljevima i ciljnoj publici. Ova značajka pomaže korisnicima da poboljšaju angažman klijenata i povećaju uspješnost marketinških kampanja.

Integracija e-trgovine i društvenih medija

Act! CRM pruža integraciju e-trgovine i društvenih medija koja omogućuje korisnicima da učinkovito koriste online kanale za povezivanje s klijentima. Korisnici mogu integrirati svoju e-trgovinu s ovom platformom i pratiti sve prodaje, transakcije i povratne informacije klijenata. Također mogu integrirati društvene medije kako bi poboljšali prisutnost svoje marke i komunicirali s klijentima putem omiljenih platformi. Ova integracija pomaže korisnicima da povećaju svoju prisutnost na mreži i ostvare veći angažman klijenata.

Ključne značajke Act! CRM - upravljanje marketinškim kampanjama, centralizirana baza podataka klijenata, predlošci za personalizirane kampanje, integracija e-trgovine i društvenih medija

Alternativni CRM softveri

Iako je Act! CRM popularan i moćan alat za upravljanje odnosima s klijentima, postoje i alternativni CRM softveri koje vrijedi razmotriti.

HubSpot CRM

HubSpot CRM je sveobuhvatan CRM softver koji pomaže korisnicima u upravljanju odnosima s klijentima, marketingu i prodaji. Ovaj softver nudi funkcionalnosti poput upravljanja kampanjama, analitike, automatizacije prodaje i marketinških alata. HubSpot CRM je posebno popularan zbog svog besplatnog plana i lakoće korištenja.

Salesforce CRM

Salesforce CRM je jedan od vodećih CRM softvera na tržištu. Nudi širok raspon funkcionalnosti koje podržavaju upravljanje prodajom, marketingom i službom za korisnike. Salesforce CRM je skalabilan, pruža naprednu analitiku, automatizaciju prodaje i marketinga te omogućuje korisnicima da prilagode i prilagode softver svojim potrebama.

Pipedrive

Pipedrive je CRM softver koji je posebno usmjeren na prodaju. Nudi korisnicima jednostavan i intuitivan korisnički sučelje te alate za upravljanje prodajnim lijevkom, praćenje prodajnih aktivnosti i analizu performansi. Pipedrive je popularan među malim i srednjim tvrtkama zbog svoje jednostavnosti i pristupačne cijene.

Ključne značajke Act! CRM - upravljanje marketinškim kampanjama, centralizirana baza podataka klijenata, predlošci za personalizirane kampanje, integracija e-trgovine i društvenih medija

Cijene i probno razdoblje

Act! CRM nudi različite pakete i opcije cijena kako bi zadovoljio potrebe različitih korisnika.

Cijena od 30 dolara po korisniku mjesečno

Početna cijena za Act! CRM iznosi 30 dolara po korisniku mjesečno, što uključuje osnovne značajke i ograničenu podršku. Postoje i napredniji paketi s dodatnim značajkama, poput automatizacije marketinga i napredne analitike, koji se cijene po narudžbi. Cijene mogu varirati ovisno o broju korisnika i dodatnim potrebama korisnika.

Godišnje fakturiranje

Act! CRM nudi opciju godišnjeg fakturiranja koja omogućuje korisnicima da ostvare popust na mjesečnu cijenu. Ova opcija omogućuje korisnicima da uštede novac na dugoročnoj osnovi i pruža stabilnost u plaćanjima.

14-dnevno besplatno probno razdoblje

Da bi korisnici mogli isprobati Act! CRM prije nego donesu odluku o kupnji, softver nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Ovo probno razdoblje omogućuje korisnicima da istraže sve značajke i funkcionalnosti softvera i utvrde da odgovara njihovim potrebama.

Podrška za različite valute

Act! CRM podržava različite valute, što je idealno za tvrtke koje posluju na međunarodnom tržištu. Ova značajka omogućuje korisnicima da lako prilagode svoje račune i transakcije u valuti koju koriste u svojem poslovanju.

Ključne značajke Act! CRM - upravljanje marketinškim kampanjama, centralizirana baza podataka klijenata, predlošci za personalizirane kampanje, integracija e-trgovine i društvenih medija

Prednosti Act! CRM

Act! CRM ima niz prednosti koje ga čine popularnim izborom među korisnicima.

Snažno upravljanje dokumentima i praćenje

Act! CRM omogućuje korisnicima da učinkovito upravljaju dokumentima i prate njihovu aktivnost. Korisnici mogu jednostavno spremiti, organizirati i pretraživati dokumente povezane s klijentima, uključujući e-poštu, poruke, datoteke i bilješke. Ova značajka olakšava pristup i upravljanje svim potrebnim informacijama i pruža korisnicima sveobuhvatni pregled njihovih aktivnosti s klijentima.

Podrška za različite valute

Act! CRM podržava različite valute, što je važno za tvrtke koje posluju na međunarodnom tržištu. Ova značajka omogućuje korisnicima da lako prilagode račune i transakcije u valuti koju koriste u svojem poslovanju. To olakšava međunarodnu prodaju i poboljšava korisničko iskustvo za klijente iz različitih zemalja.

Ključne značajke Act! CRM - upravljanje marketinškim kampanjama, centralizirana baza podataka klijenata, predlošci za personalizirane kampanje, integracija e-trgovine i društvenih medija

Nedostaci Act! CRM

Unatoč svojim brojnim prednostima, Act! CRM također ima neke nedostatke koje korisnici trebaju uzeti u obzir.

Ograničene integracije e-pošte

Jedan od nedostataka Act! CRM-a je ograničenje u integraciji s e-poštom. Ova integracija ne nudi širok raspon mogućnosti i funkcionalnosti koje korisnici traže u softveru za upravljanje odnosima s klijentima. Korisnici mogu imati poteškoće u sinkronizaciji e-pošte i praćenju komunikacije s klijentima putem ovog CRM softvera.

Izvješća korisnika o zastarjelom korisničkom sučelju

Još jedan nedostatak Act! CRM-a je povratna informacija korisnika o zastarjelom korisničkom sučelju. Neki korisnici smatraju da je korisničko sučelje suviše kompleksno i teško za navigaciju. To može utjecati na korisničko iskustvo i produktivnost korisnika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.