Google Pixel Watch 3 će biti dostupan u većoj veličini od prethodnih modela, sa 45mm širine u odnosu na dosadašnjih 41mm. Iako Google pravi Pixel Watch samo u jednoj veličini, za razliku od Apple-a i Samsung-a koji nude različite veličine smart satova, Pixel Watch 3 će imati više funkcija, kao i mogućnost veće baterije. Trenutno nema detalja o Pixel Buds Pro 2, ali se očekuje njihovo lansiranje u skorijoj budućnosti. Korisnici Pixel Watch-a su izražavali želju za većim satom, s obzirom na to da je prethodna veličina od 41mm bila premalena za neke ručne zglobove. Što se tiče Apple Watch Series 9, on će dolaziti u veličinama od 41mm i 45mm, dok će Samsung Galaxy Watch 6 biti dostupan u veličinama od 40mm i 44mm. Patentna prijava je ukazala na mogućnost da sledeća generacija Pixel Watch-a ima dizajn bez dugmadi. Pixel Watch 2 je već dostupan sa poboljšanim senzorima i 3D zakrivljenim ekranom. Trenutno nema dodatnih informacija o nadolazećim modelima, ali su mogući senzori za prepoznavanje gestova. Pixel Watch 2 poseduje Qualcomm 5100 SoC, zakrivljeni ekran, 2GB RAM-a i 32GB interne memorije.

Google Pixel Watch 3 će biti dostupan u veličini od 45mm, dok su prethodni modeli dolazili u 41mm veličini.

Google Pixel Watch 3 veličine 45mm

Google Pixel Watch 3 će biti dostupan u veličini od 45mm, što je promjena u odnosu na prethodne modele koji su dolazili samo u 41mm veličini. Ova veća veličina će omogućiti bolje korisničko iskustvo jer će sat biti vidljiviji na ručnom zglobu i lakše se prilagoditi širim ručnim zglobovima.

Pixel Buds Pro 2 u razvoju

Nema trenutno dostupnih detalja o nadolazećim Google Pixel Buds Pro 2 slušalicama. Međutim, znamo da su u fazi razvoja i očekuje se da će ovaj model donijeti brojna unaprjeđenja u odnosu na prethodne verzije.

Google Pixel Watch 3 će biti dostupan u veličini od 45mm, dok su prethodni modeli dolazili u 41mm veličini.

Pixel Watch veličine u odnosu na Apple i Samsung

Google pravi Pixel Watch modele samo u jednoj veličini, dok konkurentske kompanije poput Apple-a i Samsung-a imaju smart satove koji dolaze u različitim veličinama. Ova raznolikost omogućava korisnicima da odaberu onu veličinu koja im najbolje odgovara i pruža veći izbor i prilagodljivost.

Veći broj funkcija i veća baterija

Google Pixel Watch 3 će donijeti veći broj funkcija u odnosu na prethodne modele. Ovo će omogućiti korisnicima da imaju više mogućnosti i funkcionalnosti na svom satu. Također, postoji mogućnost da će Pixel Watch 3 imati i veću bateriju, što će produžiti vijek trajanja baterije i omogućiti dužu upotrebu sata.

Google Pixel Watch 3 će biti dostupan u veličini od 45mm, dok su prethodni modeli dolazili u 41mm veličini.

Poboljšani senzori i 3D zakrivljeni ekran Pixel Watch 2

Pixel Watch 2, koji je predstavljen u oktobru prošle godine, donio je unaprjeđene senzore i 3D zakrivljeni ekran. Ovi poboljšani senzori omogućavaju tačnije mjerenje i praćenje aktivnosti korisnika, dok 3D zakrivljeni ekran pruža bolju vizualnu jasnoću i estetski izgled sata.

Senzori za prepoznavanje gestova u nadolazećem Pixel Watch 3

Nadolazeći Google Pixel Watch 3 bi mogao imati senzore za prepoznavanje gestova, što bi značajno unaprijedilo način interakcije korisnika sa satom. Ovi senzori će omogućiti korisniku da jednostavno pokreće različite funkcije sata samo gestovima ruke, što će biti praktično i jednostavno za upotrebu.

Zahtjevi korisnika za veću veličinu sata

Korisnici Google Pixel Watch-a su iznijeli zahtjeve za veću veličinu sata. Prethodni model od 41mm je bio mali za one sa širim ručnim zglobovima, što je ograničavalo udobnost i estetiku nošenja sata. Uz dolazak Pixel Watch 3 veličine 45mm, Google će ispuniti zahtjeve korisnika i omogućiti im da biraju između dvije veličine sata.

Veličine Apple Watch Series 9 i Samsung Galaxy Watch 6

Apple Watch Series 9 će biti dostupan u veličinama od 41mm i 45mm, što korisnicima pruža mogućnost da odaberu između dvije različite veličine sata, ovisno o njihovim preferencijama i potrebama. S druge strane, Samsung Galaxy Watch 6 će biti dostupan u veličinama od 40mm i 44mm, što također pruža korisnicima izbor između manje i veće veličine sata.

Nema dodatnih detalja o Pixel Watch 3 i Pixel Buds Pro 2

Trenutno nema dodatnih detalja o nadolazećem Google Pixel Watch 3 i Pixel Buds Pro 2. Informacije o specifikacijama i funkcijama ovih uređaja se još uvijek čekaju, ali se očekuje da će biti objavljeni u bliskoj budućnosti. Korisnici i ljubitelji Google proizvoda mogu biti sigurni da će ove nove verzije Pixel Watch-a i Pixel Buds-a donijeti brojna unaprjeđenja i novitete.

Specifikacije Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2, koji je predstavljen u oktobru prošle godine, dolazi sa Qualcomm 5100 SoC procesorom koji pruža brzinu i performanse potrebne za glatko funkcionisanje sata. Također, Pixel Watch 2 dolazi sa zakrivljenim ekranom koji pruža bolji pregled i estetski izgled. Sa 2GB RAM-a, ovaj sat može obraditi veliki broj podataka brže i efikasnije. Uz to, Pixel Watch 2 dolazi sa 32GB interne memorije, što omogućava korisnicima da spreme više podataka i aplikacija na svoj sat. Ove specifikacije čine Pixel Watch 2 moćnim i sposobnim za obavljanje različitih zadataka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.