Na novom iPhoneu 15, postoje dva zasebna gumba za glasnoću koji su prva velika promjena u dizajnu ovog uređaja. Ove promjene su otkrivene putem hoesjesa koji se već sada mogu kupiti za ovaj novi model. Jedna od glavnih informacija koju hoesjesi otkrivaju je da će kućište iPhonea 15 imati iste dimenzije kao i iPhone 14. Također, očekuje se da će se rubovi ekrana smanjiti, čime će se ostvariti veći omjer ekrana i tijela uređaja. Osim toga, hoesje također otkriva novu akcijsku tipku koja će zamijeniti mute-kopču na iPhoneu 15 Pro i iPhoneu 15 Pro Max. Ova novotarija će biti podržana tehnologijom Haptic Touch. S druge strane, primijetno je da na novom iPhoneu 15 postoje dvije zasebne tipke za kontrolu glasnoće. Detaljnije informacije o ovim novim iPhoneima očekuju se na nadolazećem Wonderlust događaju kompanije Apple.

Dva zasebna gumba za glasnoću na novom iPhoneu 15

Kao ponosni vlasnik novog Apple iPhone 15, želite se naravno pobrinuti da vaš telefon bude dobro zaštićen. Srećom, već su dostupni hoesjesi koji su posebno dizajnirani za iPhone 15. Ovi hoesjesi su već sada dostupni za kupovinu, čak prije nego što je telefon službeno izdan. Ovo vam pruža mogućnost da zaštitite svoj iPhone 15 čim ga dobijete u ruke.

Kućište iPhone 15 Kućište ima iste dimenzije kao iPhone 14

Jedan od najvažnijih aspekata telefona je njegovo kućište. Ono ne samo da pruža zaštitu, već i utiče na izgled telefona. Srećom, kućište iPhone 15 ostaje vjerno dizajnu svog prethodnika, iPhonea 14. To znači da su dimenzije iPhone 15 iste kao dimenzije iPhone 14. Dakle, ako već imate hoesje za iPhone 14, možete ga jednostavno nastaviti koristiti za iPhone 15.“

Dva zasebna gumba za glasnoću na novom iPhoneu 15

Druge promjene na iPhoneu 15 uključuju tanje rubove ekrana, što će rezultirati većim površinom ekrana i poboljšanom vizualnom iskustvu. Tanji rubovi ekrana daju telefonu moderniji izgled i savršeno se uklapaju u trenutni trend bezrubnih ekrana. Ovo je dobrodošla promjena za ljubitelje iPhonea koji traže unaprijeđeno vizualno iskustvo.

Nova akcijska tipka

Jedna od zanimljivih karakteristika iPhonea 15 je nova akcijska tipka koja se otkriva kada otvorite hoesje. Ova tipka omogućava brz i jednostavan pristup određenim funkcijama telefona. Dodaje dodatnu razinu praktičnosti iPhoneu 15 i čini upotrebu telefona još učinkovitijom.

Dva zasebna gumba za glasnoću na novom iPhoneu 15

Zamjena za mute-kopču

Važna promjena koja se uvodi kod iPhonea 15 Pro i iPhonea 15 Pro Max je zamjena mute-kopče novom akcijskom tipkom. Ranije ste mogli jednostavno isključiti zvuk telefona mute-kopčom, ali sada će tu funkciju preuzeti nova akcijska tipka. Ovo omogućava jednostavno upravljanje telefonom i otvara mogućnosti za nove funkcionalnosti putem akcijske tipke.

Rad akcijske tipke

Nova akcijska tipka na iPhoneu 15 radi s tehnologijom Haptic Touch, koja pruža osjetljivu povratnu informaciju na pritisak. To vam omogućava izvođenje različitih radnji jednostavnim pritiskom i zadržavanjem na akcijskoj tipki. Korištenjem Haptic Touch, telefon trenutno reagira na vaš dodir, što vam omogućava učinkovito navigiranje kroz izbornike i funkcije telefona.

Dva zasebna gumba za glasnoću na novom iPhoneu 15

Dvije zasebne tipke za kontrolu glasnoće

Još jedna korisna dodatka iPhoneu 15 su dvije zasebne tipke za kontrolu glasnoće. Umjesto jedne kombinirane tipke za glasnoću, kao na prethodnim modelima, iPhone 15 ima dvije odvojene tipke za povećavanje i smanjenje glasnoće. To olakšava i intuitivnije prilagođavanje glasnoće na vašem telefonu, bez neželjenih promjena u glasnoći.

Wonderlust događaj kompanije Apple

Iako već postoji puno informacija o iPhoneu 15 i novim funkcijama koje donosi, očekuje se još više detalja na nadolazećem Wonderlust događaju kompanije Apple. Ovo je tradicionalno događaj na kojem Apple najavljuje nove proizvode i nadogradnje. Očekujte uzbudljive najave, otkrića i možda još više informacija o iPhoneu 15. Ako vas zanimaju tehnološki razvoji od strane Applea, ovaj događaj svakako vrijedi pratiti.

S lansiranjem iPhonea 15 i odgovarajućih hoesjesa u bliskoj budućnosti, nestrpljivo iščekujemo kako će se ovaj novi telefon izdvojiti od svojih prethodnika. S kućištem istih dimenzija kao iPhone 14, tanjim rubovima ekrana, novom akcijskom tipkom i drugim zanimljivim funkcijama, iPhone 15 obećava biti zaista revolucionaran telefon. Pratite Wonderlust događaj kompanije Apple za više informacija i uskoro uživajte u najnovijim tehnološkim inovacijama Applea s iPhoneom 15.“

Dva zasebna gumba za glasnoću na novom iPhoneu 15

One thought on “Dva zasebna gumba za glasnoću na novom iPhoneu 15

  1. Pingback: Ima ultrawide kameru i Face ID sustav za otključavanje - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.