U nedavnom Apple događaju „Scary Fast“ predstavljene su nekoliko važnih inovacija u svojoj liniji proizvoda. Među tim objavama istaknula se nova verzija iMac-a za 2023. godinu s M3 čipom, koji donosi dvostruko veću brzinu u odnosu na prethodnu verziju. Također je predstavljen novi MacBook Pro za 2023. godinu s istim M3 čipom, koji nudi poboljšanu brzinu rada i trajanje baterije. Ono što je posebno zanimljivo jest da je iPhone 15, kao promotivna ponuda, privremeno snižen za korisnike kućnog interneta od KPN-a. Ovo je sjajna prilika za korisnike da iskoriste ovu pogodnost i nadograde svoj telefon uz povoljniju cijenu. Nova iMac verzija već je dostupna za naručivanje, dok će novi MacBook Pro biti dostupan od 7. novembra. Cijene za iMac se kreću od 1619€, dok cijene za MacBook Pro variraju ovisno o modelu i počinju od 2029€. Ova ponuda pruža korisnicima fantastičnu priliku da unaprijede svoje tehnološko iskustvo uz najnovije Apple proizvode.

Apple-event ‘Scary Fast’

Na nedavno održanom Apple-eventu ‘Scary Fast’ predstavljene su neke od najnovijih inovacija koje će postati dostupne korisnicima. Među važnim objavama su nova verzija iMac-a 2023 sa M3 čipom i novi MacBook Pro 2023 također sa M3 čipom. Osim toga, korisnici kućnog interneta od KPN-a imaju priliku iskoristiti privremeno sniženu cijenu iPhone 15 modela.

iPhone 15 privremeno snižen za korisnike kućnog interneta od KPN-a

iMac 2023

Nova verzija iMac-a 2023 donosi posebne nadogradnje, s naglaskom na unaprjeđenje brzine i performansi. Ovaj visokokvalitetni desktop računar s M3 čipom donosi dvostruko brži rad u odnosu na prethodnu verziju. iMac 2023 je već dostupan za naručivanje, što će korisnicima omogućiti da iskoriste sve mogućnosti novog modela.

Dostupnost i narudžba

Naručivanje iMac-a 2023 je već moguće putem Appleove službene web stranice. Korisnici će moći odabrati model i konfiguraciju koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama, te iskoristiti sve prednosti ovog visoko performantnog računara.

Cijene

Cijene iMac-a 2023 se kreću od 1619€, ovisno o modelu i potrebama korisnika. Apple je osigurao različite konfiguracije koje će zadovoljiti potrebe različitih korisnika, kako bi svatko mogao pronaći idealan iMac za sebe.

MacBook Pro 2023

Novi MacBook Pro 2023 također dolazi sa M3 čipom, koji donosi poboljšanu brzinu i trajanje baterije. Ovaj prijenosni računar omogućava korisnicima da rade produktivno i efikasno, bez obzira na to gdje se nalaze. MacBook Pro 2023 bit će dostupan za narudžbu od 7. novembra.

Dostupnost i narudžba

Nakon što bude dostupan, MacBook Pro 2023 će biti moguće naručiti putem Appleove web stranice. Korisnici će imati mogućnost odabrati željenu konfiguraciju i boju, te iskoristiti prednosti ovog moćnog prijenosnog računara.

Cijene

Cijene za MacBook Pro 2023 variraju ovisno o odabranoj konfiguraciji i modelu. Početne cijene će se kretati od 2029€. Ova raznolikost cijena omogućit će korisnicima da pronađu model koji se uklapa u njihov budžet i potrebe.

iPhone 15 privremeno snižen za korisnike kućnog interneta od KPN-a

Snižena cijena iPhone 15 za korisnike kućnog interneta od KPN-a

Korisnici kućnog interneta od KPN-a imaju ekskluzivnu priliku iskoristiti privremeno sniženu cijenu iPhone 15 modela. Ovo je izuzetna pogodnost koju Apple pruža korisnicima koji su već korisnici KPN-ovog kućnog interneta.

Važnost kućnog interneta od KPN-a

Kućni internet od KPN-a pruža pouzdanu i brzu internetsku vezu korisnicima. Ova vrsta interneta omogućuje lako povezivanje uređaja, brzo preuzimanje i prijenos podataka te stabilno korištenje online usluga. S obzirom na to da je sve više uređaja povezano na internet u kućanstvima, kućni internet postaje neizostavna komponenta modernog doma.

iPhone 15 privremeno snižen za korisnike kućnog interneta od KPN-a

Pogodnosti za korisnike kućnog interneta od KPN-a

Kako bi nagradili korisnike koji već koriste kućni internet od KPN-a, Apple je ponudio privremeno sniženu cijenu iPhone 15 modela. Ova pogodnost je ekskluzivno dostupna samo korisnicima koji ispunjavaju uvjete KPN-ove usluge kućnog interneta. Snižena cijena omogućit će korisnicima da dobiju jedan od najnovijih i najmoćnijih modela iPhonea po povoljnijoj cijeni.

Detalji o sniženju cijene iPhone 15

Trajanje sniženja

Privremeno snižena cijena iPhone 15 modela dostupna je korisnicima kućnog interneta od KPN-a za određeno vremensko razdoblje. Precizno trajanje ove ponude može se saznati putem KPN-ove službene web stranice ili izravnim kontaktom s Appleovim službenicima.

Iznos sniženja

Snižena cijena iPhone 15 za korisnike kućnog interneta od KPN-a bit će označena posebnom cijenom koja će biti manja od redovne maloprodajne cijene tog modela iPhonea. Iznos sniženja ovisit će o modelu i specifikacijama odabranog iPhonea 15.

iPhone 15 privremeno snižen za korisnike kućnog interneta od KPN-a

Kako iskoristiti sniženu cijenu

Da biste iskoristili sniženu cijenu iPhone 15 modela, potrebno je ispunjavati uvjete usluge kućnog interneta od KPN-a. Korisnici trebaju provjeriti sve potrebne informacije i uvjete na KPN-ovoj web stranici, te slijediti upute za ostvarivanje ove pogodnosti. Nakon provjere ispunjavanja uvjeta, korisnik će moći naručiti iPhone 15 po sniženoj cijeni.

iPhone 15 specifikacije

iPhone 15 je visokokvalitetni pametni telefon koji dolazi s nizom značajki i specifikacija. Najnoviji modeli iPhone serije nude poboljšanja u odnosu na prethodne verzije, uključujući brže performanse, poboljšanu trajnost baterije, unaprijeđenu kameru te veću internu memoriju. Specifikacije iPhonea 15 mogu se detaljnije pronaći na Appleovoj službenoj web stranici.

Uz nove inovacije predstavljene na Apple-eventu ‘Scary Fast’, korisnici će imati priliku iskoristiti sve prednosti iMac-a 2023 i MacBook Pro-a 2023, kao i sniženu cijenu iPhone 15 za korisnike kućnog interneta od KPN-a. Ove objave pružaju napredne tehnologije i mogućnosti za poboljšanje produktivnosti i iskustva korisnika u svim područjima.

iPhone 15 privremeno snižen za korisnike kućnog interneta od KPN-a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.