Na TechRepublic Academy, mi započinjemo sezonu kupovine sa velikom ponudom za Microsoft Office Home & Business za Mac 2021. Ovaj softver za produktivnost pruža osnovne alate za svakog malog preduzetnika ili radnika na daljinu. Od 19. oktobra do 23. oktobra, možete dobiti doživotnu licencu za dva odvojena Mac računara za samo 60 dolara. To je popust od ogromnih 86% u odnosu na redovnu cenu. Office je softverski paket koji vam pomaže da završite posao, bilo da je u pitanju jednostavna tabela u Excelu ili prezentacija u PowerPointu. Mac verzija je jednako moćna kao i Windows verzija, a čak i moćnija od Appleovih ponuda. Sa ovom ponudom dobijate doživotni pristup najnovijoj verziji Office paketa, bez potrebe za godišnjom pretplatom. Home & Business verzija vam omogućava da kucate dokumente u Wordu, obrađujete podatke u Excelu, dizajnirate prezentacije u PowerPointu i rukujete elektronskom poštom kao profesionalac sa Outlookom. Takođe dobijate i alate za saradnju putem Microsoft Teams-a, kao i organizacione moći programa OneNote. Ovaj paket radi na svakom Mac računaru koji koristi Big Sur ili noviji operativni sistem, a ponuda vam omogućava da odmah preuzmete kod za instalaciju. Drugim rečima, možete raditi mnogo efikasnije već danas. Vaše doživotne licence uključuju redovna ažuriranja, kao i besplatnu korisničku podršku za ceo paket. Sa dva koda, možete prijaviti članove svoje porodice ili pomoći svom suosnivaču da postigne više. Poručite sada za samo 60 dolara i obezbedite svoj Microsoft Office paket sa popustom od 86% na MSPR – ali požurite, jer ova ponuda ističe u ponoć PST 23. oktobra! Cene i dostupnost podložni su promenama.

Dobijte dve licence za Microsoft Office Home  Business na Mac-u za 60 dolara

1. Dobijte dve licence za Microsoft Office Home & Business za Mac

TechRepublic Academy trenutno nudi povoljnu ponudu za licencu za Microsoft Office Home & Business za Mac po ceni od samo 60 dolara. Ova licenca je važeća za dva računara, što je idealno za vlasnike malih preduzeća i udaljene radnike koji koriste Mac računare. Ova ponuda je ograničena na određeno vreme, stoga je važno da iskoristite ovu priliku što pre.

2. Zašto je Microsoft Office Home & Business važan za vlasnike malih preduzeća i udaljene radnike?

Microsoft Office Home & Business je esencijalni alat za produktivnost koji pruža neophodne alate za vlasnike malih preduzeća i udaljene radnike. Ova licenca omogućava kreiranje dokumenata u Wordu, rukovanje brojevima u Excelu, dizajniranje prezentacija u PowerPointu, profesionalno upravljanje e-poštom u Outlooku, korišćenje Microsoft Teams za saradnju i organizaciju sa OneNote.

Dobijte dve licence za Microsoft Office Home  Business na Mac-u za 60 dolara

3. Moćan alat za Mac

Microsoft Office Home & Business za Mac je moćan alat koji je jači od Apple-ovih alata. Ova licenca je kompatibilna sa svim Mac računarima sa Big Sur operativnim sistemom i novijim verzijama. Takođe, ova licenca omogućava instant preuzimanje koda, što znači da možete odmah početi sa korišćenjem ovog alata i raditi efikasnije već danas.

4. Dugoročna licenca i besplatna podrška

Licence za Microsoft Office Home & Business važe doživotno, što znači da ne morate da brinete o njihovom isteku. Takođe, uz ovu licencu dolazi besplatna podrška koja vam je na raspolaganju ukoliko imate bilo kakva pitanja ili probleme prilikom korišćenja ovog alata. Ova podrška vam može pomoći da iskoristite sve mogućnosti koje Microsoft Office nudi i da maksimalno efikasno radite.

Dobijte dve licence za Microsoft Office Home  Business na Mac-u za 60 dolara

5. Delite licencu sa porodicom ili kolegama

Jedna od prednosti ove ponude je mogućnost da delite licencu sa porodicom ili kolegama. Kupovinom dve licence za Microsoft Office Home & Business možete omogućiti pristup ovom alatu više ljudima u vašem timu, što može doprineti većoj produktivnosti i efikasnosti.

6. Kako iskoristiti ovu ponudu

Ova povoljna ponuda za licencu za Microsoft Office Home & Business je dostupna samo u određenom vremenskom periodu. Da biste iskoristili ovu ponudu, potrebno je da je naručite pre nego što istekne. Takođe, važno je napomenuti da cena i dostupnost mogu da se promene, stoga je važno da se što pre odlučite i ostvarite ovu povoljnu ponudu.

Dobijte dve licence za Microsoft Office Home  Business na Mac-u za 60 dolara

7. Šta je TechRepublic Academy i gde je?

Ova posebna ponuda za licencu za Microsoft Office Home & Business potiče od TechRepublic Academy. TechRepublic Academy je pouzdan izvor tehnoloških informacija koji nudi širok spektar obuka, kurseva i resursa za profesionalce u IT industriji. Ova akademija je odličan izvor znanja i informacija o digitalnim alatima i tehnologijama.

8. Informacije o tehničkoj podršci

Kao deo ove ponude, dobijate besplatnu tehničku podršku za Microsoft Office Home & Business. Ova podrška vam je na raspolaganju ako imate bilo kakva pitanja ili probleme pri korišćenju ovog alata. Takođe, obezbeđena su besplatna ažuriranja, što vam omogućava pristup najnovijim verzijama Microsoft Office-a.

Dobijte dve licence za Microsoft Office Home  Business na Mac-u za 60 dolara

9. Članstvo u TechRepublic Premiumu

Pored povoljne ponude za licencu za Microsoft Office Home & Business, TechRepublic Academy nudi i članstvo u TechRepublic Premiumu. Članstvo u TechRepublic Premiumu vam omogućava pristup najboljim alatima i resursima, rešavanje najtežih IT problema i unapređivanje karijere. Ova pretplata vam pruža mogućnost da ostanete informisani o najnovijim tehnološkim trendovima i dostignućima.

10. Ostali članci na TechRepublicu

Pored ponude za licencu za Microsoft Office Home & Business, TechRepublic nudi i brojne druge članke na različite teme kao što su AI Developer, plata, sigurnost, upravljanje projektima, inovacije, veliki podaci, sigurnost, pretplata i instalacija softvera. Ovi članci vam mogu biti korisni u vašem radu i pružiti dodatne informacije o različitim tehnološkim temama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.