Oppo, OnePlus i Realme telefoni će uskoro dobiti podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije, što će omogućiti korisnicima da koriste svoje računare za prikazivanje aplikacija, sinhronizaciju sadržaja clipboarda i primanje poziva ili poruka sa svojih Oppo, OnePlus i Realme telefona. Da bi pristupili ovim funkcijama, korisnicima će biti potrebno da ažuriraju softver na najnoviju verziju ColorOS-a (Oppo), OxygenOS-a (OnePlus) ili Realme UI-a (Realme). Do sada su ove funkcije bile dostupne samo za Samsung, Surface i Honor uređaje, ali sada će biti proširene i na Oppo, OnePlus i Realme telefone. Iako nisu navedeni tačni modeli telefona, podržani će uključivati Oppo Find seriju, Oppo Reno seriju, OnePlus seriju i Realme seriju. Vlasnici ovih telefona će morati sačekati nadogradnju softvera koja će dodati podršku za Phone Link, pri čemu će Oppo Find i Reno serije prve dobiti tu podršku, dok će korisnici OnePlus i Realme telefona morati sačekati nadogradnju njihovih korisničkih interfejsa.

Podrška za Phone Link i Link to Windows aplikacije

Podrška za Oppo, OnePlus i Realme telefone

Oppo, OnePlus i Realme telefoni će dobiti podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije. Ovo je izuzetno pozitivna vest za korisnike ovih telefona, jer će im omogućiti da svoje računare iskoriste na potpuno nov način. Sa podrškom za ove aplikacije, korisnici mogu prikazati aplikacije, sinhronizovati sadržaj clipboarda i primati pozive ili poruke sa svojih Oppo, OnePlus i Realme telefona.

Oppo, OnePlus i Realme telefoni dobijaju podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije

Prikažite aplikacije na računarima

Jedna od najkorisnijih funkcija koje će dobiti korisnici Oppo, OnePlus i Realme telefona je mogućnost prikazivanja aplikacija na svojim računarima. To znači da korisnici mogu pristupiti svim aplikacijama na svom telefonu direktno sa računara. Ovo je izuzetno korisno kada korisnici žele da koriste određenu aplikaciju na većem ekranu ili žele da koriste tastaturu i miš za lakše upravljanje aplikacijama.

Sinhronizujte sadržaj clipboarda

Još jedna praktična funkcija koju će podržavati Oppo, OnePlus i Realme telefoni je sinhronizacija sadržaja clipboarda sa računarima. To znači da sve što korisnik kopira na svom telefonu, može biti dostupno i na računaru. Na taj način, korisnici mogu jednostavno kopirati tekst ili fotografije sa telefona i nalepiti ih direktno na računaru, bez potrebe za slanjem fajlova ili korišćenjem cloud servisa.

Oppo, OnePlus i Realme telefoni dobijaju podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije

Primajte pozive i poruke na računarima

Sledeća funkcija koju će korisnici Oppo, OnePlus i Realme telefona dobiti je mogućnost primanja poziva i poruka direktno na računaru. To znači da korisnici ne moraju stalno prekidačiti između svojih uređaja kada dobijaju poziv ili poruku. Umesto toga, mogu jednostavno odgovoriti na poziv ili poruku sa svog računara. Ovo je posebno korisno kada korisnici rade na računaru i ne žele da prekidaju rad da bi odgovorili na poziv ili poruku.

Ažuriranje softvera na najnoviju verziju

Da bi korisnici mogli da koriste ove nove funkcije, biće im potrebno da ažuriraju softver na svojim Oppo, OnePlus i Realme telefonima. Za Oppo telefone, korisnici će morati preći na najnoviju verziju ColorOS-a, za OnePlus telefone na najnoviju verziju OxygenOS-a, a za Realme telefone na najnoviju verziju Realme UI-a. Ove nadogradnje softvera će omogućiti podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije, tako da korisnici mogu u potpunosti iskoristiti mogućnosti svojih telefona.

Oppo, OnePlus i Realme telefoni dobijaju podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije

Proširenje podrške na Oppo, OnePlus i Realme

Do sada su ove funkcije bile dostupne samo za Samsung, Surface i Honor uređaje. Međutim, Microsoft je odlučio da proširi podršku i na Oppo, OnePlus i Realme telefone. Ovo je izuzetno dobra vest za vlasnike ovih telefona, jer će im omogućiti iste mogućnosti kao i vlasnicima navedenih brendova. To znači da će korisnici Oppo, OnePlus i Realme telefona imati pristup svim naprednim funkcijama Phone Link i Link to Windows aplikacija.

Podržani modeli telefona

Iako Microsoftova podrška stranica ne navodi tačne modele telefona koji će podržavati Phone Link i Link to Windows aplikacije, podržani telefoni će uključivati Oppo Find seriju, Oppo Reno seriju, OnePlus seriju i Realme seriju. Ovo je izuzetno dobra vest za vlasnike ovih modela telefona, jer će im omogućiti pristup svim funkcijama i mogućnostima koje pružaju ove aplikacije.

Nadogradnja softvera za Oppo, OnePlus i Realme telefone

Vlasnici Oppo, OnePlus i Realme telefona će morati sačekati nadogradnju softvera kako bi dobili podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije. Ove nadogradnje će biti dostupne putem ažuriranja softvera na telefonima. Korisnici će biti obavešteni kada je dostupno ažuriranje i mogu ga preuzeti i instalirati na svojim uređajima. Potrebno je napomenuti da neće svi modeli ovih brendova dobiti istovremeno nadogradnju, već će to biti postepen proces.

Prvi dobijaju podršku: Oppo Find i Reno serije

Prema informacijama koje su dostupne, Oppo Find i Reno serije će prve dobiti podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije. To znači da vlasnicima ovih modela telefona neće biti potrebno dugo čekati da iskoriste mogućnosti ovih funkcija. Ovo je zaista dobra vest za vlasnike Oppo Find i Reno telefona, jer će im omogućiti da odmah po ažuriranju softvera iskoriste sve beneficije ovih aplikacija.

Nadogradnja korisničkih interfejsa za OnePlus i Realme telefone

Korisnici OnePlus i Realme telefona će morati sačekati nadogradnju korisničkog interfejsa kako bi dobili podršku za Phone Link i Link to Windows aplikacije. Iako tačni datumi nisu poznati, očekuje se da će nadogradnje biti dostupne u skorijoj budućnosti. Vlasnicima ovih telefona se savetuje da redovno proveravaju dostupnost ažuriranja i preuzmu ih odmah kada budu dostupni. Nakon nadogradnje korisničkog interfejsa, korisnici će moći da iskoriste sve prednosti koje pružaju Phone Link i Link to Windows aplikacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.