Apple je danas premijerno prikazao oglas za svoj najnoviji model – iPhone 15, pod nazivom „Novi vozač“. Oglas je dostupan na njihovom YouTube kanalu i fokusira se na funkciju Check In u aplikaciji Messages u novom iOS-u 17. Kroz prikaz stresnog iskustva roditelja tinejdžerske vozačice, oglas naglašava mogućnost automatskog obavještavanja prijatelja ili člana porodice o dolasku na odredište, pružajući im osjećaj sigurnosti. U jednoj sekvenci, nervozni otac promatra kako njegova kći nespretno izlazi iz dvorišta porodice, udarajući o skateboard i kante za smeće na putu, dok je u drugoj sceni, otac sjedi za stolom porodične trpezarije i olakšava se nakon što primi obavijest Check In da je njegova kći stigla u školu. Oglas zaključuje sloganom „Opusti se, to je iPhone“, naglašavajući jednostavnost i pouzdanost ovog novog modela.

Apple premijerno prikazao oglas za iPhone 15 pod nazivom Novi vozač

Oglas za iPhone 15 pod nazivom ‘Novi vozač’

Premijerno prikazan na Apple YouTube kanalu

Apple je danas premijerno prikazao oglas za svoj najnoviji iPhone model, iPhone 15, pod nazivom „Novi vozač“. Ovaj oglas se fokusira na jednu od inovativnih funkcija iPhone 15, koja pomaže roditeljima tinejdžerskih vozača da se osjećaju sigurno. Oglas je dostupan na Apple YouTube kanalu i privukao je veliku pažnju korisnika.

Korištenje stresa roditelja tinejdžerske vozačice

Centralni fokus ovog oglasa je mogućnost provjere dolaska putem funkcije Check In koja je dostupna u aplikaciji Messages u iOS-u 17. Ova funkcija omogućava roditeljima ili drugim bliskim osobama da automatski budu obaviješteni kada tinejdžerski vozač stigne na odredište. Ova mogućnost olakšava brigu i pomaže u osiguravanju sigurnosti.

Funkcija Check In

Funkcija Check In omogućava automatsko obavještavanje prijatelja ili člana porodice kada vozač stigne na odredište. Ova funkcija pruža osjećaj sigurnosti i mira roditeljima tinejdžerskih vozača. Kada vozač stigne na odredište, aplikacija Messages u iOS-u 17 automatski šalje obavijest odabranim kontaktima, obavještavajući ih o dolasku vozača. Ovo je posebno korisno u situacijama kada roditelji žele biti sigurni da su njihova djeca sigurno stigla na željeno mjesto.

Apple premijerno prikazao oglas za iPhone 15 pod nazivom Novi vozač

Opis oglasne scene

U samom oglasu, možemo vidjeti nervoznog oca koji promatra svoju tinejdžersku kći kako izlazi iz dvorišta i ulazi u automobil. Dok vozi, ona nespretno udara u skateboard i kante za smeće duž puta. Ova scena naglašava trenutak stresa i brige koje roditelji osjećaju kada njihova djeca prvi put postanu vozači.

Prikaz reakcije oca

Scena se potom prebacuje na oca koji sjedi nervozno za trpezarijskim stolom. U jednom trenutku, on dobiva obavijest Check In na svom iPhoneu. Obavijest mu daje potvrdu da je njegova kći sigurno stigla u školu. Ova reakcija oca na obavijest donosi olakšanje i smanjuje stres koji osjeća zbog brige za vozačkim sposobnostima svoje kćeri.

Olakšanje i poruka oglasa

Kada otac primi obavijest o dolasku svoje kćeri, on uzdiše olakšano. U istom trenutku, na ekranu se prikazuje slogan „Opusti se, to je iPhone“. Ova poruka naglašava korisnost i praktičnost funkcije Check In, koja pruža roditeljima sigurnost i smanjuje njihov stres.

Primjena nove funkcionalnosti

Funkcija Check In i ostale slične sigurnosne funkcije u iPhoneu 15 pružaju roditeljima bezbrižnost i mir. Mogu provjeriti dolazak svoje djece na odredište i biti sigurni da su stigli sigurno. Ova funkcionalnost je korisna ne samo za tinejdžerske vozače, već i za sve ostale korisnike koji žele pratiti dolazak svojih voljenih osoba na željenu lokaciju. Uz to, ova funkcija je praktična u svakodnevnom životu, olakšavajući organizaciju i komunikaciju među članovima porodice.

Inovacije u iPhone 15

iPhone 15 donosi brojne inovacije u dizajnu, performansama i sigurnosnim funkcijama. Novi dizajn je osvježavajući i moderniji, privlačeći pažnju korisnika. Unaprijeđene performanse omogućavaju brži rad i bolje performanse, što korisnicima pruža još bolje iskustvo. Napredne sigurnosne funkcije osiguravaju da korisnici imaju visoku razinu sigurnosti i privatnosti prilikom korištenja iPhonea 15.

Pozitivna reakcija korisnika

Oglas za iPhone 15 pod nazivom „Novi vozač“ već je stekao veliku popularnost na Apple YouTube kanalu. Korisnici hvale funkciju Check In, ističući njenu korisnost i praktičnost. Ova funkcija pruža korisnicima olakšanje i sigurnost u svakodnevnom životu, što je rezultiralo izuzetno dobrim korisničkim doživljajem.

Utjecaj oglasa na prodaju iPhone 15

Oglas „Novi vozač“ ima značajan utjecaj na prodaju iPhonea 15. Njegova premijera na Apple YouTube kanalu privukla je pažnju mnogih korisnika, što je rezultiralo povećanjem potražnje za novim modelom. Oglas je postigao marketinški uspjeh jer je uspješno istaknuo korisne funkcije iPhonea 15, posebno funkciju Check In. Također je doprinio širenju svijesti o novom modelu među ciljanom publikom.

Ukupno, iPhone 15 sa svojom funkcijom Check In donosi brojne prednosti i koristi korisnicima. Pruža osjećaj sigurnosti roditeljima tinejdžerskih vozača i olakšava organizaciju u svakodnevnom životu. Oglas „Novi vozač“ je uspješno istaknuo ove karakteristike i doprinio prodaji iPhonea 15, postajući popularan među korisnicima na Apple YouTube kanalu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.