Apple je nedavno predstavio nove modele MacBook Air računara u Indiji, koji su opremljeni M3 čipsetom. Ovi modeli su dostupni u veličinama od 13 inča i 15 inča, a cijena počinje od 114.900 RS. Ono što izdvaja ove nove MacBook Air modele je tečni Retina ekran koji pruža izuzetno jasnu sliku. Također, M3 čipset omogućava podršku za do dva vanjska ekrana, što je odlična vijest za korisnike koji rade na više monitora. Dodatno, novi MacBook Air modeli podržavaju WiFi 6E tehnologiju, što omogućava brži i stabilniji internet. Jedna od najznačajnijih karakteristika ovih modela je dugotrajna baterija koja omogućuje do 18 sati upotrebe, što je sjajno za korisnike koji su često u pokretu. Modeli su već dostupni za predbilježbe u Indiji, a zvanična prodaja počinje 8. marta.

Apple predstavio nove modele MacBook Air računara u Indiji sa M3 čipsetom.

Nove verzije MacBook Air računara

Apple je nedavno predstavio nove modele MacBook Air računara u Indiji sa M3 čipsetom. Ovi novi modeli su dostupni u veličinama od 13 inča i 15 inča, pružajući različite opcije za korisnike u pogledu veličine ekrana.

Cijena modela sa M3 čipsetom počinje od 114.900 RS, što pruža pristupačan izbor za one koji žele iskusiti snagu i funkcionalnost MacBook Air računara. Sa ovim modelima, Apple nastavlja sa inovacijom i poboljšanjem svoje linije MacBook Air računara kako bi zadovoljio potrebe korisnika.

Tečni Retina ekran

Jedna od glavnih karakteristika novih MacBook Air modela je tečni Retina ekran. Ovaj ekran pruža kristalno jasne slike i visoku rezoluciju, čineći vaše iskustvo gledanja zaista ugodnim. Tečni Retina ekran ima široki spektar boja i podržava HDR, pružajući vam intenzivne boje i detalje. Bez obzira da li koristite MacBook Air za profesionalni rad ili za zabavu, tečni Retina ekran će sigurno unaprijediti vaše iskustvo gledanja.

Apple predstavio nove modele MacBook Air računara u Indiji sa M3 čipsetom.

Podrška za vanjske ekrane

Još jedna značajna mogućnost koju pruža M3 čipset u novim MacBook Air modelima je podrška za vanjske ekrane. Sa ovom funkcionalnošću, možete istovremeno koristiti do dva vanjska ekrana sa svojim MacBook Air računarom. Ovo je posebno korisno za profesionalne korisnike koji rade sa velikim količinama informacija ili multitaskingu, jer mogu imati više prozora otvorenih istovremeno i poboljšati svoju produktivnost. MacBook Air tako pruža fleksibilnost i organizovanost, omogućavajući vam da se prilagodite svojim potrebama.

WiFi 6E podrška

Jedna od najnovijih nadogradnji u novim MacBook Air modelima je podrška za WiFi 6E. Ova tehnologija omogućava brže i stabilnije bežično povezivanje, pružajući vam poboljšano iskustvo surfovanja internetom. Sa WiFi 6E, možete očekivati brže preuzimanje i otpremanje podataka, glatko strimovanje video sadržaja i manje prekida u vezi. Bez obzira da li koristite MacBook Air kod kuće ili na putu, WiFi 6E će vam omogućiti da ostanete povezani i da iskoristite pun potencijal svoje internet veze.

Apple predstavio nove modele MacBook Air računara u Indiji sa M3 čipsetom.

Izuzetno dugotrajna baterija

Jedna od najvažnijih karakteristika koju korisnici traže u prijenosnim računarima je trajanje baterije. Novi MacBook Air modeli sadrže bateriju koja omogućuje do 18 sati trajanja. Ovo je impresivan napredak u odnosu na prethodne modele MacBook Air računara i omogućava vam da radite ili se zabavljate sa svojim računarom tokom cijelog dana, bez potrebe za stalnim punjenjem. Ova dugotrajna baterija je idealna za one koji su stalno u pokretu i trebaju pouzdan i izdržljiv računar.

Predbilježbe i datum početka prodaje

Novi MacBook Air modeli su već dostupni za predbilježbe u Indiji, omogućavajući korisnicima da budu među prvima koji će iskusiti snagu i funkcionalnost ovih računara. Prodaja novih modela počinje 8. marta, a očekuje se da će se brzo rasprodati zbog visoke potražnje. Stoga, ako želite osigurati svoj primjerak MacBook Air računara, preporučuje se da se predbilježite i rezervišete svoj primjerak što je prije moguće.

U zaključku, novi MacBook Air modeli donose brojne inovacije i poboljšanja, pružajući korisnicima visokokvalitetno iskustvo rada i zabave. Sa tečnim Retina ekranom, podrškom za vanjske ekrane, WiFi 6E podrškom i izuzetno dugotrajnom baterijom, ovi računari su spremni za sve vaše potrebe. Ne propustite priliku da iskusite moć ovih računara i rezervišete svoj primjerak već danas.

Apple predstavio nove modele MacBook Air računara u Indiji sa M3 čipsetom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.