Apple je danas podijelio novu reklamu za iPhone 15 koja se usredotočuje na mogućnosti kamere uređaja, kao što je mogućnost snimanja slike i naknadno podešavanje fokusa tijekom procesa uređivanja. U reklamnom spotu, jedan član benda koristi iPhone kako bi uredio sliku trija u grupi, koristeći mogućnost prilagodbe fokusa na subjektu Portret. Nakon toga, prepušta iPhone drugom članu benda koji mijenja fokus na sebe, izoštravajući pozadinu i izostavljajući ostale članove benda iz slike. Dvoje se prepiru oko odabira slike, dok treći član benda konačno intervenira i odabire sliku fokusiranu samo na sebe. „Obratite svoje fotografije u portrete“, stoji u sloganu videa. Uz to, standardne slike snimljene Wide kamerom na iPhoneu 15 ili iPhoneu 15 Pro podržavaju uređivanje fokusa. U uređivačkom sučelju, dodirivanjem ikone otvora blenda moguće je prilagoditi zamućenje pozadine pomoću klizača. Ova značajka je dostupna čak i kada slika nije izvorno snimljena u Portret načinu. U fotografiji s više subjekata, fokus slike se može promijeniti dodirivanjem jedne osobe ili objekta na slici.

Apple iPhone 15 reklama ističe mogućnosti portretnog fotoaparata

Ad za Apple iPhone 15 ističe mogućnosti portretnog fotoaparata

Apple je danas podijelio novi oglas za iPhone 15 koji se fokusira na neke mogućnosti kamere uređaja, poput opcije da snimite sliku i zatim prilagodite fokus tokom procesa uređivanja.

U oglasu, jedna muzička grupa radi na omotu svog albuma. Jedan član grupe koristi iPhone za uređivanje slike trija u grupi, koristeći funkciju podešavanja fokusa na glavne subjekte. Na taj način, ona fokusira sebe u prvom planu i zamagljuje ostale članove grupe u pozadini.

Ona predaje iPhone svom kolegi iz grupe, koji uređuje sliku ponovno mijenjajući fokus na sebe, zamagljujući pozadinu i prvi plan i izbacujući je iz slike. Dvoje se prepiru oko toga koju sliku koristiti prije nego što pitaju za mišljenje trećeg člana grupe, koji pritiska na sebe kako bi se fokusirao, dok zamućuje ostala dva člana. Na kraju, ta slika je ona koju koriste.

„Preobrazite vaše fotografije u portrete,“ stoji u taglinu videa.

1. Ad prikazuje mogućnost podešavanja fokusa prilikom uređivanja slika

Jedna od ključnih funkcionalnosti koja se prikazuje u ovom oglasu je mogućnost podešavanja fokusa prilikom uređivanja slika. To znači da možete fokusirati sliku nakon što je slikana. Korisnici iPhone 15 mogu prilagoditi fokus tokom procesa uređivanja, kako bi istaknuli željene subjekte ili zamaglili pozadinu za profesionalniji izgled slike.

Apple iPhone 15 reklama ističe mogućnosti portretnog fotoaparata

2. Muzička grupa koristi iPhone za uređivanje slike za omot albuma

U ovom oglasu se prikazuje kako članovi jedne muzičke grupe koriste iPhone za uređivanje slike koja će se koristiti za omot njihovog albuma. Ovo ilustrira praktičnu primjenu mogućnosti portretnog fotoaparata u stvarnim situacijama. Pomoću iPhonea, korisnici mogu brzo i jednostavno uređivati slike i prilagođavati fokus kako bi postigli željeni estetski izgled.

3. Korištenje funkcije za podešavanje fokusa između članova grupe

Ovaj oglas također prikazuje funkcionalnost podešavanja fokusa između članova grupe. To znači da članovi grupe mogu mijenjati fokus na sebe ili druge članove, ovisno o njihovim potrebama. Ova opcija omogućava da svaki član bude istaknut na slici, dok se ostali članovi zamagljuju u pozadini. To je korisna funkcija za grupne fotografije, gdje želite istaknuti određene subjekte.

Apple iPhone 15 reklama ističe mogućnosti portretnog fotoaparata

4. Tagline videa ‘Preobrazite vaše fotografije u portrete’

Tagline videa je „Preobrazite vaše fotografije u portrete“. Ovaj tagline naglašava jednu od glavnih svrha portretnog fotoaparata na iPhoneu 15 – da pretvara obične slike u umjetničke portrete. Mogućnost prilagodbe fokusa i zamagljivanja pozadine omogućava korisnicima da stvaraju sofisticirane i profesionalno izgledajuće portrete slika.

5. Podrška za uređivanje fokusa kod standardnih slika

iPhone 15 podržava uređivanje fokusa čak i kod standardnih slika snimljenih širokim objektivom. To znači da korisnici mogu naknadno prilagoditi fokus i zamagliti pozadinu slika koje nisu originalno snimljene u Portrait modu. Prilikom uređivanja, korisnici mogu lako pristupiti opciji za podešavanje fokusa i prilagoditi zamućenost pozadine pomoću klizača.

6. Mogućnost mijenjanja fokusa u fotografiji sa više subjekata

Još jedna ključna mogućnost portretnog fotoaparata na iPhoneu 15 je mogućnost mijenjanja fokusa u fotografiji sa više subjekata. Na primjer, ako imate grupnu fotografiju i želite naglasiti određenu osobu ili objekt, jednostavno dodirnite tu osobu ili objekat na ekranu i fokus će automatski preći na njih. To omogućava da jedan subjekt bude jasno izdvojen i oštar, dok ostali subjekti ostaju zamagljeni i manje primjetni.

7. Apple iPhone 15 Reklama

Oglas za Apple iPhone 15 prikazuje kako ovaj uređaj može unaprijediti vašu fotografiju i omogućiti vam da stvarate impresivne portrete. Ovo je jedan od mnogih oglasa koje Apple koristi kako bi istaknuo mogućnosti svojih proizvoda. Gledanjem ove reklame, možete saznati više o portretnom fotoaparatu iPhonea 15 i kako ga iskoristiti za stvaranje profesionalnih fotografija.

8. Kreativan način korištenja portretnog fotoaparata

Oglasi poput ovog pružaju inspiraciju za kreativno korištenje portretnog fotoaparata. Kako je prikazano u ovom oglasu, možete iskoristiti mogućnosti fokusa i zamagljivanja pozadine kako biste istaknuli jedan subjekt i stvorili umjetnički izgled fotografije. Ovo otvara vrata za eksperimentiranje i izražavanje vlastite kreativnosti kroz fotografiju.

10. Snažan alat za kreativnost i izražavanje

iPhone 15 predstavlja moćan alat za kreativnost i izražavanje putem fotografije. Uz mogućnosti portretnog fotoaparata, korisnici mogu stvarati umjetničke slike sa profinjenim fokusom i zamućivanjem pozadine. Bez obzira jeste li profesionalni fotograf ili samo ljubitelj fotografije, iPhone 15 vam pruža alate koji će vam pomoći da stvorite impresivne fotografije i izrazite se na kreativan način.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.