Nedavno je Google najavio uključivanje još jedne značajke u svoj Google One plan. Sada, uz Nest Aware, možete imati podršku za više video snimaka. Ovo je velika vijest za sve vlasnike Google Pixel telefona i korisnike Nest uređaja. Također, Google je nedavno izdao ažuriranje za Pixel telefone u januaru i martu, uključujući dodatne opcije kamere i podršku za nove funkcije na originalnom Pixel Watch-u. Uzbudljivo je vidjeti što Google ima u planu za buduća ažuriranja i dodatne funkcije.

Još jedna zanimljiva vijest je da Google radi na novom paru Pixelbuds Pro slušalica. Iako detalji o ovim slušalicama još uvijek nisu poznati, možemo očekivati da će biti impresivne s obzirom na pažljivi razvoj i priznanje koje je Google stekao sa svojim prethodnim modelima Pixelbuds slušalica. Ako ste u potrazi za novim bežičnim slušalicama, definitivno vrijedi držati oko na ovom nadolazećem proizvodu od Google-a.

9to5Google video o Google One

9to5Google je nedavno objavio video o Google One, novoj platformi koja donosi niz novih mogućnosti korisnicima. Ovaj video pruža sveobuhvatan pregled onoga što Google One nudi, uz detaljan osvrt na ključne značajke i sadržaj platforme.

Google One uključuje Nest Aware za više video snimaka

This image is property of i.ytimg.com.

Pregled video snimka

U ovom video snimku, 9to5Google detaljno razmatra glavne karakteristike Google One platforme i prednosti koje donosi korisnicima. Snimljen je u informativnom stilu s fokusom na pružanje sveobuhvatnog pregleda o tome kako Google One može poboljšati vašu svakodnevnu upotrebu Google usluga.

Sadržaj video snimka

U video snimku, 9to5Google prolazi kroz glavne značajke Google One platforme. To uključuje pristup ekstra prostoru za pohranu u oblaku na Google Drive-u, prioritetnu podršku korisnika, ekskluzivne ponude i pogodnosti, kao i mogućnost dijeljenja članstva s obitelji. Ovaj video također daje pregled kako iskoristiti sve ove karakteristike i pruža praktične savjete za bolje korištenje Google One platforme.

YouTube kanal Google One

Google One ima i svoj YouTube kanal koji korisnicima pruža dodatne informacije i sadržaj vezan za platformu.

Pretplata na kanal

Korisnici mogu se pretplatiti na YouTube kanal Google One kako bi dobili najnovije informacije o ažuriranjima, savjetima i trikovima za korištenje platforme, kao i da prate Google-ove video tutorijale i preglede novih značajki.

Sadržaj kanala

Na kanalu Google One možete pronaći veliki izbor video sadržaja koji vam pomaže da iskoristite sve prednosti Google One platforme. Ovi videozapisi uključuju savjete i trikove za korištenje Google Drive-a, Google Photos-a, Gmail-a i drugih Google usluga. Također možete pronaći intervjue s korisnicima, recenzije novih značajki i informacije o najnovijim ponudama i pogodnostima koje donosi Google One.

Pixelated platforma za podcastove

Pixelated je nova platforma za podcastove koju nudi Google One. Ova platforma omogućava korisnicima da pristupe velikom broju podcastova iz različitih žanrova i tema.

Google One uključuje Nest Aware za više video snimaka

This image is property of images.unsplash.com.

Slušanje podcastova

Korisnici mogu slušati podcastove putem Pixelated platforme koja je dostupna na različitim uređajima. Dovoljno je samo preuzeti aplikaciju i prijaviti se s Google One korisničkim računom. Nakon što ste prijavljeni, možete pregledavati različite podcastove i dodavati ih u vašu biblioteku kako biste ih slušali online ili preuzimali za kasnije slušanje.

Sadržaj platforme

Pixelated platforma nudi veliki izbor podcastova u raznim žanrovima, uključujući vijesti, zanimljivosti, tehnologiju, poslovanje, kulturu i još mnogo toga. Možete pronaći popularne podcaste i nove emisije kako biste uvijek imali nešto zanimljivo za slušanje. Pixelated također pruža preporuke za nove podcaste na temelju vaših interesa i preferencija.

Dostupnost povratnih informacija

Google One vam pruža mogućnost da podijelite svoje povratne informacije o platformi kako biste pomogli u njenom daljnjem razvoju.

Google One uključuje Nest Aware za više video snimaka

This image is property of images.unsplash.com.

Putem e-maila

Ako imate bilo kakve povratne informacije ili pitanja o Google One, možete ih poslati putem e-maila na [email protected]. Tim Google One će vam biti na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja i riješi eventualne probleme.

Putem komentara na postu

Također možete ostaviti povratne informacije putem komentara na postu na službenom blogu 9to5Google. Ovaj način komunikacije omogućava vam da podijelite svoje misli, ideje i prijedloge s drugim korisnicima i razgovarate o temama povezanim s Google One platformom.

Kontaktiranje producenta

Ako imate posebna pitanja ili želite se obratiti producentu Google One platforme, možete ga kontaktirati putem e-maila na [email protected]. Producent će vam biti na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja i pruži dodatne informacije o Google One i njegovom razvoju.

Google ažuriranje za Pixel telefone

Google redovito objavljuje ažuriranja za svoje Pixel telefone kako bi poboljšao njihove performanse i funkcionalnosti. Nedavno su objavljena dva ažuriranja za januar i mart.

Google One uključuje Nest Aware za više video snimaka

This image is property of images.unsplash.com.

Ažuriranje za januar

Ažuriranje za januar donosi nekoliko novih značajki za Pixel telefone, uključujući Circle to Search funkciju koja omogućava brzo pretraživanje interneta iz bilo kojeg zaslona samo kružnim pokretom prstom. Također su dodane dodatne opcije kamere koje omogućavaju naprednije podešavanje slike i snimanje visokokvalitetnih fotografija.

Ažuriranje za mart

Ažuriranje za mart je donijelo podršku za originalni Pixel Watch. Vlasnici ovog pametnog sata mogu sada iskoristiti nove funkcije i poboljšanja u svojim svakodnevnim aktivnostima. Ovo ažuriranje također donosi nekoliko novih značajki za Pixel telefone koje poboljšavaju performanse, sigurnost i upotrebljivost uređaja.

Novosti u ažuriranju za januar

Ažuriranje za januar donosi nekoliko značajki koje će unaprijediti iskustvo korisnika Pixel telefona.

Circle to Search funkcija

Circle to Search funkcija omogućava korisnicima da brzo pretražuju internet iz bilo kojeg zaslona samo kružnim pokretom prstom. Ova značajka je vrlo praktična i olakšava pristup informacijama bez potrebe za otvaranjem preglednika ili pretraživača.

Dodatne opcije kamere

Ažuriranje za januar također donosi dodatne opcije kamere koje korisnicima omogućavaju dodatno podešavanje slike i snimanje kvalitetnih fotografija. Ove opcije omogućavaju korisnicima da prilagode ekspoziciju, balans bijele boje i druge parametre snimanja kako bi dobili savršenu sliku.

Novosti u ažuriranju za mart

Ažuriranje za mart je donijelo nekoliko novih značajki i poboljšanja za vlasnike originalnog Pixel Watcha.

Podrška za originalni Pixel Watch

Vlasnici originalnog Pixel Watcha sada imaju podršku za neke nove funkcije koje poboljšavaju iskustvo nošenja pametnog sata. Ovo uključuje nove načine praćenja aktivnosti, unaprijeđene senzore za mjerenje zdravlja i dodatne mogućnosti personalizacije.

Nove funkcije

Ažuriranje za mart također donosi nekoliko novih funkcija za Pixel telefone koje poboljšavaju performanse i korisničko iskustvo. Ove nove funkcije mogu uključivati ​​bolje upravljanje baterijom, poboljšane sigurnosne značajke i unaprijeđenu brzinu rada.

Fitbit Premium uključen u Google One planove

Fitbit Premium je sada uključen u Google One planove od 2TB i više. Ovo je sjajna vijest za vlasnike Fitbit uređaja koji će sada moći uživati ​​u dodatnim pogodnostima i sadržaju putem Google One platforme.

Uključivanje Fitbit Premiuma

Da biste uključili Fitbit Premium u svoj Google One plan, jednostavno se prijavite na svoj Google račun i idite na postavke svog plana. Tamo ćete pronaći opciju za uključivanje Fitbit Premiuma i moći ćete pristupiti svim njegovim značajkama i sadržajima.

Planovi od 2TB i više

Fitbit Premium je dostupan samo za korisnike Google One planova od 2TB i više. Ovi planovi pružaju veliki prostor za pohranu u oblaku, kao i druge pogodnosti kao što su prioritetna podrška i ekskluzivne ponude. A sada, s dodatkom Fitbit Premiuma, korisnici će imati pristup i dodatnom sadržaju za svoje Fitbit uređaje.

Zaključak

Google One donosi mnogo novih mogućnosti i pogodnosti korisnicima Pixel telefona. Ažuriranja za januar i mart donose nove značajke, poboljšanja i podršku za Fitbit uređaje. Pixelated platforma za podcastove također pruža korisnicima mogućnost uživanja u raznovrsnom podcast sadržaju. Sada je lakše nego ikad iskoristiti sve što Google One nudi, a dostupnost povratnih informacija putem e-maila ili komentara na post olakšava komunikaciju s producentom platforme. Uključivanje Fitbit Premiuma u Google One planove dodatna je prednost koju korisnici mogu iskoristiti. S obzirom na novosti koje Google donosi svakim ažuriranjem, možemo očekivati ​​još novih funkcija i poboljšanja u budućnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.