Prošlog tjedna je održan Apple-event pod nazivom „Scary Fast“, koji je bio pravovremeno obilježen nekoliko značajnih najava. Jedno od najvećih iznenađenja je bila pristupačna cijena iPhonea 15 za korisnike kućnog interneta KPN-a. Također, predstavljene su i nadogradnje za popularna računala – iMac 2023 i MacBook Pro 2023, oba s iznimno moćnim M3 čipsetom. iMac 2023 je impresivno dvostruko brži od svog prethodnika i može podržavati do 24 GB radne memorije. S druge strane, MacBook Pro 2023 dolazi s poboljšanom trajnošću baterije te je dostupan u različitim modelima s M3 čipsetom. Oba uređaja su već dostupna za narudžbu, s različitim cijenama ovisno o specifikacijama.

Apple-event ‘Scary Fast’ održan s nekoliko najava

Apple je nedavno održao svoj događaj „Scary Fast“ na kojem je predstavio nekoliko uzbudljivih novosti. U ovom članku ćemo vam detaljno predstaviti najave iPhone 15, iMac 2023 i MacBook Pro 2023, kao i njihove specifikacije, nove mogućnosti, cijene i dostupnost. Također ćemo vam predstaviti posebnu ponudu koju je tvrtka Apple pripremila za korisnike KPN interneta.

Apple-event Scary Fast održan s nekoliko najava

Najava iPhone 15

Na ovom događaju, Apple je najavio svoj najnoviji model iPhonea – iPhone 15. Jedna od najvažnijih najava vezanih za ovaj model je trenutno snižena cijena. Ovo je izvrsna prilika za sve ljubitelje iPhonea koji također koriste KPN internet kod kuće. Korisnici KPN interneta će imati dodatne pogodnosti prilikom nabavke iPhonea 15, uključujući dodatne popuste i privilegije.

Najava iMac 2023

Druga važna najava je dolazak iMac-a 2023. Ovaj moćni računalni sustav je opremljen potpuno novim M3-chipom. To omogućuje značajno brže performanse iMac-a u usporedbi s prethodnim modelima. Novi iMac 2023 je čak dvostruko brži od svog prethodnika, što je sjajna vijest za sve korisnike koji se bave zahtjevnim zadacima poput video uređivanja, 3D grafike i igara. Osim toga, iMac 2023 podržava maksimalno 24 GB radne memorije, što korisnicima pruža dodatnu snagu i mogućnost multitaskinga.

Najava MacBook Pro 2023

Apple je također najavio novu verziju MacBook Pro laptopa – MacBook Pro 2023. Baš kao i iMac 2023, i MacBook Pro 2023 dolazi s novim M3-chipom koji omogućuje brže performanse i poboljšanu trajnost baterije. Ovaj laptop je dostupan u različitim varijantama koje su opremljene M3-chipom, pružajući korisnicima mogućnost odabira prema vlastitim potrebama i proračunu.

Specifikacije iMac 2023

iMac 2023 dolazi s brojnim poboljšanjima u specifikacijama koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Ovaj računalni sustav ima impresivan procesor i radnu memoriju koji omogućuju brzo i besprijekorno izvršavanje svih zadataka. Grafička kartica i pohrana su također poboljšane, što omogućuje glatko pokretanje i rukovanje grafički intenzivnim aplikacijama. iMac 2023 također dolazi s Retina zaslonom za kristalno jasne slike i priključcima koji omogućuju jednostavno povezivanje različitih uređaja.

Apple-event Scary Fast održan s nekoliko najava

Specifikacije MacBook Pro 2023

MacBook Pro 2023 također dolazi s impresivnim specifikacijama koje će oduševiti korisnike. Ovaj prijenosni računalni sustav je opremljen naprednim procesorom i radnom memorijom koji omogućuju brzo izvršavanje svih zadataka. Grafička kartica i pohrana su također poboljšani kako bi pružili najbolju moguću grafiku i kapacitet pohrane. Retina zaslon pruža izuzetno visoku razlučivost, dok priključci omogućuju jednostavno povezivanje s raznim uređajima.

Nove mogućnosti iMac 2023

iMac 2023 ima nekoliko novih značajki koje će korisnike oduševiti. Brže performanse omogućuju glatko izvršavanje i rukovanje svakodnevnim zadacima, bez ikakvih zastoja ili usporavanja. Grafička kartica je poboljšana kako bi pružila izvrsne vizualne efekte i podržala grafički intenzivne aplikacije. Također, iMac 2023 dolazi s poboljšanim zvukom i mikrofonima, što korisnicima omogućuje vrhunsku audio izvedbu.

Apple-event Scary Fast održan s nekoliko najava

Nove mogućnosti MacBook Pro 2023

MacBook Pro 2023 donosi niz novih i poboljšanih mogućnosti koje će korisnici cijeniti. Poboljšane performanse omogućuju brzo izvršavanje svih zadataka, bez obzira na njihovu složenost. Napredna sigurnost štiti vaše podatke i privatnost, pružajući vam mir uma. MacBook Pro 2023 također dolazi s Touch Bar i Touch ID značajkama, omogućujući vam jednostavno upravljanje i autentifikaciju.

Cijene i dostupnost iMac 2023

Cijene i dostupnost iMac-a 2023 ovise o konfiguraciji i specifikacijama koje odaberete. Apple nudi različite mogućnosti kako bi svaki korisnik mogao pronaći iMac koji odgovara njihovim potrebama i proračunu. Detaljne informacije o cijenama i dostupnosti možete pronaći na službenim Appleovim internetskim stranicama ili kod ovlaštenih prodavatelja.

Apple-event Scary Fast održan s nekoliko najava

Cijene i dostupnost MacBook Pro 2023

Baš kao i iMac 2023, i cijene i dostupnost MacBook Pro 2023 ovise o specifikacijama koje odaberete. Apple je osigurao različite varijante MacBook Pro 2023 kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika. Sve informacije o cijenama i dostupnosti možete pronaći na Appleovim internetskim stranicama ili kod ovlaštenih prodavatelja.

Posebna ponuda za korisnike KPN interneta

Korisnici KPN interneta će biti oduševljeni posebnom ponudom koju je Apple pripremio za njih. Dodatni popusti i privilegije će biti dostupni korisnicima KPN interneta prilikom kupnje iPhonea 15. Ova ponuda je dodatan plus za sve koji su već korisnici KPN usluga i žele iskoristiti povoljnosti prilikom nabavke novih Apple uređaja.

U zaključku, Apple-event ‘Scary Fast’ je donio niz uzbudljivih najava i predstavio nove proizvode koji će zadovoljiti potrebe i očekivanja korisnika. iMac 2023 i MacBook Pro 2023 dolaze s poboljšanim performansama, nova M3-chipom i brojnim novim mogućnostima. Cijene i dostupnost ovih uređaja ovise o konfiguraciji i specifikacijama koje odaberete. Za korisnike KPN interneta tu je posebna ponuda koja dodatno olakšava nabavku novih Apple uređaja.

Apple-event Scary Fast održan s nekoliko najava

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.