Ponovno možete uživati u prezentaciji najnovijih iPhonea i Apple Watcha na YouTube kanalu Applea. Nedavno je održan iPhone 15-event s ciljem da predstavi najnoviju liniju iPhonea i Apple Watcha. Na prezentaciji su se suočili s četiri nova iPhonea: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max. Također, otkrivena su dva nova Apple Watcha: Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2. Ali to nije sve što je privuklo pažnju, jer su AirPods Pro 2 dobili novi i poboljšani dizajn, uključujući USB-C konektor na punjaču. Osim toga, otkrivene su i druge značajke novih uređaja poput naprednog čipa A16 Bionic, Dynamic Island ekrana, izrade kućišta od titana, poboljšane kamere i duljeg trajanja baterije na Apple Watchima. Uživajte u ovim inovacijama koje vam donosi Apple.

Ponovno gledajte prezentaciju novih iPhonea i Apple Watcha na YouTube kanalu Applea

Novi iPhonei i Apple Watch na YouTube kanalu Applea

iPhone 15-event je nedavno održan kako bi predstavio najnovije inovacije iz Applea – nove iPhonee i Apple Watche. Ako ste propustili prezentaciju, ne brinite! Sve možete ponovno pogledati na službenom YouTube kanalu Applea.

iPhone 15-event

iPhone 15-event je bio specijalan događaj koji je organizovan kako bi se svetu predstavili najnoviji iPhonei i Apple Watchevi. Ovaj događaj je privukao mnogo pažnje i interesovanja, jer su očekivanja bila velika. Apple je još jednom uspeo da nas iznenadi novim inovativnim funkcijama i poboljšanjima.

Ponovno gledanje prezentacije

Ako niste mogli da gledate prezentaciju uživo, ne brinite se. Apple je obezbedio mogućnost ponovnog gledanja prezentacije na YouTube kanalu Applea. Sve što trebate uraditi je posetiti ovaj kanal i pronaći video snimak prezentacije iPhone 15-eventa. Možete biti sigurni da ćete dobiti sve relevantne informacije o najnovijim iPhoneima i Apple Watchevima.

Predstavljanje novih iPhonea

Jedan od najvažnijih trenutaka prezentacije bio je trenutak kada su predstavljeni novi iPhonei. Apple je predstavio četiri nova modela – iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max. Ovi modeli donose mnoge napredne funkcije i inovacije koje će poboljšati vaše iskustvo korišćenja iPhonea.

Predstavljanje novih Apple Watcha

Osim novih iPhonea, Apple je također predstavio i dva nova modela Apple Watcha – Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2. Ovi novi modeli su puni funkcionalnosti i karakteristika koje će poboljšati vaše interakcije i praćenje vašeg zdravlja i fitnesa.

Ponovno gledajte prezentaciju novih iPhonea i Apple Watcha na YouTube kanalu Applea

Novi iPhonei

iPhone 15

iPhone 15 je jedan od najnovijih modela iPhonea koji je predstavljen na prezentaciji. Ovaj model ima skoro sve karakteristike i poboljšanja koja su dostupna u većini iPhonea. iPhone 15 dolazi sa bržim procesorom, poboljšanom kamerom i većim ekranom koji pruža bolje iskustvo gledanja video sadržaja.

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus je veća verzija iPhonea 15 koja ima još veći ekran i neke dodatne funkciononalnosti. Ovaj model je odličan izbor za one koji vole koristiti svoj telefon za gledanje filmova ili igranje igara, jer ima veći ekran koji pruža veću sliku i bolje vizualno iskustvo.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro je premium verzija iPhonea sa još više naprednih funkcija i mogućnosti. Ovaj model je dizajniran za profesionalce i za one koji žele najbolje iskustvo korišćenja iPhonea. iPhone 15 Pro dolazi sa poboljšanom kamerom, dodatnim opcijama za obradu fotografija i vrhunskim performansama.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max je najveći model u seriji novih iPhonea. Ovaj model ima najveći ekran i najnaprednije performanse među svim iPhoneima. iPhone 15 Pro Max je savršen izbor za one koji žele najveći ekran i najbolje moguće performanse na svom iPhoneu.

Nove karakteristike

Svi novi iPhonei dolaze sa mnogim novim karakteristikama koje će poboljšati vaše iskustvo korišćenja. Jedna od najznačajnijih karakteristika je nova čip A16 Bionic, koji je brži i moćniji od prethodnih modela. Osim toga, svi novi iPhonei imaju Dynamic Island ekran koji pruža živopisne boje i oštru sliku. Također, novi iPhonei dolaze sa titanijumskim kućištima koja su izdržljiva i otporna na oštećenja. Kamera na novim iPhoneima je također unapređena, pružajući vam bolje fotografije i mogućnosti snimanja video sadržaja. Dodatno, baterija na novim iPhoneima je poboljšana, omogućavajući vam da duže uživate u korišćenju svog uređaja.

Ponovno gledajte prezentaciju novih iPhonea i Apple Watcha na YouTube kanalu Applea

Novi Apple Watch

Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9 je najnovije izdanje popularne serije pametnih satova Apple Watch. Ovaj model dolazi sa mnogim unapređenjima i novim karakteristikama koje će poboljšati vašu svakodnevnu upotrebu pametnog sata. Apple Watch Series 9 pruža pratnju vašeg zdravlja i fitnesa, kao i mogućnost primanja obaveštenja i poziva direktno na vašem zglobu.

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2 je još jedan novi model Apple Watcha koji ima dodatne funkcionalnosti i karakteristike. Ovaj model je posebno dizajniran za one koji žele vrhunski pametni sat sa naprednim funkcijama. Apple Watch Ultra 2 dolazi sa većim ekranom, poboljšanom baterijom i mogućnošću praćenja broja otkucaja srca tokom dana.

Nove karakteristike

Novi Apple Watchevi imaju mnoge nove karakteristike koje će vam omogućiti da iskoristite svoj pametni sat na najbolji mogući način. Oba modela dolaze sa naprednim čipom koji poboljšava performanse i brzinu. Također, možete očekivati bolje pratiti vaše zdravlje i fitnes, jer su Apple Watchevi opremljeni naprednim senzorima za merenje otkucaja srca i drugih fizioloških parametara. Dodatno, novi Apple Watchevi imaju poboljšanu bateriju koja vam omogućava duže korišćenje uređaja bez punjenja.

Ponovno gledajte prezentaciju novih iPhonea i Apple Watcha na YouTube kanalu Applea

Redizajn AirPods Pro 2

Novi dizajn

AirPods Pro 2 su dobili potpuno novi dizajn koji je moderniji i elegantniji. Novi AirPods Pro 2 imaju ergonomski oblik koji pruža udobnost i sigurno držanje tokom korišćenja. Ovi bežični slušalice su dostupne u različitim bojama, pa možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem stilu.

USB-C konektor na punjaču

Jedna od glavnih promena na novom modelu AirPods Pro 2 je dodavanje USB-C konektora na punjaču. Ovo je značajna promena jer omogućava brže punjenje i veću kompatibilnost sa drugim uređajima. Sada možete koristiti isti USB-C punjač za svoje AirPods Pro 2 kao i za druge uređaje, što je praktično i jednostavno.

Ponovno gledajte prezentaciju novih iPhonea i Apple Watcha na YouTube kanalu Applea

Nove karakteristike novih uređaja

Novi iPhonei i Apple Watchevi dolaze sa mnogim novim karakteristikama koje će unaprediti vaše iskustvo korišćenja pametnih uređaja.

Nova čip A16 Bionic

Svi novi iPhonei dolaze sa najnovijim čipom A16 Bionic. Ovaj čip je brži i moćniji od prethodnih verzija, što omogućava bolje performanse i brži rad uređaja. Ne samo da će novi iPhonei biti brži pri svakodnevnim zadacima, već će biti i sposobniji za obradu grafičkih sadržaja i igranje zahtevnih igara.

Dynamic Island ekran

Novi iPhonei dolaze sa Dynamic Island ekranom koji pruža živopisne boje i oštru sliku. Ovaj ekran koristi najnoviju tehnologiju prikaza, što rezultira vrhunskim vizualnim iskustvom. Bez obzira na to da li pregledavate fotografije, gledate filmove ili čitate poruke, Dynamic Island ekran osigurava da sve izgleda jasnije i lepše.

Titanijumska kućišta

Svi novi iPhonei dolaze sa titanijumskim kućištima koja su izdržljiva i otporna na oštećenja. Ova kućišta ne samo da dodaju sofisticiran izgled uređaju, već pružaju i dodatnu zaštitu od ogrebotina i padova. Bez obzira na to koliko pažljivi bili, nekada je nemoguće izbeći slučajno oštećenje telefona. Ali sa titanijumskim kućištima na novim iPhoneima, možete biti sigurni da će vaš uređaj biti siguran i izdržljiv.

Napredna kamera

Kamera na novim iPhoneima je unapređena, pružajući vam mnoge nove mogućnosti za fotografisanje i snimanje video sadržaja. Svi novi iPhonei dolaze sa naprednim senzorima i objektivima koji omogućavaju bolji kvalitet slika i snimaka. Dodatno, novi iPhonei imaju i poboljšanu stabilizaciju slike, što znači da će vaši snimci biti glatkiji i stabilniji čak i pri kretanju.

Poboljšana baterija na Apple Watchima

Novi Apple Watchevi dolaze sa poboljšanom baterijom koja vam omogućava duže korišćenje uređaja. Ovo je važna karakteristika, pogotovo za one koji često koriste svoj Apple Watch tokom celog dana. Sa poboljšanom baterijom, možete biti sigurni da će vaš pametni sat trajati tokom celog dana bez potrebe za punjenjem.

Sve u svemu, prezentacija novih iPhonea i Apple Watcheva na YouTube kanalu Applea bila je izuzetno uspešna i uzbudljiva. Novi iPhonei dolaze sa mnogim naprednim karakteristikama i inovacijama, dok novi Apple Watchevi pružaju napredne funkcije za praćenje zdravlja i fitnesa. Ako ste propustili prezentaciju, ne brinite! Možete je ponovno pogledati na YouTube kanalu Applea i saznati sve o najnovijim uređajima iz Applea.

2 thoughts on “Ponovno gledajte prezentaciju novih iPhonea i Apple Watcha na YouTube kanalu Applea

  1. Pingback: Apple Watch Series 9 će biti dostupan 22 septembra - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  2. Pingback: Apple Watch Serija 9 dostupna u aluminijumskoj i čeličnoj verziji - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.