MacOS Sonoma, nova softverska nadogradnja za Mac korisnike, konačno stiže! Od 26. rujna, moći ćete preuzeti ovu nadogradnju koja dolazi s nizom poboljšanja i novih funkcija. Uz nove screensavere koji će osvježiti vašu radnu površinu, widgete koji pružaju dodatne informacije i olakšavaju pristup važnim aplikacijama, kao i poboljšane video pozive za još kvalitetniju komunikaciju, MacOS Sonoma će vam omogućiti sigurniju i stabilniju korisničku interakciju. Profiliranje u Safariju i poboljšana sigurnost komunikacije samo su neki od dodataka koji će unaprijediti vaše Mac iskustvo. Budite sigurni da svoj uređaj podržava nadogradnju – iMac, MacBook Pro, Mac mini i drugi modeli su na listi podržanih uređaja. Ne propustite priliku da unaprijedite svoje korisničko iskustvo s MacOS Sonoma!

Nove funkcije u MacOS Sonoma

Nove funkcije u MacOS Sonoma

Sljedeća velika nadogradnja za Mac korisnike

MacOS Sonoma je sljedeća velika softverska nadogradnja koja će donijeti brojne nove funkcije i poboljšanja za Mac korisnike. Ova nadogradnja predstavlja značajnu evoluciju Mac operativnog sistema, pružajući korisnicima vrhunski doživljaj i povećavajući produktivnost na njihovim uređajima.

Jedna od najvažnijih karakteristika MacOS Sonoma je intuitivno korisničko sučelje i poboljšana upotrebljivost. Nova nadogradnja će donijeti novi izgled, nove animacije i poboljšane vizualne efekte koji će promijeniti način na koji koristite svoj Mac uređaj.

Dostupnost preuzimanja 26. rujna

MacOS Sonoma će biti dostupan za preuzimanje 26. rujna, omogućavajući korisnicima da iskoriste sve nove funkcije i poboljšanja koje donosi ova nadogradnja. Dostupnost preuzimanja na ovaj datum omogućava korisnicima da se pripreme i planiraju vrijeme za ažuriranje svojih Mac uređaja kako bi iskoristili sve prednosti koje MacOS Sonoma pruža.

Nove screensavere

Jedna od značajnih novih funkcija koje MacOS Sonoma donosi su nove screensavere. Screensaveri su uvijek bili popularna opcija za personaliziranje Mac uređaja, ali s MacOS Sonoma-om, korisnici će imati na raspolaganju još bogatiju kolekciju screensavera. Ti screensaveri će upotpuniti korisničko iskustvo i dodati ljepotu na vaš Mac.

Widgeti na radnoj površini

MacOS Sonoma također donosi mogućnost dodavanja widgeta na radnoj površini. Widgeti su korisničke mini-aplikacije koje vam omogućavaju da pristupite informacijama i funkcijama izravno s radne površine, bez potrebe za otvaranjem pojedinih aplikacija. To je izuzetno korisno za multitasking i brži pristup informacijama. Sada ćete moći prilagoditi svoju radnu površinu s widgetima koji vam najbolje odgovaraju.

Nove funkcije u MacOS Sonoma

Poboljšani video pozivi

MacOS Sonoma predstavlja značajna poboljšanja u području video poziva. Ova nadogradnja će omogućiti korisnicima da koriste video pozive na još jednostavniji i učinkovitiji način. Novi alati i funkcionalnosti za video pozive će poboljšati kvalitetu slike i zvuka, kao i poboljšati stabilnost i sigurnost tijekom komunikacije putem video poziva.

Profiliranje u Safariju

MacOS Sonoma donosi i poboljšanja u Safariju – Mac-ovom web pregledniku. Jedna od novih funkcija koje će biti dostupne nakon nadogradnje je profiliranje. Profiliranje se odnosi na prilagođavanje postavki preglednika prema vašim specifičnim potrebama i preferencijama. To će vam omogućiti da imate kontrolu nad svojim internetskim iskustvom i optimizirate pregledavanje weba prema svojim željama.

Nove funkcije u MacOS Sonoma

Poboljšana sigurnost komunikacije

Sigurnost komunikacije je izuzetno važan aspekt u digitalnom svijetu. MacOS Sonoma donosi poboljšanu sigurnost komunikacije, pružajući korisnicima dodatnu zaštitu i privatnost tijekom razmjene podataka. Nova nadogradnja će uključivati ​​napredne protokole šifriranja i sigurnosne značajke koje će osigurati da vaša komunikacija bude zaštićena od potencijalnih prijetnji.

Podržani Mac uređaji

Nadogradnja MacOS Sonoma podržavat će određene Mac uređaje, uključujući iMac, MacBook Pro, Mac mini i druge navedene modele. To znači da će korisnici ovih uređaja moći preuzeti i instalirati MacOS Sonoma kako bi iskoristili sve nove funkcije i poboljšanja. Osigurana je kompatibilnost za širok raspon Mac uređaja kako bi se osiguralo da što veći broj korisnika može iskoristiti prednosti ove nadogradnje.

Nove funkcije u MacOS Sonoma

Uključeni modeli – iMac, MacBook Pro, Mac mini i ostali

MacOS Sonoma će biti dostupan za preuzimanje i instalaciju na različite modele Mac uređaja, uključujući iMac, MacBook Pro, Mac mini i ostale modele koji su navedeni kao podržani. Bez obzira na to koji Mac uređaj posjedujete, vjerojatno će biti kompatibilan s nadogradnjom i moći ćete iskusiti sve nove funkcije i poboljšanja koje MacOS Sonoma donosi.

U zaključku, MacOS Sonoma predstavlja sljedeću veliku nadogradnju za Mac korisnike. Sa svojim novim značajkama, poboljšanom sigurnošću, intuitivnim sučeljem i podrškom za različite Mac uređaje, ova nadogradnja će pružiti korisnicima vrhunsko iskustvo i unaprijediti njihovu produktivnost. Budite spremni preuzeti MacOS Sonoma 26. rujna i iskoristiti sve prednosti koje donosi ova izvanredna nadogradnja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.