Premium Plan pretplata za samo 49.99 dolara predstavlja izvanrednu priliku za sve ljubitelje knjiga da prošire svoje znanje i uživaju u neprestanom učenju. Ova doživotna pretplata na 12min Premium Plan omogućava vam pristup više od 2.500 knjiga iz različitih kategorija. Uz to, knjige su dostupne u formatima teksta i zvuka na engleskom, španskom i portugalskom jeziku. Kroz platformu 12min, možete pronaći neke od najpoznatijih naslova kao što su „The 7 Habits of Highly Effective People“, „Getting Things Done“, „Pitch Anything“, „The 4-Hour Workweek“, „How to Win Friends and Influence People“ i mnoge druge. Osim toga, mikroknjige sažete su i lako konzumiraju za samo 12 minuta, idealno za osobe koje žele brzo apsorbirati ključne informacije. S Premium Planom dobivate preporuke za čitanje svaki dan i imate pristup ekskluzivnom sadržaju čak i ako niste online. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, pretplata na Premium Plan košta samo 49.99 dolara.

Premium Plan pretplata za 49.99 dolara

Dostupnost pretplate

Doživotna pretplata

Dostupna je doživotna pretplata na 12min Premium Plan za samo 50 dolara. Ova pretplata vam omogućava neograničen pristup svim knjigama i sadržaju koji platforma nudi, bez potrebe za obnavljanjem pretplate svake godine. To je izvanredna prilika za sve ljubitelje knjiga da steknu pristup obimnoj biblioteci i da uživaju u čitanju sve dok god žele.

Premium Plan za samo 50 dolara

Pružajući vrhunski plan po izuzetno povoljnoj cijeni, 12min nudi Premium Plan za samo 50 dolara. S ovim planom, imate neograničen pristup svim knjigama, mikroknjigama, preporukama i ekskluzivnom sadržaju koje platforma nudi, sve po jedinstvenoj cijeni. Ovo je idealna prilika za sve one koji žele maksimalno iskoristiti svoje čitanje i razvijati se na ličnom i profesionalnom nivou.

Bogatstvo knjiga

Više od 2.500 knjiga

12min je ponosni domaćin preko 2.500 knjiga iz različitih žanrova i kategorija. Nezavisno od vaših interesovanja, sigurno ćete pronaći knjige koje će vas očarati. Bez obzira da li volite klasičnu književnost, psihologiju, marketing, ili knjige o samopomoći, 12min ima sve što vam treba. Također, kontinuirano ažuriraju svoju biblioteku kako bi vam pružili najnovije sadržaje i najbolje naslove koje trebate pročitati.

Rasprostranjeno u 24 kategorije

Da biste svoje čitanje usmerili na određene teme ili područja, 12min nudi knjige u 24 različite kategorije. Bez obzira da li želite poboljšati svoje vođstvo, razumijevanje finansija ili steknuti nove vještine, možete lako pronaći knjige koje će vas inspirirati u odabranim oblastima. Ova široka rasprostranjenost kategorija omogućava vam da istražujete nove teme i širite svoje znanje na različite načine.

Knjige dostupne na engleskom, španskom i portugalskom jeziku

12min ne samo da nudi knjige na engleskom jeziku, već takođe ima i knjige prevedene na španski i portugalski jezik. Ovo je sjajna mogućnost za one koji žele čitati na svom maternjem jeziku ili žele naučiti novi jezik kroz čitanje. Bez obzira na jezik koji vam je prednost, možete pronaći knjige koje će odgovarati vašem nivou i interesima.

Premium Plan pretplata za 49.99 dolara

Relevantne knjige

Popularne knjige kao što su ‘The 7 Habits of Highly Effective People’, ‘Getting Things Done’, ‘Pitch Anything’, ‘The 4-Hour Workweek’, ‘How to Win Friends and Influence People’

12min nudi popularne naslove kao što su ‘The 7 Habits of Highly Effective People’, ‘Getting Things Done’, ‘Pitch Anything’, ‘The 4-Hour Workweek’, ‘How to Win Friends and Influence People’ i mnoge druge. Ove knjige su postale klasici u svojim žanrovima i pružaju dragocjene informacije i uvide čitateljima. Bez obzira na temu koja vas zanima, moći ćete pronaći neke od najuticajnijih knjiga i poboljšati svoje znanje i vještine.

Mnoge druge zanimljive naslove

Osim popularnih knjiga, 12min takođe nudi mnoge druge zanimljive naslove iz različitih žanrova. Bez obzira da li ste u potrazi za fikcijom, memoarima, biografijama ili stručnim knjigama, sigurno ćete pronaći naslove koji će vas zainteresovati i obogatiti vaše čitalačko iskustvo. Biblioteka 12min je sveobuhvatna i može zadovoljiti različite ukuse i interese čitatelja.

Brzo konzumiranje

Mikroknjige čitljive za samo 12 minuta

Jedinstvena karakteristika 12min platforme su mikroknjige koje možete pročitati za samo 12 minuta. Ove knjige su sažeta verzija klasičnih naslova, koja sadrži najvažnije koncepte i ideje. Ovo je savršeno za osobe koje imaju ograničeno vreme i žele brzo konzumirati knjige. Bilo da želite naučiti nešto novo ili brzo pregledati knjigu prije sastanka, mikroknjige su idealan način da obogatite svoje znanje u kratkom vremenskom periodu.

Idealno za osobe sa ograničenim vremenom

12min je posebno prilagođen osobama koje imaju ograničeno vreme. Bez obzira na zauzet raspored ili obaveze, možete pronaći vremena za čitanje i razvoj. Mikroknjige i brzo konzumiranje sadržaja omogućavaju vam da iskoristite svaki trenutak i da se neprestano edukujete i nadograđujete. 12 minuta može se lako uklopiti u vašu svakodnevnu rutinu i omogućiti vam da ostvarite svoje ciljeve čitanja, bez obzira na vremenske izazove.

Premium Plan pretplata za 49.99 dolara

Svakodnevne preporuke

Dobivanje preporuka za čitanje svaki dan

Kako biste uvek imali nove naslove i interesantne knjige na raspolaganju, 12min vam pruža svakodnevne preporuke za čitanje. Na osnovu vaših interesa i preferencija, platforma će vam preporučiti knjige koje biste mogli uživati u čitanju. Ovo je sjajan način da ostanete inspirisani i motivisani za čitanje, i da pronađete nove naslove koji bi vas mogli zainteresovati.

Personalizovane preporuke za korisnike

Pored svakodnevnih preporuka, 12min takođe nudi personalizovane preporuke za korisnike. Na osnovu vaših čitalačkih navika i preferencija, platforma će vam pružiti preporuke koje su prilagođene vašem ukusu. Ovo je sjajna mogućnost za one koji žele proširiti svoj horizont čitanja i otkriti nove naslove koji su skrojeni za njih.

Pristup ekskluzivnom sadržaju

Pristup ekskluzivnom sadržaju čak i bez internet konekcije

Jedan od ključnih benefita 12min je mogućnost pristupa ekskluzivnom sadržaju čak i bez internet konekcije. To znači da možete preuzeti knjige i mikroknjige na svoj uređaj i čitati ih bilo gdje i kad god poželite, čak i kada nemate pristup internetu. Ovo je izuzetno praktično za one koji putuju ili žele čitati u mestima sa slabom ili nepostojećom internet vezom.

Mogućnost čitanja i bez pristupa internetu

Uz mogućnost preuzimanja sadržaja, 12min vam omogućava da čitate čak i kada nemate pristup internetu. To vam pruža fleksibilnost i slobodu da čitate kad god je to najpogodnije za vas, bez obzira na mesto ili vreme. Bez obzira da li ste u prirodi, u avionu ili u podzemnoj železnici, možete se uroniti u svoje omiljene knjige i uživati u edukaciji ili zabavi, bez potrebe za internet vezom.

Izuzetna cijena

Pretplata na Premium Plan samo košta 49.99 dolara

Kada je riječ o cijeni, 12min definiše izuzetnu vrijednost za novac. Pretplata na njihov Premium Plan samo košta 49.99 dolara, što je pristupačna cijena za neograničen pristup obimnoj biblioteci knjiga i ekskluzivnom sadržaju. Ovo je fantastična prilika za sve one koji žele iskoristiti sve prednosti koje 12min pruža, bez da napuste svoj budžet.

Odlični sadržaj po pristupačnoj cijeni

S Premium Planom, dobivate ne samo odličan sadržaj, već i pristupačnu cijenu. S obzirom na kvalitet knjiga i ekskluzivni sadržaj koji je dostupan, ova cijena je izvanredna prilika. Omogućavajući vam da istražite nove teme, naučite nove vještine i unaprijedite sebe, 12min pruža izvanredan sadržaj po povoljnoj cijeni.

U zaključku, 12min je nevjerojatna platforma koja vam omogućava pristup neograničenom broju knjiga i sadržaja po izuzetnoj cijeni. Ne samo da možete dobiti doživotnu pretplatu za 50 dolara, već takođe možete uživati u širokom izboru kategorija i knjiga na engleskom, španskom i portugalskom jeziku. Bez obzira da li želite čitati popularne knjige ili istraživati nove naslove, 12min je vaš idealan izbor. Brzo konzumiranje putem mikroknjiga, svakodnevne preporuke i pristup ekskluzivnom sadržaju čine ovu platformu neprocjenjivom u pogledu vašeg edukacije i uživanja u čitanju. Sve to postiže se po izuzetnoj cijeni od samo 49.99 dolara za Premium Plan. Ne propustite priliku da se pridružite 12min i istražujete svijet knjiga na potpuno nov način.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.