Bolt, jedna od najpopularnijih aplikacija za dijeljenje taksija, nedavno je objavila ažuriranje svoje platforme s fokusom na sigurnost tijekom vožnje. Ovo ažuriranje dolazi kao odgovor na rastuće potrebe korisnika za dodatnom sigurnošću prilikom putovanja. Bolt je implementirao niz novih značajki koje poboljšavaju iskustvo korisnika i osiguravaju bolju zaštitu tijekom svake vožnje. S ovim ažuriranjem, korisnici mogu osjetiti veću sigurnost, što dovodi do povjerenja i još veće popularnosti aplikacije. Bolt je ponosan što pruža vrhunsku uslugu svojim korisnicima, a nova nadogradnja dodaje novu dimenziju sigurnosti u njihovim putovanjima.

Najava ažuriranja aplikacije Bolt

Dobrodošli u najavu ažuriranja aplikacije Bolt! U ovoj najavi ćemo vam predstaviti neke od novih sigurnosnih funkcionalnosti koje su implementirane u našu aplikaciju, kao i druge poboljšanja koja su dostupna korisnicima. Bolt je odlučio da dodatno unaprijedi sigurnost tokom vožnje kako bi osigurao još bolje iskustvo za sve korisnike naših usluga.

Bolt poboljšava sigurnost tijekom vožnje

Zatim, želimo vam predstaviti nova poboljšanja koja smo implementirali kako bi vaše iskustvo tijekom vožnje bilo sigurnije. U nastavku slijede neke od novih sigurnosnih funkcionalnosti koje su dostupne u ažuriranoj verziji aplikacije Bolt.

Bolt ažurirao aplikaciju za veću sigurnost tijekom vožnje

Nova sigurnosna funkcionalnost aplikacije

Sistem za provjeru identiteta vozača

Jedna od glavnih novih sigurnosnih funkcionalnosti koju smo dodali jest sistem za provjeru identiteta vozača. Ovaj sistem će korisnicima omogućiti da se osjećaju sigurnije za vrijeme vožnje jer će biti sigurni da su vozači koji ih prevoze pouzdani i provjereni. Sistem za provjeru identiteta vozača će zahtijevati od vozača da dostave potrebne identifikacijske dokumente kako bi se potvrdilo da su kvalificirani i legalni vozači.

Poboljšano ocjenjivanje vozača

Osim sistema za provjeru identiteta vozača, također smo unaprijedili našu funkcionalnost ocjenjivanja vozača. Sada korisnici mogu bolje ocjenjivati svoje vozače, pružajući tako povratne informacije Boltu i ostalim korisnicima o kvaliteti usluge koju pružaju vozači. Ovo će nam pomoći da osiguramo da samo najkompetentniji vozači budu dio naše mreže, a korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo vožnje.

Funkcija hitnog poziva

Još jedna važna novost koju smo implementirali u ažuriranju aplikacije jest funkcija hitnog poziva. Ova funkcija omogućava korisnicima da u slučaju bilo kakve hitne situacije brzo i lako kontaktiraju hitne službe, garantirajući tako brzu i efikasnu pomoć u trenucima krize. Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga smo se pobrinuli da vam ovaj alat bude uvijek dostupan na dohvat ruke.

Mogućnost dijeljenja vožnje s prijateljima

Kako biste podijelili iskustvo vožnje sa svojim prijateljima i bližnjima, ažurirana verzija aplikacije Bolt vam sada omogućava da dijelite informacije o svojoj vožnji u realnom vremenu. To znači da možete podijeliti detalje o putovanju, poput trenutne lokacije, procijenjenog dolaska i rute, sa svojim prijateljima putem poruka ili društvenih mreža. Ova funkcija je korisna za dodatnu sigurnost i omogućava vam da vaši najbliži uvijek budu svjesni gdje se nalazite.

Unaprijeđeno sučelje aplikacije

Pored novih sigurnosnih funkcionalnosti, ažurirana verzija aplikacije Bolt nudi i unaprijeđeno sučelje koje je dizajnirano da vam omogući još bolje korisničko iskustvo. Nova verzija ima poboljšane navigacijske opcije, intuitivniji raspored sadržaja, kao i brže i jednostavnije korisničke funkcionalnosti. Sve ove promjene čine korištenje aplikacije Bolt lakšim i ugodnijim.

Bolt ažurirao aplikaciju za veću sigurnost tijekom vožnje

Pružanje tačnijih informacija o vozačima

Kada koristite aplikaciju Bolt, sada možete biti sigurni da ćete dobiti tačne informacije o vozačima koji vas prevoze. Upotrebom naprednih tehnologija prepoznavanja lica i identifikacije vozila, ažurirana verzija aplikacije Bolt vam pruža detaljne informacije o vozačima, uključujući ime, fotografiju, broj registarske tablice i ocjenu vozača. Ove informacije će vam pomoći da se osjećate sigurnije tokom vožnje i da znate s kime ste u vozilu.

Podrška za putnike s posebnim potrebama

U nastojanju da pružimo jednak pristup našim uslugama svim korisnicima, registracija osoba s posebnim potrebama je sada dostupna u ažuriranoj verziji aplikacije Bolt. Ova nova funkcionalnost omogućava korisnicima s posebnim potrebama lakši pristup taksiju koji je prilagođen njihovim potrebama. Sve što trebate učiniti je označiti svoje posebne potrebe prilikom prijave i Bolt će se pobrinuti da pronađe vozača koji najbolje odgovara vašim zahtjevima.

Bolt ažurirao aplikaciju za veću sigurnost tijekom vožnje

Ažurirane korisničke ocjene i recenzije

Kako bi korisnici bili upoznati s kvalitetom usluge koju pružaju vozači, ažurirana verzija aplikacije Bolt podiže kvalitetu korisničkih ocjena i recenzija. Korisnici će sada imati mogućnost dodatnog navođenja konkretne povratne informacije o vozaču i svoje iskustvo vožnje, što će pomoći drugim korisnicima pri donošenju odluke o vožnji. Na taj način ćemo osigurati transparentnost i kvalitetu naše usluge.

Povratne informacije korisnika o ažuriranju

Vaše mišljenje nam je važno! Nakon što preuzmete ažuriranu verziju aplikacije Bolt, pozivamo vas da nam pružite povratne informacije o novim funkcionalnostima i unaprijeđenjima. Vaše mišljenje će nam pomoći da kontinuirano poboljšavamo našu uslugu i prilagodimo je vašim potrebama. Možete nas kontaktirati putem naše službe za korisnike ili ostaviti povratne informacije putem opcije ocjenjivanja unutar aplikacije.

Bolt ažurirao aplikaciju za veću sigurnost tijekom vožnje

Kako preuzeti ažuriranu verziju aplikacije Bolt

Da biste preuzeli ažuriranu verziju aplikacije Bolt, jednostavno posjetite Google Play Store i potražite aplikaciju Bolt. Kliknite na „Ažuriraj“ kako biste preuzeli najnoviju verziju. Ako još niste instalirali aplikaciju Bolt, možete je besplatno preuzeti i instalirati putem Google Play Store-a.

Povezane aplikacije i igre

U časopisu Android Planet objavljene su četiri najbolje aplikacije i igre za Android za sedmicu (#48 2023), od kojih neke mogu biti interesantne i korisne za vas. Aplikacija Kinnu, na primjer, omogućava korisnicima da nauče o raznim temama poput psihologije, finansija, nauke, tehnologije i grčke mitologije. Igra Spider Fighting je otvoreni svijet u kojem igrači mogu postati superjunaci i boriti se protiv negativaca. Također, Igra Paper.io 2 je online igra u kojoj igrači moraju sakupljati što više teritorija kako bi postali najveći. Sve ove aplikacije i igre su dostupne za besplatno preuzimanje putem Google Play prodavnice.

Bolt ažurirao aplikaciju za veću sigurnost tijekom vožnje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.