U ovom članku ćemo istražiti tarifne planove koje Evernote nudi za pojedince i timove. Evernote je vodeća aplikacija za bilješke na tržištu koja pruža mnoge mogućnosti. Kroz ovaj pregled, otkrićemo prednosti i mane korištenja Evernote-a, kao i detalje o dostupnim tarifnim planovima. Za pojedince, Evernote nudi tri različita plana koji se razlikuju u cijeni i funkcionalnostima, dok postoji jedan poseban plan namijenjen timovima. Besplatan plan omogućuje korisnicima sinkronizaciju do dva uređaja, dok plaćeni planovi donose napredne značajke kao što su pretraga teksta u slikama i integracija s drugim aplikacijama. Čitatelj će saznati da je Evernote idealan izbor, kako za casual korisnike koji traže jednostavnu aplikaciju za bilješke, tako i za power korisnike koji stvaraju puno bilješki.

Prednosti Evernote-a

Tarifni planovi Evernote-a za pojedince i timove

Sinhronizacija na više uređaja

Jedna od najvećih prednosti korištenja Evernote-a je mogućnost sinhronizacije bilješki na više uređaja. Bez obzira koristite li mobilni telefon, tablet ili računalo, sve vaše bilješke će biti dostupne na svim tim uređajima. Ovo je izuzetno korisno jer vam omogućuje da pristupite i uređujete svoje bilješke bilo kada i bilo gdje.

Jednostavno organiziranje bilješki

Evernote vam omogućuje jednostavno organiziranje vaših bilješki. Možete kreirati različite bilježnice i podbilježnice kako biste kategorizirali svoje bilješke prema određenim temama. Također, možete dodavati oznake bilješkama kako biste ih dodatno organizirali i olakšali pretraživanje.

Tarifni planovi Evernote-a za pojedince i timove

Mogućnost pretrage teksta u slikama

Još jedna sjajna značajka Evernote-a je mogućnost pretraživanja teksta unutar slika. To znači da možete pretraživati tekst koji se nalazi unutar fotografija ili skeniranih dokumenata. Ovo je izuzetno korisno kada želite pronaći određeni tekst unutar slika i uštedjeti vrijeme tražeći ga ručno.

Integracija s drugim aplikacijama

Evernote se može integrirati s raznim drugim aplikacijama, što vam omogućuje još veću funkcionalnost i produktivnost. Na primjer, možete integrirati Evernote s aplikacijama za upravljanje zadacima kako biste jednostavno pretvorili svoje bilješke u zadatke i pratili njihov napredak. Također, možete integrirati Evernote s aplikacijama za upravljanje projektima kako biste bolje organizirali svoje radne zadatke.

Mane Evernote-a

Tarifni planovi Evernote-a za pojedince i timove

Visoka cijena za premium planove

Jedna od glavnih mana Evernote-a su visoke cijene premium planova. Dok je besplatan plan dostupan, on ima ograničene značajke i kapacitete za upload. Ako želite pristup naprednim značajkama i većim kapacitetima za upload, morat ćete platiti mjesečnu pretplatu. Cijene premium planova mogu biti pretjerano visoke za neke korisnike.

Ponekad spora sinhronizacija

Iako Evernote pruža sinhronizaciju bilješki na više uređaja, ponekad ta sinhronizacija može biti spora. To znači da će promjene koje napravite na jednom uređaju možda potrajati neko vrijeme da se pojave na drugim uređajima. Ovo može biti frustrirajuće, pogotovo ako trebate pristupiti ažuriranim bilješkama brzo.

Tarifni planovi Evernote-a za pojedince i timove

Neophodnost internetske veze

Kako biste koristili Evernote, morate biti povezani s internetom. To znači da nećete moći pristupiti ili uređivati svoje bilješke ako nemate pristup internetu. Ovo može predstavljati problem ako se nalazite na mjestima s lošim ili nepouzdanim internetom.

Tarifni planovi za pojedince

Besplatan plan

Evernote nudi besplatan plan koji omogućuje osnovne značajke i ograničenu količinu uploada. Besplatni plan omogućuje sinhronizaciju na dva uređaja i 5 GB mjesečne kapacitete za upload. Ovo je dobar izbor za casual korisnike koji ne stvaraju puno bilješki i koji ne trebaju napredne značajke.

Tarifni planovi Evernote-a za pojedince i timove

Plus plan

Evernote Plus je plaćeni plan koji korisnicima omogućuje neograničenu sinhronizaciju na više uređaja i 20 GB mjesečne kapacitete uploada. Također, Plus plan omogućuje napredne značajke kao što je pretraga teksta u slikama. Ovaj plan je pogodan za korisnike koji stvaraju više bilješki i trebaju više prostora za pohranu.

Premium plan

Evernote Premium je najnapredniji tarifni plan koji nudi Evernote. On omogućuje neograničenu sinhronizaciju na više uređaja, 200 GB mjesečne kapacitete uploada i najnaprednije značajke kao što je integracija s drugim aplikacijama. Premium plan je idealan za power korisnike koji stvaraju velike količine bilješki i trebaju veliki kapacitet za pohranu.

Tarifni plan za timove

Evernote također nudi tarifni plan posebno prilagođen za timove. Ovaj plan uključuje sve značajke Premium plana, ali također nudi dodatne mogućnosti za timsku suradnju. To uključuje mogućnost dijeljenja bilježnica s drugim članovima tima i istovremenog rada na istim bilješkama. Cijena ovog plana ovisi o broju korisnika u timu.

Za koga je Evernote najbolji

Evernote je najbolji za casual korisnike i power korisnike.

Casual korisnici koji traže jednostavnu aplikaciju za bilješke će cijeniti besplatan plan Evernote-a koji nudi osnovne značajke i limitirani kapacitet za upload. Ova opcija je savršena za povremene bilješke i organizaciju osobnih informacija.

S druge strane, power korisnici koji stvaraju puno bilješki i trebaju napredne značajke će najviše profitirati od premium planova Evernote-a. Premium planovi pružaju neograničenu sinhronizaciju i veće kapacitete za upload, što je idealno za produktivne pojedince koji se bave velikim količinama podataka i projekata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.