Netflix neće ponuditi posebnu aplikaciju za Apple Vision Pro uređaj, što znači da korisnici Netflix-a neće moći uživati u streaming sadržaju na ovom inovativnom uređaju. Ovo saopštenje donosi neka ograničenja za gledanje Netflix sadržaja na Vision Pro uređaju, kao što su nedostatak mogućnosti preuzimanja sadržaja, ograničene postavke kvalitete videa i nedostatak „Environments“ za imerzivno iskustvo gledanja. Izgleda da Apple Vision Pro nije postao prioritet za Netflix, s obzirom da nije bio naveden na Apple-ovoj listi platformi koje će imati posvećene aplikacije za ovaj uređaj. Budući korisnici Vision Pro uređaja u SAD-u će biti suočeni sa ovim ograničenjima od 2. februara 2024. godine, kada će uređaj biti dostupan.

Ograničenja kod gledanja sadržaja na Vision Pro uređaju

Kada je u pitanju gledanje sadržaja na Apple Vision Pro uređaju, postoji nekoliko ograničenja koja korisnici mogu iskusiti. Ova ograničenja uključuju nedostatak mogućnosti preuzimanja, ograničene postavke kvalitete videa i nedostatak „Environments“ za gledanje sadržaja s imerzivnom pozadinom.

Nedostatak mogućnosti preuzimanja

Jedno od ograničenja koje korisnici mogu primijetiti kod gledanja sadržaja na Vision Pro uređaju je nedostatak mogućnosti preuzimanja. Preuzimanje sadržaja omogućava korisnicima da gledaju filmove i emisije offline, bez potrebe za stalnom internet vezom. Međutim, na Vision Pro uređaju, ova funkcionalnost nije dostupna. To znači da će korisnici biti ograničeni na online streaming, što može biti nezgodno u situacijama gdje internet veza nije dostupna ili je ograničena.

Ograničene postavke kvalitete videa

Još jedno ograničenje kod gledanja sadržaja na Vision Pro uređaju su ograničene postavke kvalitete videa. Neki korisnici vole da imaju kontrolu nad kvalitetom videa kako bi se prilagodili brzini svoje internet veze ili sprečili prekomjerno opterećenje interneta. Međutim, na Vision Pro uređaju, ove postavke su ograničene i korisnici neće moći odabrati željenu kvalitetu videa. To može biti frustrirajuće za korisnike koji imaju brzu internet vezu i koji žele gledati sadržaj u visokoj kvaliteti.

Nedostatak „Environments“ za gledanje sadržaja s imerzivnom pozadinom

Vision Pro uređaj donosi revolucionarnu tehnologiju koja korisnicima omogućava gledanje sadržaja u imerzivnom okruženju. Međutim, jedno od ograničenja je nedostatak „Environments“ za gledanje sadržaja s imerzivnom pozadinom. Ovi „Environments“ pružaju dodatnu dubinu i doživljaj tijekom gledanja, stvarajući osjećaj da je korisnik dio scene. Nažalost, ova funkcionalnost nije podržana na Vision Pro uređaju, što može biti razočaravajuće za korisnike koji su se nadali da će u potpunosti iskusiti imerzivnost sadržaja.

Netflix neće ponuditi posebnu aplikaciju za Apple Vision Pro uređaj

Netflix neće ponuditi posebnu aplikaciju za Apple Vision Pro uređaj

Kada je u pitanju streaming sadržaja, Netflix je jedna od najpopularnijih platformi. Međutim, korisnici Netflix-a neće moći koristiti aplikaciju za streaming na Apple Vision Pro uređaju. To znači da, iako će Vision Pro uređaj podržavati brojne druge streaming platforme, Netflix neće biti jedna od njih.

Korisnici Netflix-a neće moći koristiti aplikaciju za streaming na Apple Vision Pro uređaju

Netflix je popularna platforma koja nudi širok izbor filmova, serija i dokumentarnih sadržaja, ali nažalost, korisnici Netflix-a neće moći koristiti aplikaciju za streaming na Apple Vision Pro uređaju. Ovo ograničenje može biti razočaravajuće za ljubitelje Netflix-a koji su se nadali da će moći gledati svoje omiljene sadržaje na svom novom uređaju.

Apple Vision Pro će biti dostupan u SAD-u od 2. februara 2024. godine bez ove funkcionalnosti

Apple Vision Pro uređaj bit će dostupan korisnicima u Sjedinjenim Američkim Državama od 2. februara 2024. godine. Međutim, Netflix neće ponuditi posebnu aplikaciju za Vision Pro uređaj. To znači da će korisnici koji žele gledati Netflix sadržaj na svom Vision Pro uređaju morati pronaći alternativne načine pristupa Netflix-u, poput korištenja drugih uređaja koji podržavaju Netflix aplikaciju.

Netflix nije bio naveden na Apple-ovoj listi streaming platformi koje će imati posvećene aplikacije za Vision Pro uređaj

Apple je objavio listu streaming platformi koje će imati posvećene aplikacije za Vision Pro uređaj, ali Netflix nije bio naveden na toj listi. Ovo je iznenađujuće, s obzirom na popularnost Netflix-a i široko rasprostranjenu upotrebu platforme. Nedostatak Netflix aplikacije na Vision Pro uređaju može biti razočaravajući za korisnike koji su navikli koristiti ovu platformu za gledanje svojih omiljenih sadržaja.

U zaključku, gledanje sadržaja na Apple Vision Pro uređaju dolazi s određenim ograničenjima. Nedostatak mogućnosti preuzimanja, ograničene postavke kvalitete videa i nedostatak imerzivne pozadine mogu utjecati na korisničko iskustvo. Također, Netflix će biti nedostupan na Vision Pro uređaju, što može biti razočaravajuće za korisnike koji su navikli koristiti tu platformu.

Netflix neće ponuditi posebnu aplikaciju za Apple Vision Pro uređaj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.