Google radi na razvoju nove funkcije za telefone Pixel, koja će biti dostupna na modelima Pixel 9 i Pixel 9 Pro. Ova adaptivna funkcija dodira prilagođava osjetljivost dodira ekrana na temelju uvjeta okoline i aktivnosti korisnika. Svojom inovativnom tehnologijom, Google ima za cilj poboljšati korisničko iskustvo i omogućiti što ugodniju upotrebu telefona. Dodatak detektora zaštitnog ekrana na prošlogodišnjoj Pixel 8 seriji pokazao se kao koristan, stoga se očekuje da će adaptivna funkcija dodira biti dobro prihvaćena od strane korisnika. Također, postoji mogućnost da se ova funkcija proširi i na starije modele Pixel telefona u budućnosti. Google neprestano radi na unapređenju tehnologije i pružanju najboljih mogućnosti svojim korisnicima.

Google radi na adaptivnoj funkciji dodira za telefone Pixel

Google je najavio da radi na novoj adaptivnoj funkciji dodira za telefone Pixel. Ova nova funkcija će prilagođavati osjetljivost dodira ekrana na temelju uvjeta okoline i aktivnosti korisnika, kako bi pružila bolje korisničko iskustvo. Ova inovacija će biti dostupna na najnovijim modelima Pixel telefona – Pixel 9 i Pixel 9 Pro. Osim toga, postoji mogućnost da se ova funkcija proširi i na starije modele Pixel telefona u budućnosti.

Nova funkcija prilagođava osjetljivost dodira ekrana

Adaptivna funkcija dodira na telefonima Pixel će se temeljiti na uvjetima okoline i aktivnostima korisnika. To znači da će telefon moći automatski prilagoditi osjetljivost dodira ekrana ovisno o tome gdje se koristi i što korisnik radi. Na primjer, u bučnom okruženju telefon će povećati osjetljivost kako bi se osiguralo da korisnik ne propusti ni jedan dodir, dok će u mirnom okruženju osjetljivost biti smanjena kako bi se smanjila vjerojatnost slučajnih dodira.

Povećanje ili smanjenje osjetljivosti dodira ovisno o vanjskim faktorima omogućit će korisnicima još bolje iskustvo korištenja svojih Pixel telefona. Ne samo da će ova funkcija pomoći u sprečavanju slučajnih dodira ili grešaka prilikom dodirivanja ekrana, već će također pružiti korisnicima veću preciznost pri obavljanju različitih radnji na svom telefonu.

Funkcija će biti dostupna na modelima Pixel 9 i Pixel 9 Pro

Funkcija će biti dostupna na modelima Pixel 9 i Pixel 9 Pro

Adaptivna funkcija dodira bit će dostupna samo na najnovijim modelima Pixel telefona – Pixel 9 i Pixel 9 Pro. Ovi modeli Pixel telefona bit će prvi uređaji koji će imati tu funkciju, što ih čini posebnim i atraktivnim za potrošače koji žele imati najnovije softverske inovacije.

Pixel 9 i Pixel 9 Pro će donijeti mogućnost prilagodljivog dodira kao ključnu značajku ovih modela. Ova funkcija će omogućiti korisnicima da prilagode postavke osjetljivosti dodira prema svojim željama i potrebama. Na primjer, korisnik koji želi veću preciznost može postaviti višu osjetljivost dodira, dok korisniku koji želi smanjiti slučajne dodire može biti korisno postaviti nižu osjetljivost.

Google je već dodao detektor zaštitnog ekrana na Pixel 8 seriji prošle godine

Google je već uveo nekoliko zaštita na Pixel telefonima kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo. Prošle godine, Pixel 8 serija je dobila dodatak detektora zaštitnog ekrana. Ova funkcionalnost je bila usmjerena na sprečavanje slučajnih dodira i pogrešnih pritisaka na zaslonu, što je bila važna nadogradnja za korisnike.

Dodatak detektora zaštitnog ekrana bio je prvi korak prema adaptivnoj funkciji dodira na Pixel telefonima. S obzirom da je detektor zaštitnog ekrana već dobro prihvaćen od strane korisnika, očekuje se da će adaptivna funkcija dodira na Pixel 9 modelima donijeti još veće poboljšanje korisničkog iskustva.

Funkcija će biti dostupna na modelima Pixel 9 i Pixel 9 Pro

Adaptivna funkcija dodira mogla bi se proširiti i na starije modele Pixel telefona u budućnosti

Google je izrazio mogućnost da se adaptivna funkcija dodira proširi i na starije modele Pixel telefona u budućnosti. To znači da korisnici starijih Pixel telefona mogu očekivati nadogradnju na ovu funkciju putem budućih ažuriranja. Ovo je izuzetno dobra vijest za postojeće korisnike Pixel telefona, jer će im omogućiti da iskoriste nove mogućnosti i funkcionalnosti koje donosi adaptivna funkcija dodira.

Proširenje adaptivne funkcije na starije modele Pixel telefona bi povećalo mogućnosti i funkcionalnosti tih telefona, čime bi se pružilo bolje iskustvo korištenja za širi raspon korisnika. Google je poznat po tome da brine o svojim korisnicima i nastoji pružiti poboljšanja i nadogradnje čak i za starije modele telefona, što je još jedan razlog zašto su Pixel telefoni popularni među korisnicima koji cijene dugotrajnu podršku i ažuriranja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.