Članak „Meizu 21 – Trostruka kamera sa senzorom od 200 megapiksela“ predstavlja najnoviji flagship telefon kojeg je kompanija Meizu nedavno predstavila u Kini. Ovaj fenomenalan uređaj pokreće Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC čipset koji je uparen sa impresivnih 12GB RAM-a. Ono što čini ovaj telefon posebnim je trostruka kamera sa glavnim senzorom od čak 200 megapiksela, omogućavajući vam da zabeležite izuzetno detaljne i oštre fotografije. Pored toga, Meizu 21 dolazi sa baterijom od 4800mAh koja podržava brzo punjenje od 80W, obezbeđujući vam dugotrajnost i sigurnost u korišćenju. Cena ovog telefona varira, pri čemu se osnovni model kreće oko 39.000 Rs, dok verzija sa impresivnih 12GB RAM-a i 512GB skladišta dostiže oko 45.000 Rs.

Meizu 21 - Trostruka kamera sa senzorom od 200 megapiksela

1. Specifikacije Meizu 21

Meizu 21 je novi flagship telefon koji je nedavno predstavljen u Kini. Ovaj telefon dolazi sa impresivnom listom specifikacija koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije korisnike. Sa snaga Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC procesora i do 12GB RAM-a, Meizu 21 pruža sjajne performanse i brzinu.

Meizu 21 - Trostruka kamera sa senzorom od 200 megapiksela

2. Dizajn i materijali

Dizajn Meizu 21 telefona je elegantan i sofisticiran. Telefon je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji mu daju premium izgled i osjećaj. Sa tankim ivicama i zakrivljenim staklom na prednjoj strani, telefon izgleda moderano i privlačno. Meizu je također dodao finiš od matiranog aluminijuma na poleđini telefona, što dodatno pojačava osjećaj kvaliteta.

Meizu 21 - Trostruka kamera sa senzorom od 200 megapiksela

3. Performanse i hardver

Kada je u pitanju performanse, Meizu 21 se može pohvaliti Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC procesorom koji je vrhunski u svojoj klasi. Ovaj procesor omogućava telefonu da brzo izvršava zadatke i pokreće aplikacije bez zastoja, čak i sa zahtjevnim zadacima. Sa do 12GB RAM-a, Meizu 21 ima dovoljno snage za multitasking i izvršavanje zahtjevnih aplikacija sa lakoćom.

Meizu 21 - Trostruka kamera sa senzorom od 200 megapiksela

4. Trostruka kamera od 200 megapiksela

Jedan od najimpresivnijih aspekata Meizu 21 je njegova trostruka kamera sa primarnim senzorom od 200 megapiksela. Ova kamera omogućava korisnicima da prave izuzetno detaljne fotografije sa bogatim bojama i oštrim detaljima. Pored primarnog senzora, Meizu 21 također ima i ultra-širokou

Meizu 21 - Trostruka kamera sa senzorom od 200 megapiksela

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.