Uzbudljive vesti stižu iz sveta tehnologije jer je Apple najavio sledeće modele iPad Pro-a sa nekoliko poboljšanja. Očekuje se da će ovi novi modeli biti dostupni u narednim nedeljama i doneti tanje rubove ekrana i mogućnost matiranog završnog sloja. Rubovi ekrana novih modela će biti tanji za čak 15 posto u poređenju sa prethodnim modelima iz 2022. godine. Osim toga, postoji mogućnost da će se ovi modeli prodavati i sa opcijom matiranog završnog sloja, što će dodatno poboljšati korisničko iskustvo. Stručnjaci očekuju da će novi modeli biti opremljeni M3 čipom, dok se takođe šuška o dolasku novog modela iPad Air-a sa M2 čipom. Nezvanično se saznaje da bi novi iPad Pro modeli mogli biti opremljeni OLED ekranima i da će biti dostupni do kraja marta ili početkom aprila. Svi ovi detalji su potvrđeni od strane izvora „Instant Digital“ koji je detalje podelio putem Weibo platforme. Ovi novi modeli definitivno predstavljaju interesantnu i očekivanu nadogradnju iPad Pro serije, koja će sigurno privući ljubitelje Apple proizvoda širom sveta.

Novi modeli iPad Pro-a

Apple je najavio da će sledeći modeli iPad Pro-a, koji će biti lansirani 2024. godine, imati tanje rubove ekrana i mogućnost matiranog završnog sloja. Očekuje se da će ovi novi modeli biti dostupni u narednim nedeljama.

Tanjiji rubovi ekrana

Jedna od najvećih promena koju možete očekivati na novim modelima iPad Pro-a su tanji rubovi ekrana. Prethodni modeli iz 2022. godine imaju rubove ekrana širine 7.12mm i 7.08mm, dok će novi modeli imati rubove koji su do 15 posto tanji. Ova promena ne samo da će doneti elegantniji izgled, već će i omogućiti veći prikaz sadržaja na ekranu.

Mogućnost matiranog završnog sloja

Drugim rečima, novi modeli iPad Pro-a moguće će biti dostupni i sa opcijom matiranog završnog sloja. Ova mogućnost će omogućiti korisnicima da izaberu između sjajne i matirane površine, pružajući im veću slobodu u izboru dizajna koji odgovara njihovim potrebama i stilu.

Novi modeli iPad Pro-a dostupni u narednim nedeljama

Dostupnost novih modela

Prema informacijama od Instant Digital, očekuje se da će novi modeli iPad Pro-a biti dostupni u narednim nedeljama. Kako je ova informacija objavljena putem Weibo platforme, veruje se da su pouzdane i da će se modeli zaista početi prodavati u tom vremenskom periodu.

Novi modeli iPad Pro-a dostupni u narednim nedeljama

Specifikacije prethodnih modela

Da bismo bolje razumeli najavljene promene na novim modelima iPad Pro-a, važno je pogledati specifikacije prethodnih modela. Rubovi ekrana 11-inčnog i 12.9-inčnog iPada Pro iz 2022. imaju širinu od 7.12mm i 7.08mm, što čini njih 10 odnosno 15 posto tanjima od modela iz 2022. godine. Ovo predstavlja značajno smanjenje rubova ekrana i omogućava korisnicima da maksimalno iskoriste prostor na ekranu.

Novi modeli iPad Pro-a dostupni u narednim nedeljama

Oprema novih modela

Jedna od najzanimljivijih dodataka na novim modelima iPad Pro-a biće M3 čip. Očekuje se da će ovaj čip doneti značajna poboljšanja u performansama, što će omogućiti brže i efikasnije izvršavanje zadatka. Osim toga, postoji i informacija da će se lansirati novi iPad Air model sa M2 čipom, što će pružiti mogućnost da i korisnici koji nisu zainteresovani za Pro model dobiju vrhunske performanse.

Novi modeli iPad Pro-a dostupni u narednim nedeljama

Mogućnost OLED ekrana

Još jedna značajna mogućnost koju očekujemo na novim modelima iPad Pro-a je dostupnost OLED ekrana. Ovi ekrani se odlikuju živopisnim bojama, dubokim crnim nijansama i većim kontrastom. To će omogućiti korisnicima da uživaju u izuzetno kvalitetnom prikazu slika, video zapisa i drugog sadržaja.

Novi modeli iPad Pro-a dostupni u narednim nedeljama

Očekivani datum dostupnosti

Prema trenutnim informacijama, očekuje se da će novi modeli iPad Pro-a biti dostupni do kraja marta ili početkom aprila. Ovo znači da će korisnici uskoro moći da iskuse sve prednosti ovih novih modela, uključujući tanje rubove ekrana, mogućnost matiranog završnog sloja, brže performanse i impresivan prikaz putem OLED ekrana.

Sa svim ovim poboljšanjima i dodacima, novi modeli iPad Pro-a obećavaju najbolje iskustvo korisnicima. Sa tanjim rubovima ekrana, mogućnošću matiranog završnog sloja, moćnim čipom i OLED ekranima, ovi iPad Pro modeli su postavljeni da postanu lideri na tržištu. Uz očekivanu dostupnost u narednim nedeljama, ljubitelji Apple proizvoda s nestrpljenjem mogu da očekuju novu generaciju iPad Pro-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.